Yukarıya yazdım KAP haberini
Printable View
Gönderim Tarihi
05.10.2023 18:35:59
Bu hareketlere brüt takas normal
Hikaye belli korkucak bişey yok
bekleyen için sorun yok daha iyi oldu bence ,hayırlı olur inşALLAH .
aynen öyledir dostum...bu karar ile tradecileri engellediler...artık satan bu hisseyi geri yerine koyamama ihtimalini de göze almalıdır...çıkacak hisse her türlü çıkar..geçen gün kredi yasağı gelince de aynı şeyi söylemiştim...gerçekten de atatp çıkmaya devam etti..brüt takas ile hisseye güvenenler kalacak...güvenmeyenler gidecek...
gesanda iken her türlü tedbir yasağını yaşamış idim..o yasaklardan hiç korkmadım çünkü elimdeki hissenin değerini biliyordum...sonuçta ne oldu?? gesan 20 tl den bölünmemiş haliyle ta 440 tl lere çıktı...
güvenmeyip satanlara saygım var..herkes kısmeti kadar kazanacak...yalnız beni merak edenler olacak olursa ben buradayım...aldığımdan beridir de daha bir kere bile trade etmedim...kasım ayındaki lansmanı da görmeden bir yere gitmiyorum..
green x in , 2 milyarlık nufüsü olan ve daha yeni pandemi yasaklarının bittiği Çin deki büyümenin bilançolara etksini de görmekte fayda var...yazılım ve teknoloji hisselerinin en güzel bilançoları son iki çeyrek bilançolarıdır..bunları da görmekte fayda var...
kısacası atatp de görülmesi gereken çok şeyler var..tabi artık nasibimiz ne olur bilemeyiz..
Terminalde habire Swap ihaleleri ile ilgili bilgi dusuyor
bunun anlami yabanci mi geliyor ? Dolari verip TL alip islem mi yapiyorlar ?
(Yenileme) TCMB'nin 2 hafta vadeli 300 milyon dolar tutarında döviz karşılığı TL swap ihalesinde teklif 200 milyon dolar oldu
TCMB'nin bugün valörlü 2 hafta vadeli 300 milyon dolar tutarında döviz karşılığı TL swap ihalesine 200 milyon dolar teklif geldi. Gerçekleşen tutar 200 milyon dolar oldu.
İhalede swap puanı minimum 2,582.73, ortalama 2,582.74, maksimum 2,582.75 oldu. Swap puanı teklif ortalaması ise 2,582.74 olarak gerçekleşti.