Bugün bankadan aradılar, PP Fonunda duran para için % 51 teklif ettiler...Bu faizlerde hisse piyasasında risk alanlara disdirek aptal diyorum...En başta kendime...Kimse kusura bakmasın...
Bugün bankadan aradılar, PP Fonunda duran para için % 51 teklif ettiler...Bu faizlerde hisse piyasasında risk alanlara disdirek aptal diyorum...En başta kendime...Kimse kusura bakmasın...
Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...
Fade de yılsonu kar ne kadar gelir ? Geçen serdi.ene 12 aylık 128 milyon gelmişti.Bu sene sadece Amerika'ya üç sipariş verdi.Yaklaşık 50 milyon dolar.Bu paranın 15 milyon dolarlık kısmı 12 aylık bilançoya yansır. 1 doları yaklaşık 35 liradan hesaplarsak 175 milyon lira eder.Tabi ki ciro.Eğer % 30 net kar olarak hesap edersek, bu da net yaklaşık 55 milyon tl eder.104 milyon 9 aylık da geldi.55 MİLYONU EKLE YIL SONU YAKLAŞIK 160 MİLYON KAR.Diğer karlarla birlikte en az 200-250 milyon yıl sonu gelir.Yani sermayenin dört katı.Yine yıl sonu itibarıyla 1 'e 20 bedelsiz bedelsiz bulunmakta. Ama asıl karlar 2025 de gelecek...
Devamla, 2024 - 3 aylık 10 milyon gelmişti.Bence siparişlerden gelen dolarlar 2025- 3 aylıkta karı en az 100 milyona çıkarır.Yani on misli daha fazla kar. Geçen yılın 6 aylığı 60 milyon civarı gibi hatırlıyorum.Bu defa 2025-6 aylık en az 200 milyon olur.Uzun lafın kısası:12 AYLIK İYİ GELİR AMA ASIL PATLAMA 2025 -3 AYLIK VE 6 AYLIKTA OLUR. 8 AY DAHA BEKLEYECEĞİZ.TABİ EN KÖTÜ SENARYO.FAKAT BU SÜREDE ÜÇLÜ RAKAMLARI GÖRÜCEĞİZ DİYE TAHMİN EDİYORUM...YTD
Bundan sonra yol açık.Daha önceki üç siparişin ederleri 12 aylık bilanço da ve 2025-3 aylık ve 6 aylık bilançolarında görünecek.Şahane bilançolar bizi bekliyor.2025 DE HİSSE FİYATI OLARAK ÜÇLÜ RAKAMLARI BEKLİYORUM...
1600000'in üstünde kavanoz satmış. Acaba bir kavanoz kaç $'dan satılacak ? Walmart'ın sitesinde kurutulmuş yağlı domates kavanozları 4 $ ila 60 $ arasında satılıyor. Üstelik %kaç kar ile satılacaktır ?
Siparişlerin arkası gelir mi ve son olarak üretim kapasitesi, siparişleri karşılamaya yetiyor mu ?
Yer İmleri