Forumdaşlar ben de hakarete karşıyım ama adamın acaip canı yanmış ve sağlık sektöründe. Lütfen birileri gibi bir lafı cımbızla çekip algı yapmayın. Aşınızı da olun😉
Printable View
Forumdaşlar ben de hakarete karşıyım ama adamın acaip canı yanmış ve sağlık sektöründe. Lütfen birileri gibi bir lafı cımbızla çekip algı yapmayın. Aşınızı da olun😉
Pit abi borsada gizli zenginler olur, hani deriz ya bazan
gizli bir el piyasayı uçurumdan çekti kurtardı diye, onun gibi bişiii
mesela memedabi geldi 23 martta elini koydu piyasa yuvarlanmadı gibi örnek verilebilir, bisttin grafikisini açınca diplerde ki gizli elleri görebilürsün
Sn.Formdaşlar bırakın bu geceden kalan mevzuları.Piyasa açılalı çok oldu,kendizi bu tarafa odaklayın.Başarılar herkese.
Yada Müşteri parasıdır..
AKP li bir büyük baş zengin ile anlaşmıştır..Alım satımı kendi ismi üzerinden yapıyordur..
Kendisinin de malı vardır..Hem o mal dan kazanıyordur hemde kardan komisyon alıyordur..
Böyle müşteri parası ile tahta yapan adamları tanıdım zamanında..
Zamanında bazı hisseler birden bire yükselişe geçer bir zaman sonra da nedensiz çakılırken burada teknik analiz temel analiz cevap arayanları okuduğumda güldüm idi..
Halbuki neden içki masasındaki bir kavga idi..
getir, şok marketleri satın alacak diye bi rivayet var..
satın almasa bile, ortaklık yapmaları stratejik olarak çok doğru olur, 7-8 bin şok mağazası ve önlerinde getir motosikletleri, domine ederler bütün online sipariş piyasasını
Yıllar önce Ben burda 2000 jeton 4000 jeton basan adam gördüm dudağım uçuklamıştı. para mevzusunu bu kadar büyütmeyin
belki de şuan topikte oluklu abiden daha zenginler vardır
2005 yılında kozaa 1 tl den harekete geçip 25 tl lere gitti idi..
Sonradan bölündü..
2008 krizi oldu..
Sonra yine 4-5 katına gitti..
İlk ipek matbaacılık ile başladılar idi..Davetiye basarlardı falan..
Sonra malum altın arama ruhsatları şakır şakır dökülmeye başladı..
Bilin bakalım kozaa da en çok kimler mal alıyor/taşıyordu..
GUBRF nın nasıl bir beklenti ile harekete geçtiğini buralara geldiğini biliyoruz..
Hatta o kararı çıkaranların bile malı vardı tahtada..O kadar söylim..
20 yıl önce bergamalı köylüler, çevreci örgütler, medya falan nasıl bi kampanya yürütmüştü o altın madeninin kapatılması için- sonradan bütün kampanyayı alman vakıflarının yürüttüğü anlaşılmıştı
sonra maden koza grubuna geçti- fetö bağlantısıyla- koza bütün altını çıkardı yıllar boyu.. bütün o çevreci stklardan tık diye ses bile gelmedi
TR de büyük firmaların ve ailelerin hepsi zamanında devletten yemlenerek bugünlere gelmiştir..
Batıda da devlet desteği önemlidir ama TR sosyolojik yapısı ekonomik yapısı ile unstable bir ülkedir..
Öyle yatırım kararları ile müthiş beyinler çalıştırarak başarı sıfırdan çok çok çok zor gelir..
Devlet destekli yargı kararlar..
Ucuza çökmeler..
Vergi afları ucuz krediler devlet garantili işler..(yani vatandaşın parası)
Kozaa madencilik 2005 e kadar sürünen devamlı bedelli açıklayan batak bir firma idi..
Sahipleri de farkında idi bunun..Öyle duruyor du işte..Taa ki devlette bir yol yordam bulana kadar..
Sonrasında oluk oluk altın arama ruhsatları bu gruba verildi..
2016 darbe sonrası içi boşaltılmış haldeki şirket bile inanılmaz zengin idi..
Şimdi 5 li çete de aynı işi yapmakda..
Sırf bu anlattığım nedenle de eğitim planlama efendim geleceği okuma/tahmin tecrübe falan..2. safhadadır ..
Tabiki de işleri bir kere rayına oturttukdan sonra o işleri rayında tutabilmek için eğitimli adamlar ihtiyaç vardır ama bir yenilik bir vizyon dünya çapında bişi çıkmaz işte..
