Erdoğan : Artık hiç kimsenin parasının değerinden endişe ederek döviz veya altına yönlenmesi icin sebep kalmamıştır , hala döviz ve altında parasını tutan vatandaşlarımız kazançlarını garanti altına alan TL mevduata geçmelerini istiyorum
Printable View
Erdoğan : Artık hiç kimsenin parasının değerinden endişe ederek döviz veya altına yönlenmesi icin sebep kalmamıştır , hala döviz ve altında parasını tutan vatandaşlarımız kazançlarını garanti altına alan TL mevduata geçmelerini istiyorum
Erdoğan: "Önümüzdeki yılın ilk aylarından itibaren hayat pahalılığıyla mücadele başta olmak üzere ekonomi programımızın olumlu etkileri daha ileriye götürülecek."
Burada dikkatmi Dönek Bülent Arınç çekti.Genelleme çok güzel yapılmış yine:ok:
https://www.youtube.com/watch?v=sZ5em7F6UZU
Devamlı para bas bu nereye kadar ?...Eskidende para basılırdı,merkez bastığı kadar karşılığında hesaba altın yatırır hesabında tutardı,şimdi ise:whistling:
Acep nasıl olacakmış:notr:,acaba önce dostum esat,sonra tu kaka düşman eset gibimi,şimdi dostluğa doğru,döneklik bir hastalıktır:plc:...Neyse,anlaşılan çok kötü bir sonbahar ve kış bizi bekliyor,yazın ağustos böcekleri devamlı şarkı söyler kış geldimi ölüm kalım mücadelesi verir:he:
Dolar hala 18,1 üstüne atamadı..
1,2 trilyon kkm.. 0,1 artış 6,6 milyar tl yük..
el mahkum o kuru <14 yapacaksınız...
masal kısmı beni ilgilendirmez.
kötü patlamış...
Az suyu çıktı gibi....
Ak47 etkisi de olabilir... :he:
https://cdn.yenicaggazetesi.com.tr/n...0420279993.jpg
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
Dingiltere.. :he:
Recep'in $ 3 TL'den beri, dövize yatırım yapmayın, TL'ye yatırım yapın, TL'ye güvenin davetleri :)
Cem Karaca :
Toplasam o öğütleri burdan köye yol olur
Recep'in öğütlerini dinleyenlerin paraları pul oldu !!!
günaydınlar
Döt tehlikeye girince olabilir,ama o onu dinlemiyor,kendi bildiğini okuyor çıkarı için,hala eşbob olduğunu bilmeyenler var,adam yatırım adamı değil batırım adamı,görvlendirdikleri adamların emrini yerine getiriyor,zapsu ne demişti deliğe süpürmeyin kullanın:seyt:...O değilde mevduata ne veriyorki bize,yasal faiz 13-16,yasal göstermelik enflasyon 79,resmen fonlarda paramız çöp oldu,kim dinler yalova kaymakamını,borsacıyız guya,çoğu kağıdımı ucuza verdm,yinede faize göre 4 kat kazandık,onunlan teselli buluyoruz anca:notr:
Endex 100-3100 olmuş,banklara ve büyük holding kağıtlarına bedevi para desteği devam ediyor,birisi bedevileri bombalasa yandı,gülüm keten helva,endexse uymayan kağıtlar çöp statüsünde,sert düzeltme gelirse onlar çok daha kötü düşebilir desteği olmadığı için,zaten devamlı patronları satıyor yada ilgilemiyor:plc:
Bu gün sabah ECOTÜRK TV de yorumcu olan Yusuf Kaderli hocayı saat 10.00 göre geri alıp d başlığı takip eden her kesin mutlaka dinlemesini öneririm.
Buyurun buda linki.
https://www.ekoturk.com/canli-yayin/
Nebati:
-Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesini gerçekleştireceğiz
-Dar gelirliler için iki yeni destek için çalışmalar tamamlandı, yakında açıklanacak-NTV
Nebati: (Ticari kredilere faiz sınırı) Son alınan karar ile üç ayaklı bir model geliştirildi-NTV
Nebati: Yaklaşık %23'e kadar olan faiz oranlarını kullanan finansal sektör, herhangi bir karşılık ayırmasına gerek yok -NTV
Nebati: Atılan adım ile faizlerde gerileme hedeflendi-NTV
Nebati: Bu bankaların menkul kıymete olan ihtiyacının ortaya çıkması demektir, bankalar Pazartesi gününden itibaren menkul kıymetlere olan ilgi ve taleplerini artırdılar, 2, 5 ve 10 yıllıklarda tarihi düşüş trendini yakalamış olduk-NTV
Nebati: Eylül ayında tahvil ihracına çıkacağız, bankalarımızın ihtiyacını karşılamış olacağız, alınan kararların kredilerin uygun ve Türkiye ekonomisi modeline uygun kullandırılması amaçlanıyor-NTV
Nebati: Kredilerin %23 altında kullandırılması teşvik ediliyor, kredi faizlerinin TCMB faiz oranlarına yakınsayacağı şeklinde bir beklentimiz var-NTV
Politika faizi 13 ..
