Benim telefon rehberinde ki kişilerim de hızla Bip e geçmeye başlamış, millet Bip'e akıyor. Turkcell'in başına talih kuşu kondu resmen.
Printable View
Bu yazın senin manipülasyon yapmadan başına iş acar bak ben seni uyarayım yaptığın bilmediğin konuda yatırımcıyi yanlıs yonlendirerek çıkar sagla maya giriyor.4 senedir sorunlu olan durumu aksine çözmüştur ziraat bankası.Şirket normal işleyişine kavuşmuştur.Neyin peşinde siniz millet bedava satsın siz alın öylemi. Teslanın sattıgı 210 milyon kusür hissedir hisse başi 2.47 dolar ödenmiş tir tvf.tarafından.Dolaylı ortaklıkla %26.2hisse ye ulasılmıstır.Çukurova holding yonetimde işi kalmamıstir.altın hisseyle 9 kişilik yonetime tvf 5 kişi secmektedir.diger hisse sahipleride 4 kişi yonetimdedir.%49 halka acik sirketin coğu hissesi yabancılardadır zaten.%24 küsur hissesi ruslardadır.Yani tcell gibi bir şirket de tum olumsuzluklar giderilmiştir.4 yildır temettü ödememiş.Yönetim sorunları giderilmiştir.O yuzden dikkat edin yazılarıñiza günahtır insanlarin zararina sebeb olursunuz. siyasi olarak düşünmüyorum bana göre t.c nin en değerli şirketi yoluna türk şirketi olarak devam edecek.Yapılan doğrudur bu benim fikrim.
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şu an whatsapp’e karşı ülkede ciddi tepki var.
Birçok kişi silmeye başlamış.
Şubat’a kadar sözleşmeye onay vermeyenler whatsapp kullanamayacakmış.
Geçilecek 2 platform var.
Biri Bip diğeri Telegram.
Turkcell’in bu durumu fırsata çevirmesi gerekiyor.
Tv’lerde 7x24 Bip reklamı dönmeli.
Bundan daha iyi fırsat gelmez bence...
BİP patladı. Hayırlı olsun. Pazartesi show var. Devlet BİP diyor.
Doğan55 Yapılan zaten doğru sadece piyasa o dönem hatırlarsanız (basını o dönem biraz takip edin) Tcell in ucuza satıldığını düşünüyordu...Hiç kimseyi bugüne kadar yönlendirme amaçlı bir şey yazmadım yazmamda...İnandığım şeyi yazarım...Ben buna inanıyorum uslubunuzuda beğenmedim...Saygı esas olmalı...
Yatırım tavsiyesi değildir...
M2003J15SC cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dostumuz putının telegramını kullanmalıyız. .
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Türkiye Cumhurbaşkanlığı, Whatsappta’ki veri güvenliği kaygıları nedeniyle haberleşme gruplarını BiPMobil'e taşıma kararı aldı.
https://twitter.com/haskologlu/statu...917432327?s=21
Sadece Milli Eğitim camiası bile ülkenin 3 de 2 sinin BİP e geçmesi anlamını taşıyor, her evde bir öğrenci vs illa ki var. Her okulun her sınıfın WA grupları var, şimdi hepsi BİP e taşınacak. Vallahi bizim şirket in başına talih kuşu kondu. Çokta iyi oldu. Yerli ve Milli
Sayın arkadaşim sizi kırıcı birşey yazmadım sadece yazınizdan dolayı bir dost gibi uyardım.yanlıs anlasıldiysa sahsen özur dilerim.ama yazinızi tekrar okuyorum her tarafa gidiyor.kusura bakmayın .Yoksa kimseyi kırıcı olmak gibi tavrım olamaz olmazda.Bu piyasalarda çok yazı yazmasamda hatırı sayılır eskiyim yaş olarakta.Tekrar özur diliyorum kırdıysam.hoşcakalın
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bip şirketleşti, Fıntech yatırımı durumunda. WA ın Facebook tarafından kaç milyar dolara satın alındığını hatırlatırım. Turkcell bu şirketleştirdiği uygulamaların hepsini tıpkı dünya da ki diğer teknoloji şirketleri gibi fintech olarak büyütüp satma veya halka arz etme politikasını uygulama kararı aldı.
