Sayfa 604/775 İlkİlk ... 104504554594602603604605606614654704 ... SonSon
Arama sonucu : 6194 madde; 4,825 - 4,832 arası.

Konu: NETAS - Netaş Telekom

1.  Alıntı Originally Posted by eksina Yazıyı Oku
    Bunun acıklaması nı yapmıstım ben daha once...sadece bu kagıtta uzuncuyum..3 sey soyledıysem 2 sı olumsuzdur bu kagıtta.Evet hedef fıyatım 260 bu hedefımın sebebınıde yazmıstım.
    Sayın eksina ben o yazınızı kaçırmışım acaba bir daha ekleyebilirmisiniz sebeplerini merak ettim....Şimdiden teşekkürler...Benim hedefte 60 varda baştaki iki yok....ytd hayırlı akşamlar

Alıntı Originally Posted by avarak28 Yazıyı Oku
    Sayın eksina ben o yazınızı kaçırmışım acaba bir daha ekleyebilirmisiniz sebeplerini merak ettim....Şimdiden teşekkürler...Benim hedefte 60 varda baştaki iki yok....ytd hayırlı akşamlar
    Avarak geriye dogru gidin araştırın bakın

3.  Alıntı Originally Posted by eksina Yazıyı Oku
    15000 lotu sanki ben aldırmısım gibi bir durum olmusta bana sinir oldunuz sandım.
    Yok be maliyet 25
    ytd deli saçmasıdır

Alıntı Originally Posted by akrep4401 Yazıyı Oku
    Yok be maliyet 25
    iyi bugun ziraat iyi satmıs normalde vakıf alıcı zıraat satar , vakıf satar ziraat alırdı. Vakıf alıcı tarafta degil..Günlükcüler yarın hepimiz icin stresli bir gun gecirtebilir.

5.  Alıntı Originally Posted by eksina Yazıyı Oku
    iyi bugun ziraat iyi satmıs normalde vakıf alıcı zıraat satar , vakıf satar ziraat alırdı. Vakıf alıcı tarafta degil..Günlükcüler yarın hepimiz icin stresli bir gun gecirtebilir.
    Dostum şimdi kaç lotun var ? Allahtan az almışım bir ev parası koyanlar düşünsün bu kağıda çok para bağlanmaz diyordun ?

Alıntı Originally Posted by seko82 Yazıyı Oku
    Dostum şimdi kaç lotun var ? Allahtan az almışım bir ev parası koyanlar düşünsün bu kağıda çok para bağlanmaz diyordun ?
    Dogan görünümlü şahin alır...Bir ev parası kadar yok...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Somewhere in the moon
    Gönderi
    7,027
     Alıntı Originally Posted by eksina Yazıyı Oku
    Dogan görünümlü şahin alır...Bir ev parası kadar yok...
    inamam hesap eksterini at
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
    Dürüstlük çok pahalı bir hediyedir ucuz insanlardan beklemeyin W.Buffet

Alıntı Originally Posted by seko82 Yazıyı Oku
    Benim elimdeki az buyuk para ile buna girilmez ornek olarakta bir ev parası kadar demişligimi hatırlıyorum ...ama koyanlar düşünsün diye bir laf ettidimi sanmam mizacıma ters...ne yazdıgımı aradım ama bulamadım.

Sayfa 604/775 İlkİlk ... 104504554594602603604605606614654704 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •