Bugün bankadan aradılar, PP Fonunda duran para için % 51 teklif ettiler...Bu faizlerde hisse piyasasında risk alanlara disdirek aptal diyorum...En başta kendime...Kimse kusura bakmasın...
Printable View
Bugün bankadan aradılar, PP Fonunda duran para için % 51 teklif ettiler...Bu faizlerde hisse piyasasında risk alanlara disdirek aptal diyorum...En başta kendime...Kimse kusura bakmasın...
Fade de yılsonu kar ne kadar gelir ? Geçen serdi.ene 12 aylık 128 milyon gelmişti.Bu sene sadece Amerika'ya üç sipariş verdi.Yaklaşık 50 milyon dolar.Bu paranın 15 milyon dolarlık kısmı 12 aylık bilançoya yansır. 1 doları yaklaşık 35 liradan hesaplarsak 175 milyon lira eder.Tabi ki ciro.Eğer % 30 net kar olarak hesap edersek, bu da net yaklaşık 55 milyon tl eder.104 milyon 9 aylık da geldi.55 MİLYONU EKLE YIL SONU YAKLAŞIK 160 MİLYON KAR.Diğer karlarla birlikte en az 200-250 milyon yıl sonu gelir.Yani sermayenin dört katı.Yine yıl sonu itibarıyla 1 'e 20 bedelsiz bedelsiz bulunmakta. Ama asıl karlar 2025 de gelecek...
Devamla, 2024 - 3 aylık 10 milyon gelmişti.Bence siparişlerden gelen dolarlar 2025- 3 aylıkta karı en az 100 milyona çıkarır.Yani on misli daha fazla kar. Geçen yılın 6 aylığı 60 milyon civarı gibi hatırlıyorum.Bu defa 2025-6 aylık en az 200 milyon olur.Uzun lafın kısası:12 AYLIK İYİ GELİR AMA ASIL PATLAMA 2025 -3 AYLIK VE 6 AYLIKTA OLUR. 8 AY DAHA BEKLEYECEĞİZ.TABİ EN KÖTÜ SENARYO.FAKAT BU SÜREDE ÜÇLÜ RAKAMLARI GÖRÜCEĞİZ DİYE TAHMİN EDİYORUM...YTD
https://i.hizliresim.com/chov6bd.PNG
Fazla dağınıklık yapmadan bu zamana kadar getirdiler...Sonuçta tahta yapıcı abilerimizin de bir "taşıma maliyeti" var ve bizimkisi onun yanında devede kulak...Bakalım bu hikaye nasıl devam edecek, sabırla bekliyoruz...
Bundan sonra yol açık.Daha önceki üç siparişin ederleri 12 aylık bilanço da ve 2025-3 aylık ve 6 aylık bilançolarında görünecek.Şahane bilançolar bizi bekliyor.2025 DE HİSSE FİYATI OLARAK ÜÇLÜ RAKAMLARI BEKLİYORUM...
1600000'in üstünde kavanoz satmış. Acaba bir kavanoz kaç $'dan satılacak ? Walmart'ın sitesinde kurutulmuş yağlı domates kavanozları 4 $ ila 60 $ arasında satılıyor. Üstelik %kaç kar ile satılacaktır ?
Siparişlerin arkası gelir mi ve son olarak üretim kapasitesi, siparişleri karşılamaya yetiyor mu ?