Estafullah...Allah gönlünüze göre versin...Sağlıcakla Kalın...
he he yahudiler yedirir...bak arakdaşım bu twiite facebıkk google whap,intangram nasıl büyüdüğünü biliyorumusun..yahudi desteği ile ve onların önünü açarak...ne zaman bunlara alternatif bir şey çıktı ise onları tozlu raflara demiyorum çöpe attılar gittiler...anladınmı...bel bağlama buna...varlık fonunun yapacağı güzel işler ile bu hisse gerçek değerine gelir..bip şipmiş bir etkisi yoktur....iyi akşamlar
Üstad, Tcell’in ne tekniğini ne temelini burada anlatmaya gerek yok. Hisse zaten değerinin altında işlem görüyor. Her hali ile daha iyi yerleri hak eden ve sabırlı olanların Mutlaka kazanacağı bir hisse. Hiç bir şey bilmiyorsan sadece bilançosu için alınır. Bip olayı ise tamamen pazartesi için bir ivme yaratır. 17 TL üstü kalır ise önü dahada açılır. Ytd
Musk WA a tepki ile Signal e geçeceğini işaret edince Signal ile isim benzerliği olan alakasız bir şirketin hisseleri %90 prim yaptı. Günümüzde tech şirketlerinin uygulamaları milyar dolarlardan el değiştiriyor, kullanıcı sayıları alım satım değerlemelerinde temel bazı teşkil ediyor. Bu konularda hiç mütevazi olmam çünkü benim çok iyi bildiğim kafa patlatıp dirsek çürütüp mesai yaptığım konular bunlar.
Turkcell in şirketleştirdiği Tech ve Fıntech alanında ki şirketlerden birkaçının önümüzde ki birkaç yıl içinde satışlarını okuyacağız, hemde bunlar milyar dolarlık mertebede satışlar olacak.
Anlayana sivrisinek saz anlamayana anlamak istemeyene ne deseniz az.
Turkcell Katar lılara satılmış gibi bir haber duydum. Bu konuda bilgisi olan var mı??
Bana bir atkadaşım söyledi. Muhabbetine. Yoksa elimde hiçbir veri yok. Zaten şu an öğrenmek için soruyorum.
Yanlış anlaşılma olmasın. Turkcell 08 Ocak 2021 Cuma günü 16.80 lerden kapattı. Endeks ise 1540 dan yani 154 binden kapattı. Dolar 7.30 civarı idi.
Güvenilirliği ve etki alanı en yüksek insanlardan biridir Selçuk Bayraktar, muhteşem gelişmeler oluyor!
Bip için çok ciddi katmadeğer tabanı oluşuyor.
https://twitter.com/selcuk/status/13...310452737?s=21
Cumhurbaşkanlığı geçtiyse diğer bakanlıklarda geçecektir.. ve ona bağlı
Milli eğitim bakanlığı da geçecektir ve ona bağlı
Okul müdürleri de ve ona bağlı öğretmenler de ve ona bağlı öğrenciler de + veliler..
Tcell ne kadar katma değer oluşturur bunu uzmanlar hesaplar. Ama bence firma değerini olumlu yönde etkilemiş görünüyor
17 lira yı isterlerse her zaman geçirirler.. önemli olan defter değeri yani Özkaynak ne kadar artar bu bip ile onu görebilmek hesap edebilmek önemli. Bunu ancak yaşayarak görebiliriz. Ama tcell için pozitif bir durum söz konusu olabilir.. bence güzel oldu..
