Sayfa 121/372 İlkİlk ... 2171111119120121122123131171221 ... SonSon
Arama sonucu : 2976 madde; 961 - 968 arası.

Konu: ATATP - ATP Ticari Bilgisayar AŞ

Alıntı Originally Posted by çaykara Yazıyı Oku
    Brüt takas yok nerden çıkarsınız
    Yukarıya yazdım KAP haberini

Gönderim Tarihi
    05.10.2023 18:35:59

3. Bu hareketlere brüt takas normal

4. Hikaye belli korkucak bişey yok

5. bekleyen için sorun yok daha iyi oldu bence ,hayırlı olur inşALLAH .

6.  Alıntı Originally Posted by Umk Yazıyı Oku
    Tecrubeli ortaklardan fikir almak isterim brüt takas ile alakalı. Kendimce olumlu tarafı ;günübirlikcileri biraz uzaklaştırır meydan gerçek yatırımcılarla kalır düşünesindeyim. Olumsuz tarafı ise piyasanın bu kararı sonrası birtakım yatırımcıların panik havası estirmesi. Tabiki bu söylediklerim amatör bir yatırımcının düşünceleri.
    aynen öyledir dostum...bu karar ile tradecileri engellediler...artık satan bu hisseyi geri yerine koyamama ihtimalini de göze almalıdır...çıkacak hisse her türlü çıkar..geçen gün kredi yasağı gelince de aynı şeyi söylemiştim...gerçekten de atatp çıkmaya devam etti..brüt takas ile hisseye güvenenler kalacak...güvenmeyenler gidecek...

gesanda iken her türlü tedbir yasağını yaşamış idim..o yasaklardan hiç korkmadım çünkü elimdeki hissenin değerini biliyordum...sonuçta ne oldu?? gesan 20 tl den bölünmemiş haliyle ta 440 tl lere çıktı...

güvenmeyip satanlara saygım var..herkes kısmeti kadar kazanacak...yalnız beni merak edenler olacak olursa ben buradayım...aldığımdan beridir de daha bir kere bile trade etmedim...kasım ayındaki lansmanı da görmeden bir yere gitmiyorum..

green x in , 2 milyarlık nufüsü olan ve daha yeni pandemi yasaklarının bittiği Çin deki büyümenin bilançolara etksini de görmekte fayda var...yazılım ve teknoloji hisselerinin en güzel bilançoları son iki çeyrek bilançolarıdır..bunları da görmekte fayda var...

kısacası atatp de görülmesi gereken çok şeyler var..tabi artık nasibimiz ne olur bilemeyiz..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Moscow, Istanbul, Bogota, Amsterdam
    Gönderi
    1,953
    Terminalde habire Swap ihaleleri ile ilgili bilgi dusuyor
    bunun anlami yabanci mi geliyor ? Dolari verip TL alip islem mi yapiyorlar ?

(Yenileme) TCMB'nin 2 hafta vadeli 300 milyon dolar tutarında döviz karşılığı TL swap ihalesinde teklif 200 milyon dolar oldu
    TCMB'nin bugün valörlü 2 hafta vadeli 300 milyon dolar tutarında döviz karşılığı TL swap ihalesine 200 milyon dolar teklif geldi. Gerçekleşen tutar 200 milyon dolar oldu.

İhalede swap puanı minimum 2,582.73, ortalama 2,582.74, maksimum 2,582.75 oldu. Swap puanı teklif ortalaması ise 2,582.74 olarak gerçekleşti.
    Saving-Accumulation-Investment
    In God We Trust

8.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    aynen öyledir dostum...bu karar ile tradecileri engellediler...artık satan bu hisseyi geri yerine koyamama ihtimalini de göze almalıdır...çıkacak hisse her türlü çıkar..geçen gün kredi yasağı gelince de aynı şeyi söylemiştim...gerçekten de atatp çıkmaya devam etti..brüt takas ile hisseye güvenenler kalacak...güvenmeyenler gidecek...

gesanda iken her türlü tedbir yasağını yaşamış idim..o yasaklardan hiç korkmadım çünkü elimdeki hissenin değerini biliyordum...sonuçta ne oldu?? gesan 20 tl den bölünmemiş haliyle ta 440 tl lere çıktı...

güvenmeyip satanlara saygım var..herkes kısmeti kadar kazanacak...yalnız beni merak edenler olacak olursa ben buradayım...aldığımdan beridir de daha bir kere bile trade etmedim...kasım ayındaki lansmanı da görmeden bir yere gitmiyorum..

green x in , 2 milyarlık nufüsü olan ve daha yeni pandemi yasaklarının bittiği Çin deki büyümenin bilançolara etksini de görmekte fayda var...yazılım ve teknoloji hisselerinin en güzel bilançoları son iki çeyrek bilançolarıdır..bunları da görmekte fayda var...

kısacası atatp de görülmesi gereken çok şeyler var..tabi artık nasibimiz ne olur bilemeyiz..
    Aynı bakış açısına sahip yatırımcılarla bir arada olmak kendi adıma gayet olumlu.

Sayfa 121/372 İlkİlk ... 2171111119120121122123131171221 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •