Başlıkta Kasparov ile satranç oynayıp mankenlik yapan bir komik çocuk vardı nereye gitti o ? Adamı gönderdiniz başlıktan kim bilir hangi başlığı karıştırıyor şimdi :)
Düngrü han nerede bakayım ..
Printable View
Başlıkta Kasparov ile satranç oynayıp mankenlik yapan bir komik çocuk vardı nereye gitti o ? Adamı gönderdiniz başlıktan kim bilir hangi başlığı karıştırıyor şimdi :)
Düngrü han nerede bakayım ..
Sayın british paylaşmış :
http://www.hisse.net/topluluk/showth...28368&page=449 (3586 nolu ileti)
şimdi sayın bahçeli bu mckinseyi pekte bi övmüştü, ee şimdi sayın cumhurbaşkanıda bunları kovuyor,peki budurumda cumhur ittifakı sıkıntı yaşamazdı, yoksada sayın bahçeli bunlar dün iyiydiler ama bugün çok kötülermi der acaba
Tüik başkan yardımcısını da görevden almışlar.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Salı günü askere gidiyorum dolar long kontratlar açık, pozisyonumuza sahip çıkıyoruz.. :)
dolar düşer margincall yersek vatan sağolsun...
YTD
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Gelecek ay eksi enflasyona hazır olun, yüksek enflasyona çözüm görevden alma hahahahaahha
Sırada Merkez var bakalım ay sonu 6,5 üstüne bir 6,5 daha arttırsın ohhhhh rahatlayalım.
Tekrar ediyorum `battı balık yan going` Dolarlarınıza sahip olun daha doğrusu herşeyinize sahip olun, bugün işsizlik fonundaki kaynaklar yarın bir bakarsınız BES deki kaynaklar badem olmuş, yetmezse sıradaki gelsin derler itiraz edecek bir merci var mı !
Rus basınında enflasyon için `eski Türkiye` ve Venezuela benzetmesi
http://tinyurl.com/y8zazu34
Neyse A KE PE ve başındaki zat işini bilir, bidon kafalara Venezüela` yı örnek gösterir Arjantin`e razı eder oyları yine alır da bu durumda Dolar düşecekmiş falan palavrasına inanıp Dolarcıklarını aç kurtlara kaptıran uyanıklara ! ne olur işte orasını bilemem.
Etten fazla protein içiriyor: Hamam böcekli ekmeği denemeye cesaretiniz var mı?
http://tinyurl.com/yclfvd2t
Yapacaksın bu ekmekleri süreceksin piyasaya hain KASAPLAR VE FIRINCILAR bakalım bir daha zam yapabiliyor mu !...
https://urun.n11.com/sucuk/tavuk-kan...riteo_customer zabıtalar piyasalara müdahale etmeye başlayınca fiyatlar epeyce gerilemiş
Şahsen ben bu kararı bekliyordum. Yürümesi mümkün değildi. Çünkü McKinsey (ya da başka bir şirketin) Türkiye'de yapabileceği bir şey yok. Misal dese ki sosyal yardımları azaltın, uygulanacak mı? Ya da kamu ihalelerini şeffaflaştırın, deseler. Veya yargı bağımsızlığı, basın özgürlüğü, kamu harcamalarında denetim... Hangisini yapacaklar. Yapacak olsalar zaten söyleyen, yazan, anlatan bir yığın insan var.
Bizimkiler kural - kaideye uyamaz artık.
Bence...
çikolatasız gofret: https://eksiup.com/3aef7289c977
egonomi çoh eyi...
Mckinsey açıklamak için cumartesi gününü tercih etmesi esrarengiz
Pazartesi Borsa'da malda kalanlara allah kolaylık versin. Ülkemizde bu tür şeylerin etkisi genellikle çapından büyük etki yarattığı için bilemiyorum sonucu ne olur. Ama dolar +0,15 üstüne koyar gibi geliyor. Hafta sonuna yükseltirler Dava günü bir aşağı bir yukarı sonra foşşş diye malda kalanın canı çıksın derler. bakalım nasıl olacak ytd.
Bu önümüzdeki hafta hızlı geçer sonrasını merak ediyorum mevzu kalmadı.
Rahip Brunson kal ya da git = Dolar ( -+ )
Mckinsey güle güle ( Dolar +)
İdlib belirsiz ( Dolar Nötr )
İran yaptırım kararı konusunda yorumlarınızı bekliyorum.
4 ülke S-400 aldı 3 ülke yaptırım var Türkiye'ye henüz bir şey yok. Şimdilik Nötr yaptırım gelirse ( Dolar + )
Ekim son haftası para piyasası kurulu toplantısı merak ediyorum. Piyasa faiz oranı ile arasında (2,38) fark var.
Halkbank konusunda ses yok.
Trump twitt atmıyor.
vs....
Pt. Vade dönüşüm var fikirleriniz aydınlatır
Erdoğan: Türkiye borcuna sadıktır, yeter ki işi diyet borcuna çevirmesinler, yoksa küllahları değişiriz.
internet denen merette bir türkçe kaynak varsa 50 tane ing kaynak bulunabiliyor hocam... bu oran teknik konularda kat be kat artıyor.. olay bundan ibaret :)
Ek 20357
Yok hayır ben kaynak konusunda yorumda bulunmadım sn shorts.Altın dolar korelasyonu konusunda sabahtan akşama tüm ekonomi kanallarında dolar artınca altın düşer çünkü doların faizi var altının yok falan diye sanki dogmaymış gibi anlatıyorlar.Yok öyle bir şey ,gayet alakasız iki element olabilirler kendileri :)))))))))Yoksa ingilizce ile ne derdimiz olacak maalesef dünya dili olmuş işte.Her şey ingilizce.