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
BiP in kullanıcı sayısı son 24 saat içerisinde 1 milyon kişi daha arttı. BiP, Sağlık Bakanlığı ile iş birliği yaparak Koronavirüs Bilgilendirme ve Danışma Kanalı da açtı. Bu kanal üzerinden gerekli durumlarda ALO 184 Danışma Hattı na ulaşabiliyor
https://twitter.com/foreksturkey/sta...030353408?s=21
CEO muz Murat Erkan
https://i.hizliresim.com/ytKmJa.jpg
Basın Açıklaması
Kuruluştan konuya ilişkin yapılan basın açıklaması aşağıda bulunuyor: Kişisel veri güvenliğini sağlamanın yanı sıra birçok yenilikçi özelliğiyle rakiplerini geride bırakan BiP’e olan ilgi her geçen gün daha da artıyor. Türk mühendislerinin geliştirdiği her şeyiyle Türkiye’nin uygulaması BiP son 24 saatte 1 milyon 124 bin yeni kullanıcı kazandı. Tüm operatör kullanıcılarına açık Türkiye’nin iletişim ve yaşam platformu BiP’in kullanıcı sayısı son 24 saat içerisinde 1 milyon 124 bin kişi daha arttı. Üstün mesajlaşma, HD sesli ve görüntülü arama özellikleriyle BiP dünyanın 192 ülkesinde tercih edilmeye devam ediyor. Birçok üstün özelliği rakiplerinden önce hayata geçirerek iletişim uygulamaları alanında fark yaratan BiP’teki tüm veriler yüksek güvenlikli şifreleme ile Türkiye’deki Turkcell veri merkezlerinde korunuyor. BiP her geçen gün gelişiyor Dünya çapında 53 milyonun üzerinde indirilen BiP uygulaması her geçen gün eklenen yeni özellikleriyle daha da gelişiyor. BiP, mesajlaşma, sesli ve görüntülü arama özellikleri ile hem bilgisayarlar hem de mobil cihazlardan kesintisiz iletişim sunuyor. HD kalitesinde sesli ve görüntülü görüşme yapma imkânı da sağlayan BiP’te Gece Modu, Kişiselleştirilmiş Menü gibi farklı özellikler de yer alıyor. BiP’in fark yaratan yetenekleri bunlarla da sınırlı kalmıyor. BiP’e özel kaybolan mesaj yeteneği sayesinde, gönderilen mesajlar seçilen süre boyunca takipçinin sohbet ekranında görünüyor ve belirlenen süre dolunca otomatik olarak siliniyor. Tüm bu gelişmiş özelliklerin yanı sıra BiP uygulamasının Acil Durum özelliği ile kullanıcılarının acil durumlarda sonra durum bilgilerini ve konumlarını tek tuşla hem BiP mesajı hem de SMS ile paylaşmalarını sağlıyor. Çeviri özelliği ise anlık mesajlaşma sırasında 106 farklı dilde sohbet etmeyi sağlıyor. Keşfet bölümünde yer alan çeşitli kanallar ile kullanıcılarına bilgilendirici ve eğlenceli içerikler sunan BiP, Sağlık Bakanlığı ile iş birliği yaparak Koronavirüs Bilgilendirme ve Danışma Kanalı da açtı. Operatör ayrımı olmadan BiP kullanıcıları bu kanal üzerinden koronavirüs testi yapabiliyor ve gerekli durumlarda ALO 184 Sağlık Bakanlığı İletişim Merkezi Danışma Hattı’na ücretsiz ulaşabiliyor.
Pazartesi bib bib bib yapar.
Çok tepkisel bir milletiz devamı olacak mı.
Bip olayı bizim düşündüğümüz tüm rakamları aşabilir... Kavimler göçü gibi bir durum ortaya çıkıyor gibi Tcell fiyatlaması bu baskıya dayanamayabilir... Yıllarca fiyat konusunda uygulanan duvarı halkımız yıkacak gibi bir hava var...
Yatırım tavsiyesi değildir...
borsa ile ilgili güzel sözler yazacam...maddeler halinde...
1-sana söyleyen arkadaşına birisi söylemiş..o arkadaş gelip sana söylüyor...bir kere san söyleyen arkadaşın dürüst biri değil...siz de gelip buraya böyle bir şey var mı diye soruyorsun sen arkadaşına ihanet etmiyormusun....
