Tahminlere alkış.....
AYU'lar donayazdı.....
Hedef FEZA......
22.11.2024 CUMA BİST U100 Günlük Kapanış Tahmini KAPANIŞ METRE VII
*Bozkurt : 9.531,69
0101........: 9.501,01
BJK Coccinella : 9.302,20
Printable View
Tahminlere alkış.....
AYU'lar donayazdı.....
Hedef FEZA......
22.11.2024 CUMA BİST U100 Günlük Kapanış Tahmini KAPANIŞ METRE VII
*Bozkurt : 9.531,69
0101........: 9.501,01
BJK Coccinella : 9.302,20
Tebrikler şampiyonlar
Hilti ile deldi.
Başkanım siz iyi bir dostsunuz.
Teselli verdiğiniz için teşekkürler.
Elden geldiğince çabalıyorum ama günden güne yıldan yıla dikkat azalması oluyor haliyle.
Başkanlığa gelince...
Bir insan kendini bilmeli.
Herşeyden önce çoook konuşuyorum.Aşırı sorumluluk hissediyorum.Stres oluyorum.(yazıcılık bile ağır geldi diyebilirim)
Güveniniz için minnettarım lakin benden başkan olmaz.:)
Saygılarımla sn EGEDUK başkanım.
not: Siz başkanlarıma , yazıcımıza ve kapanışmetre için vaktim olduğu sürece yardım etmeye hazır ve nazırım.
Teşekkürler ustalar:) hani derler ya yedirdin mi doyur vurdun mu öldür bizim borsa öyle işte ölçüsüz her şeyi abartılı düne bak bu güne bak oysa değişen bir şey yok haa merkezin kararı dersek onu köydeki Osman emmi bile böyle olacağını biliyordu
Konu açılmışken aslında her görev alan arkadaşın bir yedeğinin belirlenmesi asil görevde olan arkadaşları rahatlatacaktır. Bunu ben olmadığım zamanlar yardım edeceğini bildiğim başkanım EGEDUK ve dostum pisyedili01'in olduğunu bilerek söylüyorum. Hiç bir görev hiç kimseye baki olmadığı gibi herkesin elini taşın altına koyacağını bilerek bunları söyleme gereği hissettim. Umarım yanlış anlaşılmam.
Saygılarımla...
Elle hesaplamak zorunda olma kendi eksikliğimden kaynaklandı.
Sizin gibi bilgisayar dünyasına yada sn antipanik başkanım gibi excell vs.ye hakim olabilseydim iyi idi.
Bu göreve talip oldunuz ya size ne kadar teşekkür etsem azdır sn BJK Coccinella dostum.
Saygılar
9411.11 :)