belarus a boşuna yığılmamışlar...
geri saymaya başlamışlardır.
petrolde long kovalayacam..
belarus a boşuna yığılmamışlar...
geri saymaya başlamışlardır.
petrolde long kovalayacam..
Memento mori
Yüro
18,05 altında 3 saat kanaış yaparsa sert düşüler görebiliriz..ta 17,7 lere kadar
DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
EURO / USD paritesi 1 in altında
DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Erdoğan : Bugün yaşadığımız enflasyon bütçe ve enflasyon kaynaklı degil , küresel gelişmelerin tetiklediği dengesiz fiyat hareketlerinin sonucudur , yani maliyet odaklı enflasyondur .
Erdoğan : Türkiye’nin ihtiyacı faizi yükseltmek değildir .
Erdoğan : Gelişmiş ülkelerdeki bizden daha derin farklar içeren politika faizi ile enflasyon arasındaki iliskiye bakmayıp Türkiye’deki durumu felaket tellalı edasıyla anlatanların niyetleri başkadır
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Erdoğan : Bugün Türkiye her alanda bir başka ligin bir başka dünyanın oyuncusudur
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Erdoğan: Bütün dünya yüksek enflasyon ve işsizlik tehdidi ile boğuşuyor. Türkiye ise kendi ekonomik modeli sayesinde bu iki tehditten asıl yıkıcı olanın üstesinden gelmeyi peşinen başarmıştır
Erdoğan: Tasarruflarını hala döviz ve altında tutan vatandaşlarımızı Türk lirası mevduatlara dönmeye davet ediyorum
Politika faizi 13
Enflasyon %79
![]()
![]()
![]()
Yer İmleri