2- velevki öyle bir şey oluğunu bilsem dermiyim veya buraya yazar mıyım hayır tabiki...
3- neden kendi ayağıma sıkacam...
4-şunu hiç bir zaman unutma forumlara bak etrafa bak bir hisse için satılmış,ortaklık geliyor muş,bedelsiz verece miş duyuyorsan temkinli ol...
5- böyle tarz haberler hisselerde yüzde 10 gerçeklik payı vardı yüzde 90 yalan ve mal kilitleme operasyonu...
6-şunu unutma sana biri bir şey söyledi ise eşine dahi söyleme...
7-bip veya başka birşey hikayedir...
8-tcel gerçek fiyatı burası değildir...
9-başka forumlara bak ve bip için tavan bekliyor...
10-uçacak kaçacak şöyle edecek denildiği zaman o hisseden kaç...
11- teleg gruplarına sakın bulaşma....
Borsada sürü psikolojisi çok önemlidir.
Bedelsiz beklentili hisselere nasıl bir rağbet olduğunu izliyoruz.
Özellikle pandemi döneminde yeni gelen yatırımcıların hisse fiyatlarını nasıl etkilediğini gördük.
Talepten dolayı tahta yapıcılar baskı kuramadıkları için hisseleri uçurmak zorunda kaldılar.
Turkcell için yıllardır temel teknik olarak her şey hazırdı ama bir türlü olması gereken fiyata ulaşamamıştı.
Şu an Türkiye’de gündem Whatsapp ve Bip.
Sizce bu gündemi duyan yatırımcı ucuz Turkcell’e akın etmez mi?
şunu yazayım bip ciler her yerde dikkatli olmak lazım...veya bu bipciler hayal dünyası geniş ama o para hayalleri darmadağın edebilir....
bip etksi sıfırdır.....
o yeni gelen yatırımcı şu an yok biliyor musun...yukarıdan kilitlediler gittiler şu an lanet olsun bu borsaya diyorlar...çok yanılıyorsunuz bip olayında bir şey yok...duyan sıfır yatırımcı gelmez...anca anca yeni başlamış bir yatrımcı sağda solda okuduğu için acaba mi der oda tcell iki kademe anca kaldırır...
Badem spor endeksi yukarıda tutmak için çabalıyor. Bu haberi çok kolay kullanırlar.
var tabi...olmasa neden üzülecem ki tavan tavan mı gidecek...ben sadece böyle bir şeyin etkisi olmayacağını düşünüyorum...gaza gelmeyin derim...ben temel teknik piyasa değerine bakıp aldım...ounun yüz tane bip yapsa umrumda değil ama ....bipci gazcılara kızıyorum..veya hisse için gaz verenlere...eğer öyle bir şey olacaksa otur seyret demi....
Hisse takasında bilhassa son 10 gün yabancı ve yerli fonlar tarafından çok ciddi toplama harekatı dikkat çekiyordu. Yerli sattı bunlar topladı. Bakalım büyük yabancı ve yerli fonların bu hafta talepleri nasıl olacak, izlemedeyiz.
Beni bunlardan ziyade şirketleştirilen tech ve fintech uygulamalarının büyüme hızı alakadar ediyor şahsen, hepsini belli bir büyüklüğe getirip halka arz ve doğrudan başka büyük şirketlere satış stratejisi var şirketin. Önümüzde ki aylar ve yıllar çok hareketli olacak.
Elbette olaya kısa vadeli bakmayan benim gibiler için temettü gelirlerimiz de bereketlenecek.
Tavan tavan bekleyenleri elestirebilirsiniz lakin bip in bu şartlarda etkilenmeyecegini yazmak sizde öngörü eksikliği var olabileceğini de düşündürür.
Sizi kismen haklı bulmakla negatif yaziniz ile bu pozitif algımız dahi siliyorsunuz. Yazdıklarım Umrunuzda mı ? Hiç sanmıyorum.. bence bu kadar negatif olmayın. Bir kere uyarınız oldu . 3 den fazlası şüpheli oluyor..
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.