Ve bunu halk buram buram hissetiğinden ötürü de eğitim asla gelişmez bu ülkede..Çünkü eğitimin büyük para kazanma üzerine etkisi hemen hemen sıfıra yakındır..
https://twitter.com/Kukicat7/status/1458862895240990725
brezilya devlet başkanı bolsanaro ve dünya sağlık örgütü başkanı adhanom arasındaki g20 zirvesindeki enteresan diyalog-
dsö başkanı aşının covid bulaşını engellemediğini söylüyor, çift doz aşılıların da ölüyor olmasını -olabilir diye karşılıyor.. bolsanaro, önce brezilya devlet sisteminden şikayet ederek, eyalet vali ve belediye başkanlarının kendisini dinlemeyerek kafalarına göre aşı zorunluluğu ve çocuklara aşılama baskısını yaptığını, elinin kolunun bağlı olduğundan şikayet ediyor.. ne zaman aşı hakkında sorgulayıcı bi tavır gösterseler, bütün medyanın bunu -fake news diyerek elimine ettiğini falan söylüyor
sonra dsö başkanından çocuklara ve gençlere aşı yapılmasına gerek olmadığı söylemini alıyor -işte dsö başkanı çocuklara aşı yapılmamasını söyledi diye, ş*refsiz basın bunu da yazın " diye bitiriyor söyleşiyi
bu arada, iskandinav ülkelerinden sonra almanya ve fransa da 30-yaş altına mRna aşısı yapılmasını yasakladı
https://www.forbes.com/sites/roberth...h=287905282a8a
İlk kez elimdekileri azalttım ve 180.500 kısa açtım...
Hoşuma gitmedi...
Koza madenleri almanlarındı
Almanlar zamanında fetö ve ulusalcılar hem mahkemeden hemde köylüleri ayaklandırdılar.
Almanlar kovulup fetöcülere verildi bedavadan.
Sonra fetö mahkemeleri önünü açtı köylülerde görüldü.servete konuldu..
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Avrupa Birliği, Polonya-Belarus sınırında yaşanan göçmen krizi için Türkiye ile anlaştı.
Şunu anlayın artık;
- Aşı olanlar hastalığa yakalanmıyor.
- Yakalansa da hafif atlatıyor.
- Hafif atlatmasa da hastaneye düşmüyor.
- Hastaneye düşse de yoğun bakıma kaldırılmıyor.
- Yoğun bakıma kaldırılsa da ölmüyor.
- Ölse de vadesi dolduğundan ölüyor.
- Öldükten sonra da cehenneme gitmiyor, duyarlı vatandaş olduğundan direkt cennete gidiyor.
- Cehenneme gitse de fazla kalmıyor, bi uğrayıp çıkıyor (özellikle 4 dozlular tabi).
- Cehenneme bi uğrayıp dönemese bile fena muamele görmüyor.
- Fena muamele görse bile kısık ateşte görüyor.
Bu Garanda var bir kaşıntı ama du bakalım... daha bilanço da göndermedi değil mi bunlar
Ağzına sağlık..ya aşı olsun ya biontech tarzı diyor..KARAKEMAL gibiler işine geldiği gibi anlıyorM2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Olmasın ya da biontech diyor..
Çalışmalar çocuk ve gençler de sadece bunlar üzerine yapılıyor şuan
M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Avrupa Birliği ve Türkiye arasında varılan anlaşmaya göre, Polonya sınırında yığılan ve AB ülkelerine gitmek isteyen göçmen baskısının azaltılması için Türkiye, Belarus uçuşlarında tek yön bilet satışına son verecek. Böylece Türkiye'den Minsk'e gitmek isteyenler çift yön bilet almak zorunda kalacak.
Thyye yarar heralde [emoji3]
ruslar, suriyeden adam toplayıp belarus-polonya sınırına yolluyor, sığınma hakkı isteyen mültecileri polonya almıyor, sınırın sıfır noktasında sıkışıp kalmış aç susuz binlerce insan.. insan hakları şampiyonu olan avrupa birliğini rahatsız ediyor bu durum
sonra bu insanlar minsk uçuşunu thy üzerinden yapmış diye esas suçlu türkler" diye atar yapıyor özgürlük ve eşitlik tutkunu modern avrupalılar.. ihale yine bizde kalıyor.. napsın zavallı thy, tek yön biletle minsk uçuşunu yasaklamış da, insan hakları şampiyonları biraz sakinlemiş, artık minske gidecek olan araplar gidiş-geliş bileti almak zorunda, thy satış hasılatı yükselecek
Belarus cok boktan bir ulke.
Vatndas 61.000$ i var uzerinde havalimani cikisinda Green zone yazisi 1 adim gecmis ve oradaki calisana cebimde para var deklare etmem gerek diyor
Calisanlar hemen cebindeki 61.000$ el koyuyor green zone yazisini 1 adim gecti deklare etmeden gecicekti diye
Suriyeliler kendi istedigi ile gitmiyor polonya sinirina Belarus hukumeti tarafindan zorla goturuluyor gitmek istemeyenler ise darp edilerek goturuluyor
Amon denen lanet bir polisleri var sana ne derse yapmak zorundasin Turkiye deki gibi sana kimlik soruldugunda vermiyorum dedigin anda en az 5 kemigin kirilmis halde bulursun kendini hicbir hakda talep edemezsin
Butun taksilerin taksimetre var . Yoldan bir araci cevirdin 1km gittin sofor 100$ istedi vermek zorundasin yasal olarak sofor hakli
Sayın başkara çözüm yok çözüm..
Bir tarafı yaparken bir tarafı yıkıyorsun..
Neyse uzatmayacağım
M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Abartmayın,yazdıklarınızı bir okuyun ..
bankalar 3-4 gündür ilk defa canlı
yukarı yapacaksa bu bankalarla olur bu sefer, eregl- petkm- koçlar vs yorgun
thy şort gittim çerezlik...
artık minik rakamlarla oynuyorum...
Tüpü kaçırdık malesef, bakınıyorum henüz bulamadım şortluycak hisse