Originally Posted by *Bozkurt Tüpü kaçırdık malesef, bakınıyorum henüz bulamadım şortluycak hisse ecilc shortlamayı düşünmez misin ? yüzde 4 kusür primlenmiş.. ama yüklü miktar gir, full shortla, daha iyi kazanırsın full gidersen
Originally Posted by KaraKemal ecilc shortlamayı düşünmez misin ? yüzde 4 kusür primlenmiş.. ama yüklü miktar gir, full shortla, daha iyi kazanırsın full gidersen 6.36 dan isc ye bi jeton salladım.
Hamdım Piştim Yandım
Originally Posted by *Bozkurt 6.36 dan isc ye bi jeton salladım. Bi jetonda ben atayım ama stop neresi sayın Bozkurt
Originally Posted by ENGRANDMASTER Bi jetonda ben atayım ama stop neresi sayın Bozkurt Tek jeton olduğu için stop yok abi,düşerse kazanacan, düşmezse hamal gibi taşıycan
Originally Posted by *Bozkurt Tek jeton olduğu için stop yok abi,düşerse kazanacan, düşmezse hamal gibi taşıycan tamam bende taşırım peki palaya kaçtan geri verecez.
Originally Posted by ENGRANDMASTER tamam bende taşırım peki palaya kaçtan geri verecez. cigara parası çıkınca veririz abi, borsada fırsatlar hiç bitmiyor, hergün para dağıtıyorlar burda
Originally Posted by *Bozkurt cigara parası çıkınca veririz abi, borsada fırsatlar hiç bitmiyor, hergün para dağıtıyorlar burda Ok 3 günlük cigara parasına bende veririm. malum yarın , öbürgün para dağıtmayacaklar.
Forum Rules
Yer İmleri