Türkiye Cumhurbaşkanlığı, Whatsappta’ki veri güvenliği kaygıları nedeniyle haberleşme gruplarını BiPMobil'e taşıma kararı aldı.
https://twitter.com/haskologlu/statu...917432327?s=21
Sadece Milli Eğitim camiası bile ülkenin 3 de 2 sinin BİP e geçmesi anlamını taşıyor, her evde bir öğrenci vs illa ki var. Her okulun her sınıfın WA grupları var, şimdi hepsi BİP e taşınacak. Vallahi bizim şirket in başına talih kuşu kondu. Çokta iyi oldu. Yerli ve Milli
Cahillik mutluluktur!
Sayın arkadaşim sizi kırıcı birşey yazmadım sadece yazınizdan dolayı bir dost gibi uyardım.yanlıs anlasıldiysa sahsen özur dilerim.ama yazinızi tekrar okuyorum her tarafa gidiyor.kusura bakmayın .Yoksa kimseyi kırıcı olmak gibi tavrım olamaz olmazda.Bu piyasalarda çok yazı yazmasamda hatırı sayılır eskiyim yaş olarakta.Tekrar özur diliyorum kırdıysam.hoşcakalın
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bip şirketleşti, Fıntech yatırımı durumunda. WA ın Facebook tarafından kaç milyar dolara satın alındığını hatırlatırım. Turkcell bu şirketleştirdiği uygulamaların hepsini tıpkı dünya da ki diğer teknoloji şirketleri gibi fintech olarak büyütüp satma veya halka arz etme politikasını uygulama kararı aldı.
Cahillik mutluluktur!
Estafullah...Allah gönlünüze göre versin...Sağlıcakla Kalın...
M2003J15SC cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
he he yahudiler yedirir...bak arakdaşım bu twiite facebıkk google whap,intangram nasıl büyüdüğünü biliyorumusun..yahudi desteği ile ve onların önünü açarak...ne zaman bunlara alternatif bir şey çıktı ise onları tozlu raflara demiyorum çöpe attılar gittiler...anladınmı...bel bağlama buna...varlık fonunun yapacağı güzel işler ile bu hisse gerçek değerine gelir..bip şipmiş bir etkisi yoktur....iyi akşamlar
Yer İmleri