Kipa'da ak Du Bergama tulum peyniri 1 ay önce 35 TL idi.Simdi baktım 51.5 TL olmuş.
O ingilizce kaynakta da benim dediğim gibi zaman zaman dolarla altının beraber artıp beraber inebileceği anlatılmış gayet açık bir şekilde.
Bunlar artık bence anlamını yitirecek yakında.Yaşımız belli oluyor ve sıkıcı oluyorumdur belki de ,ama yazmadan duramayacağım.90 lı yıllarda arabalara aylık zam rutindi.Millet ayın son günlerinde almaya çalışırdı ki zama yakalanılmasın:))))))) E her ay, internete misal vectra geçen ay şuydu bu ay bu demeye gerek kalmıyordu zaten bayi onu size diyordu.Gerçi o zaman internet falan da yoktu ya neyse :))))))))))
Yani aylık fiyat ayarlamalarına ,manipülasyonlara alışın arkadaşlar.Çok ta şeetmeyin ,normal bunlar artık:))))))
Her fani yeni nesil kendini bilmez 90 lı yılların hayat şartlarını acı bir şekilde yaşayarak öğrenecektir. Biz bu ülkede kahvenin dahi ithalatının yasaklandığını gördük , yaşadık yani bu yaşama efsunluyuz lakin bu lay lay lomcular bu yeni hayata biraz değil bayağı zor alışacaklardır. Beter olmadan yeter olmaz boşuna demiyoruz.
Valla yeni araba alınca günlerce bu arabanın kuyruğu eğri düzelt diye millet boğazını sıkardı.Uyduruk bir serçe almıştım sıfır milpadan 36 ay taksit:))))))( O tofaşların sırası vardı ya millet birbirine alım sırasını satardı,öyle kıymetlilerdi ).Önüne gelen o yeni araba almışın bunun kuyruğu eğridir düzelt diye bir şeyler ısmarlattı bana.Sonunda yetti lan dedim minicik serçe kuyruğu ne ola ki düzelte düzelte bir hal oldum dedim:)))))))) Allahtan şahin kartal doğan falan pahalıydı alacak param yoktu,onlarda ne kuyruk vardır di mi :)))))))
http://www.milliyet.com.tr/-kemal-ku...onomi-2504803/ sirke fabrikasını bile sattıysak umut aganın dediği gibi beter olmaktan kurtulamayız
Beton topiğinde beton işinin batışını kabullenemeyen beton beyinli bazıları zannediyor ki beton arzı duracak ve arz azaldığı için kiralar en az enflasyon kadar artacak. Ulan işçi %10 zam almış sesini çıkaramıyor işini kaybetmediğine şükrediyor sen herifin oturduğu evin kirasına %40 enflasyon artışı isteyeceksin. Oldu bulursanız böyle bir kiracı haber verin kendisine geri zekalı diye madalya takalım.
kabak 4 tl. ise bedava sayılır. Balgatta 6 tl. Ayrıca hep yerli üretim dolar mı neden zam yapılıyor diye kızıyorlar ama bence haksızlık yapılıyor. Sonuçta sürekli tarlasında kabak , biber, tahıl yetiştirerek geçimini sağlayan çiftçi zam yapmasın oursa , bu aile ilacı, mazotu, elektriği, suyu, giysiyi vb. zamsız alsın demek doğru olur. Hayat bir zincirdir. Her halka payına düşeni alır ve verir.
Enflasyon yükseltenleri yakalamak amaç olsa, inanın 4 saatte topunu yakalarlar. Gerçi bu işleri siz daha iyi biliyorsunuz bana laf düşmez. saygılar. Şu dolar / tl. hakkında sizin koridorda neler dönüyor Ayhan bey, sürekli kendiniz kazanıyorsunuz ( keser gibi ) biraz da bizi düşünün. Bir kaç kırıntı yazsanız.
Dün Ankara Altındağ da pttmatik den para çekme kuyruğu vardı. Roman ağırlıklı bayanlar kavga ediyorlardı. '' Kızzz bizim paraları kesip emeklilere veriyorlarmış. B.... k yiyesice emekliler doymadı '' vb. konuşmalar. Beyinlerine nasıl bir kin ve algı kazındıysa , yok öyle değil diyecek çıksa boğazlayacak durumdaydılar. Sosyal yardım adı altında başka işler diyoruz ve üstünde durmaya değmez. her aileye çorba kaynatacak - soğuktan koruyacak para girmeli. ama o parayı kişilerin değil, devletin verdiği, devlete iyi vatandaş olmaları gerektiği de öğretilmeli.
Ne olacak hocam,acı ve iflaslar ,sinderella man filmi vardı ya russel crowe un filmin başında baya zengindi,sonra borsada her şeyini kaybetti ,liman işçisi oldu filmde ,o büyük buhran zamanları ve ortam baya güzel tasvir ediliyor,tavsiye ederim.Gerçi pek seyretmeyen kalmamıştır ya ben gene de tavsiye edeyim:))))))