Deðerli dostlar,
Müthiþ bir yýlý geride býraktýk.
Öncelikle 2023 yýlý þampiyonlarýný hatýrlayalým.
1) adestim
2) pisyedili01
3) EGEDUK
Bu sene kýran kýrana geçti.
Önce Sn Talkandwalk yarýþý domine etti. Plakalarý birer bir geçti. Puanýna plaka yetmediði için Þam, Halep, Musul gibi plakalar icat ettik.
Sonrasýnda yaklaþýk 20 puanlýk farký kapatarak puan olarak öne geçmeyi baþardým. Tam sýký rekabet olacak derken Sn Talkandwalk iþ deðiþikliði nedeniyle tahmin yapmayý býraktý.
Liderliði ele geçirdikten sonra puan farkýný açmaya baþladým.
Sonrasýnda Sn 3520 yardýrmaya baþladý.
Beni geçerek liderliði aldý ve bir daha býrakmadý. Hele 9.835,20 altýþý ile üst üste yüksek puanlar almayý baþardý.
Sn adestim ve ben kendisini yakalamaya çalýþsak da baþarýlý olamadýk. Ve yýl bu þekilde kapandý.
Tüm þampiyonlarýmýzý tebrik ediyorum.
Baþlýðý açan ve yaþatan Sn anti panik baþkanýmýza sonsuz teþekkürlerimi sunarým. Kendisi bana güvendi ve beni Baþkan yardýmcýsý olarak görevlendirdi.
Mütevazi olamayacaðým görevimi iyi yaptýðýmý düþünüyorum. Bu yüzden kendime de teþekkür ederim.
Yazýcý olarak görev alan, sonrasýnda niki deðiþtirme ayaðýna bir süre yok olup, sonrasýnda Baþ Denetçiliðe atanan Sn pisyedili01’e emekleri için çok teþekkür ederim.
Yazýcýlýk görevini devralan ve yaptýðý müthiþ tablolarla bizlere hayatý kolaylaþtýran Sn BJK’ya da teþekkürleri bir borç bilirim.
Tahmin yapan tüm dostlara da teþekkürler.
Bu vesileyle yeni yýlýnýzý kutlar, saðlýklý huzurlu nice yýllar dilerim.
Elveda dostlarým.
coccinella gitti,egeduk gitti...eee noldu þimdi mangal yarýmmý kaldý...aykü böyle yýl baþlangýcýnýn..tüm dostlar gitmiþ..toprapýmda giderse pis söverim yine ceza yerim...þu hissenetin en naif en huzurlu siyasetin vs nin olmadýðý cimcime topiðimiz daðýldýmý kýzlar..takým daðýldý takýmm daðýldý aykü....
üstad coccinella öldü
topik patronu egeduk öldü
yazýcý pisyedili öldü
ve ben yeni topik sahibi .....alemdar karþýnýzdayým diyecek kim![]()
Tüm forumdaþlarýn yeni yýlýný kutlarým.
Baþlýða emeði geçen tüm dostlara çok teþekkür ederim.
Kalýn saðlýcakla![]()
Yaklaþýk iki aydýr tahminde bulunuyorum...... 22 puan almýþým.....
ayda 11 puan..... 12 ayda.... 132 puan.......
2025 yýlýnda bu iþi sürdürseydik be yaaa...
Tam da ýsýnýyordum......
Not: Sabýrla rakamlarý takip eden dostlara bol bol teþekkürler..... Eðer yine baþlanýrsa haberim olursa mutlu olurum..![]()
Tüm forumdaþlara saðlýklý huzurlu mutlu yýllar dilerim, bu topikte emeði geçen herkese teþekkürler umarým yeni yýlda devam edilir, gerçekten takip etmekten, tahmin yapmaktan ve okumaktan zevk aldýðým tek topik diyebilirim, cümleten herkese hayýrlý seneler....
Yer Ýmleri