Nebati: Enflasyonla mücadelemiz net bir şekilde devam ediyor-NTV
Nebati: Türkiye, cari işlemler ve ödemeler dengesi konusunda hiçbir zaman sıkıntı yaşamadı, yaşamayacak-NTV
Nebati: BIST'e giren miktar 300 milyar doların üzerinde-NTV
Nebati: Doğrudan yatırımlara geliyorlar, gayrimenkul sektörüne geliyorlar, tüm bunlara baktığımızda DTH'larda bir miktar artma, brüt rezervlerin 110 milyar doların üzerine çıkması gibi bir sonucu ortaya koydu, bu artarak devam edecek-NTV
2019'da yanliz QIA 1400 AB/D'li fonun yerini aldi.
bankalarız azması dinmek bilmiyor. mb nın yaparım,ederim haaa.. tehditlerinide takmadılar...ŞİMDİLİK
Tam short sıkıştırmalık.. usdrub 2.0
Gel de merkeze anlat... 45 günlük pencere var...
Umarım değerlendirirler...
https://twitter.com/KeloglanBM/statu...99762067824642
ŞOK ŞOK ŞOK
Erdoğan ve Nebati'nin, 2023 seçimlerinden sonra, ZAYTUNG yönetim kuruluna girecekleri konuşuluyor.
Zaytung yetkilileri, hiç kimsenin, onlar kadar yaratıcı olamayacağını, yönetimi devretmek için sabırsızlandıklarını belirttiler. :halay:
Mega yatlar cirit atıyor :)
Bill Gates'in lüks yatı Lana, Marmaris'te.
Dünyanın en zengin 20 Arap iş adamı arasında yer alan Lübnanlı Taha Mikati'nin mega yatı Chopi Chopi, Fethiye'de.
Rus oligark Strzhalkovsky'nin lüks yatı Ragnar, Fethiye'de
Rus oligark Rybolovlev'in süper yatı Anna, Marmaris'te.
bill gates abi ye selamlar şu iş bankası çok şişti abi yapı kredi neden almıyorsun bak SUDAN ucuz ,
çoluk çocuk ekmeksiz sokakta kaldık dicem anlarsın sen ,
zarardayız ,
iş bankası alsak bu durumlara düşmezdik abi bi el atsan banka gıcır gıcır
10x10 çeker her sene ...
yapı kredi bankası neden sürünüyor hala anlamış değilim,
akbank da eşlik ediyor o dip bölgelere...
bill gatese önerim, 1 milyar dolara yapı kredi alıp 20 tl den satıp eregliye geçmesi temettü eklemesiyle eregliyi 6-10 senede full hakim olup temettüsü ile de miss gibi afrikadaki çoğu ülkede sağlık ve altyapı problemlerini çözmesi
Gates kardeş madem iyi insansın sana hodri meydan , BUYUR MEYDAN senin olsun...
HESAP ORADAYSA ARŞIN BURADA
EREGLİ İLE TÜM VAKIF NAKİT AKIŞINA TAM DESTEK SAĞLARSIN YAPI KREDİDEKİ 1 MİLYAR DOLARIN- KISA SÜREDE 3 milyar dolara .çıkar
Ereglide de BU PARAYI 5 E ÇABUCAK katlarsın , 3 MİLYAR DOLARIN DA 10 ... SENEDE 15 MİLYAR DOLARA GELİR, MÜTHİŞ KAYNAK BİLE SAĞLARSIN AFRİKA VE GATES VAKFINA ..
DÜRÜSTÇE yazdım Bill gates bey bu işi sen bir düşün , oyak grubu eline su dökemez hayırsever olmana katkıyı sağlarsın.
BİRBİRİMİZİ belki uzaktan da olsa az tanıyoruz , severim microsoft güzel program...
Vay be ISCTR tavanda 8.20-4.50 bölünüp düştüğü yer,ona göre %85 pirimli,sattığımız yer 5.50:notr:
Garanti 23 üstünde,elimde eskiden kalma 11 maliyetli KLNMA var oda tavan 17.07,bir ara yarıdan çoğunu vermiştim 15 cıvarı,hop ne yapıyorsun dedim buda banka ve beleş sayılır diye bıraktım satmayı,zamanında 70 üstünü görmüştü,70 rakamına göre 23 gözüküyor üst limiti,en fazlada şekere üzüldüm elimden uçtu gitti,diğer kağıtlarım kürkçü dükkanında uykuda,şimdilik uyusunlar,zamanı gelince dürterler:)
3121 endex kapanışı,Ahmet Mergen ne diyordu zamanında bu borsa 1800'ü aşacak,esas yeri 2400 derdi,şimdi 3121:plc:,tabiki bu arada dolarda 18,onun dediği zamanlar dolar 7 cıvarıydı,yani 1.5 kat yükselmiş dolar,1800X2=3600+1000 ilave etsek 3700 kaba taslak,bakalım orayı görecekmi Ahmet Mergene göre,şuda var,zamanında 5 cent idi değeri,yani 5x18=9000,şu an borsanın değeri 1.7 cent,bakalım endex 9000 olacakmı,gerçi o sıcak para zamanındaydı 5 cent olayı,şimdi eksi sıcak para girişi var,piyasada dönen bedevi parası,birazda oligarkların parası,kısaca moktan bir ekonomimiz var,içi boş dışı iktidar tarafından cilalanmış sözde,yani işin özü borsada temkinli olun derim,sert bir düzeltmede tepetaklak oluruz,banka ve büyük sektör hisselerini boşuna almıyor bedeviler,yeterli karı gördüğü an tüğerler,büyük gevurlar borsadan çıktığı için şu aralar sadece seyirci,gerçi haklılar,bitik bir ülkenin hissesi onları korkutuyor aynen bizim gibi:plc:...ytd.