Zengünlikten beklentilerimiz farklı olduğu içindir benim elimde 15 bin lot var sallıyom 100 gördüğünde ehh işte derim 300 gördüğünde tamam oldu derim temettüsü ile geçinirim
Printable View
Amma pis bir tahtaymis..ama tam trade tahtasiymis ...oh hergun bur lira var ...
Ama sanirim yaptigi tavani sonuna kadar eritecek..
Trade yapmak her tahtada olmuyor da bu
Tam trade likmis..hergun asagidan al yukardan sat..
Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
31,70 masallah ..33,30 görüp yine şaşırtmadı namussuz..ulan endeks eksiye gecmeden ..bunu kor kuyuya atıyorlar..hic sevmedigim hisse tipi..ill fırsatta tepecem ..50tl den
Bank of un uğraştığı tahtada ot bitmez.....kacgundur kor kuyuya atmak icin baski yapıyor...hayir kimin lotunu satiyor anlayamadim
bank of ayrıca hep kapanısta alıyor artıya gecıyor malıyet dusure dusure hısse topluyor ...adamların robotları ıyı kıme yazdırdılarsa yazılımını
Olabilir..haftayi 30 kapatacağız belli oldu...
tavan tavan giden hisseler bile dusmus spekler neden korktu acaba boyle cıkıs oldu...
Eskına in 80k lotu var cok onceden demıstı artmısda olabılır azalmısta
50 bin lot mu? 😁😁
Özlediniz mi beni?😄😄
Twitter 'da 5 kötü olmayan gerzek tiplerin grafik çalışmalarına inanın gülmekten ölüyorum .bir de BABA BABA laflar yazıp yok oradan gireriz yoksa buradan satarız deyip sonra da yatırım tavsiyesi değildir demiyorlar mı 😄😄
5 lotu olacak😄😄
Burada da 50 bin lotu olup da derinlik ekranı bile olmayanlara...😁😁😁 ama her gün 150 mesaj yazıyor arkadaş 😁😁😁
Çok sallamayın...sizi okuyan gerçek sanıyor..500 milyarı 1.5 milyonu olan burada yazmaz..netas mı ben olsam almam😁😁😁 haydi eyvallah
Bu bu dönem bilançodan birşey çıkarmı pek ümitli değilim
Bir kaç açıklamanı birleştirip orasını ben yorumlamış olabilirim hakkını helal et ! Ben önümdeki 10 yılda netaşta 1 milyon lot yapma hedefim var ! Böyle aşağı yukarı oynarsa götürmezse beni tahtanın büyük oyuncusu yapacak. Zaten lotlar elimde çok olduktan sonra
Umurumda olmaz 5 olmuş 50 olmuş her türlü karda oluyorsun
Merak ediyorum neden Netaş . Veya neden kozal değil Arcelik değil Ttrak değil de Netaş ? Endeksten az getirdiği için mi neden bağımlılık mı stres mi yoksa bir türlü gerceklesmeyen büyük hedefler mi. Sabah 33.1 aldım bir sürü zarar verdim akşam siz nasıl durabiliyorsunuz bu stres makinesinde. :)