Anket Sonuçlarını Gör: Sizce BIST100 2023 sonunu nasıl kapatır?

Oylayan
61. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • 8.931 ve üstü

6 9.84%
  • 8.569 ile 8.930 arası

10 16.39%
  • 8.131 ile 8.568 arası

21 34.43%
  • 7.769 ile 8.130 arası

18 29.51%
  • 7.331 ile 7.768 arası

3 4.92%
  • 7.330 ve altı

3 4.92%
Sayfa 1212/1370 İlkİlk ... 21271211121162120212101211121212131214122212621312 ... SonSon
Arama sonucu : 10958 madde; 9,689 - 9,696 arası.

Konu: BİST U100 Günlük Kapanış Tahmini KAPANIŞ METRE VII

Tahminlere alkış.....

AYU'lar donayazdı.....

Hedef FEZA......

22.11.2024 CUMA BİST U100 Günlük Kapanış Tahmini KAPANIŞ METRE VII

*Bozkurt : 9.531,69

0101........: 9.501,01

BJK Coccinella : 9.302,20

Tebrikler şampiyonlar
    Hilti ile deldi.

Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Sn pisyedili01,
    Geleceğin başkan adayısınız.
    İstifamı sunduğumda sizi yerime aday olarak göstereceğim.
    Bu kadar acımasız olmayın bence.
    [emoji23]
    Başkanım siz iyi bir dostsunuz.
    Teselli verdiğiniz için teşekkürler.
    Elden geldiğince çabalıyorum ama günden güne yıldan yıla dikkat azalması oluyor haliyle.

Başkanlığa gelince...
    Bir insan kendini bilmeli.
    Herşeyden önce çoook konuşuyorum.Aşırı sorumluluk hissediyorum.Stres oluyorum.(yazıcılık bile ağır geldi diyebilirim)
    Güveniniz için minnettarım lakin benden başkan olmaz.

Saygılarımla sn EGEDUK başkanım.

not: Siz başkanlarıma , yazıcımıza ve kapanışmetre için vaktim olduğu sürece yardım etmeye hazır ve nazırım.
    Son düzenleme : pisyedili01; 21-11-2024 saat: 19:43.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

4. Teşekkürler ustalar hani derler ya yedirdin mi doyur vurdun mu öldür bizim borsa öyle işte ölçüsüz her şeyi abartılı düne bak bu güne bak oysa değişen bir şey yok haa merkezin kararı dersek onu köydeki Osman emmi bile böyle olacağını biliyordu

Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    Elden geldiğince çabalıyorum ama günden güne yıldan yıla dikkat azalması oluyor haliyle.

Başkanlığa gelince...
    Herşeyden önce çoook konuşuyorum.Aşırı sorumluluk hissediyorum.Stres oluyorum.(yazıcılık bile ağır geldi diyebilirim)

not: Siz başkanlarım ve kapanışmetre için vaktim olduğu sürece yardım etmeye hazır ve nazırım.
    Konu açılmışken aslında her görev alan arkadaşın bir yedeğinin belirlenmesi asil görevde olan arkadaşları rahatlatacaktır. Bunu ben olmadığım zamanlar yardım edeceğini bildiğim başkanım EGEDUK ve dostum pisyedili01'in olduğunu bilerek söylüyorum. Hiç bir görev hiç kimseye baki olmadığı gibi herkesin elini taşın altına koyacağını bilerek bunları söyleme gereği hissettim. Umarım yanlış anlaşılmam.

Saygılarımla...
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku

Başkanlığa gelince...

not: Siz başkanlarım ve kapanışmetre için vaktim olduğu sürece yardım etmeye hazır ve nazırım.
    Dostum yazıcılık zor bir iş hele elle hesaplamak zorunda iseniz. Excelde kılpayı sonuçları görünce önceden sizin ne kadar emek verdiğinizi anlayabiliyorum. Emekleriniz küçümsenemez, gerçekten büyük iş başarmışsınız.
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    Dostum yazıcılık zor bir iş hele elle hesaplamak zorunda iseniz. Excelde kılpayı sonuçları görünce önceden sizin ne kadar emek verdiğinizi anlayabiliyorum. Emekleriniz küçümsenemez, gerçekten büyük iş başarmışsınız.
    Elle hesaplamak zorunda olma kendi eksikliğimden kaynaklandı.
    Sizin gibi bilgisayar dünyasına yada sn antipanik başkanım gibi excell vs.ye hakim olabilseydim iyi idi.
    Bu göreve talip oldunuz ya size ne kadar teşekkür etsem azdır sn BJK Coccinella dostum.

Saygılar
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

Sayfa 1212/1370 İlkİlk ... 21271211121162120212101211121212131214122212621312 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •