Yeni makina siparişleri de vermişler. Kapasitede ciddi artış olacağını söylüyor Ykb H.Ali Demir.
Yeni makina siparişleri de vermişler. Kapasitede ciddi artış olacağını söylüyor Ykb H.Ali Demir.
Uzun bir aradan sonra endekse göre pozitif ayrışma...Not ettik...![]()
Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...
Eyvallah üstadım...Yani artık bir şeyler yapmanın zamanı geldi çünkü alternatif maliyetleri hesapladığımda daha yeni yeni kâr etmeye başladık...Şaka maka derken pozisyon açalı 5 ay oldu ve PPF getirileri halen aylık % 4 seviyelerinde...An itibariyle kafa kafaya durumundayım...
Burada temel sıkıntı hissedarların yönetime olan inancı, inanmıyor yani; Wallmart, Kroger ihracat vs...Hep demişimdir, bu potansiyele rağmen oldukça şaşırtıcı rasyolardan işlem gören hisseye ilgi sıfır...
Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...
İlginize ben teşekkür ederim...bilgi paylaştıkça çoğalır ve yarar sağlar..
kazancınız bol ve daim olsun..
Eyvallah üstadım.. indikatörler sıkışmaktan, cevizli burma lokuma döndü.. ancak yaklaşık bir ay boyunca bol bol yemek nasip olmadı.. gerçi bu biraz da benim sabırsızlığım ve al sat işlemlerimle ilgili..
günlükler, şimdi biraz daha elle tutulur bir hal aldı.. haftalıklar da ise 6 Mayıstan bu yana inat eden kul yutmaz pozitif sinyal verdi... şimdi sorun, kul yutmaz sonrası OLASI gevşemeyi kullanıp kullanmayacağı..
![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
Son günler de hacim yüksek.Hatta bugün adet olarak 4 milyona yaklaşırız, belki de geçeriz.Bugün tavan bekliyorum...ytd
Yer İmleri