https://scontent-otp1-1.xx.fbcdn.net...dc&oe=598716B7
Printable View
İktidarların icraatlarının karşılaştırılması öyle herkesin kafasına göre bannak hesabıyla yapılmaz...
Yapılan-Yapılamayan İyi-Kötü tüm işlerin sonucunu "Büyüme hızı" gösterir...
14 yıllık iktidar çok uzun bir dönem ve zamanımız dardı yapamadık da diyemezler..
AKP'nin büyüme hızı ortalaması TÜİK'in şişirilmiş yeni serisini esas alsan bile Cumhuriyet tarihinin 5,1 ortalama büyümesinden düşüktür.... Daha doğru olan Eski seriye bakarsan çok daha düşüktür..
AKP yarattığı DışBorç'un diyetini daha ödemedi bu diyeti ödeyince büyüme hızı çok daha aşağılara düşecek..
Rumeniganın bu dediklerini Türkiyede yaşayan Yunanlı bile yapmaz.
Vatanına sahip çık rumeniga, sen de Cumhuriyetin sonsuza dek yaşaması için HAYIR demelisin.
Değiştiremeyeceğin kararları verme.
Cumhuriyet tarihimiz boyunca yapılan tüm fabrikalar, şirketler, limanlar, yollar, bankalar 15yılda satıldi, sen köprü, yol yaptı diyorsun. Köprülerin yolların da satıldığını bilmeyen gafillerden olma.
Gel vakit varken bu diktatörlüğe HAYIR de...
Yazdıklarımdan ve yorum yaptıklarımdan trakyalı ve hissenet sorumlu tutulamaz.YAZILARIM VE YORUMLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
sayın Trakyalı, hayır diyelim de onun yerine kim gelecek hele sen onu söyle. Ufku geniş bilgili kararlı bir siyatci lazım kim o.
Tayyip Erdoğan diyor ki: “Biz milletimizin hizmetkarıyız.”
Bu nasıl hizmetkarlık gelin bir hatırlatma yapalım:
2800 kişilik koruma ordusu!
1200 odalı Ankara Sarayına ilaveten İstanbul’da Huber, Beylerbeyi, Dolmabahçe, Yıldız ve Vahdettin sarayları emrinde.
Tamı tamına 11 özel uçak, iki helikopter ve onlarca araç ki pek çoğu zırhlı.
Örtülü ödenekten sınırsız para harcama yetkisi.
Yeni seçilen damadı Enerji Bakanı!
Çocuklarının şirketleri ve gemileri var!
Pardon ama Tayyip Erdoğan maazallah hizmetkar değil de efendi olsaydı fazladan nelere sahip olacaktı?
16 Nisan'da yapılacak Anayasa Değişikliği Halk Oylaması'nda 81 ilde sandık sonuç tutanaklarının Türkiye Tutanak Teyit Sistemi'ne (T3) aktarılmasını ve böylece YSK seçim sonuçlarının bir sağlamasını yapmayı hedefliyoruz.
Bu amaçla bütün vatandaşların kullanabileceği bir mobil uygulama hazırladık: Mobil cihazlarınıza kolayca yükleyebileceğiniz T3 Tutanak Gönder uygulaması.
http://oyveotesi.org/t3/
Duyarlı Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşlarını göreve davet ediyorum.. :)
Hak eden kazansın, hile olmasın. HAYIR'lısı olsun...
Hala neyi oyladığını bilmeyen bir toplum var.
Eğer burada bir kaç kişiyse, Türkiye genelinde kim bilir kaç kişi.
HAYIR dersen C.B. değişmeyece, hükümet devam edecek, B.B. hükümetin başında olacak, Cumhuriyet devam edecek, bölünmeyeceğiz, aksine birleşeceğiz.
Yazdıklarımdan ve yorum yaptıklarımdan trakyalı ve hissenet sorumlu tutulamaz.YAZILARIM VE YORUMLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
rumenigge.. yakışmadı bu laf sana..
beyinsiz birisi dese, hadi neyse de.. senden beklemezdim böyle bir cevabı..
rumenigge... ADAM, O diyor O..
BİR ŞAHISTAN BAHSEDİYOR.. BİR HÜKÜMETTEN DEĞİL...
BU DA DEMEKTİR Kİ, BU ANAYASA DEĞİŞİKLİĞİ BİR ŞAHIS İÇİN YAPILIYOR..
HAYIR. HAYIR. HAYIR.
şahıs için değil sistem için yapılıyor
izlediniz levent kırcanın parodisini
unutmayın o günleri
anayasa kitapçığının havalarda döndüğü günleri
milyar dolarların uçtuğu günleri
memur maaşını ödeyemeyeceğimizden endişe ediyorum diye ağlayan bakanı unutmayın
kötü günlerdi
kardeşim bu parti şeçimi diğil anyasan değişiyor sistem değişiyor tek adam rejimine evet veya hayır diyeceksin yargı hazine yürütme yasama herşey başkana verilecek rumeniggeyi başkan yardımcısı yaptım dedi iş tamam her sözü kanun olan bir sistem dışardan oriyeni bakan yaptım dedi tamam bunlara mı evet diyeceksin savaşa girdik dedi tamam buna mı evet diyeceksin meclisi fesh ettim dedi tamam buna mı evet diyeceksin bankalardaki mevduatlarınıza el koydu tamam bunamı evet diyeceksin ülkeyi eyaletlere bölüyorum dedi tamam buna mı evet diyeceksin uyanın ALLAH aşkına ..
HAYIR
Cumhuriyet kazanacak.
Başka Türkiye yok.
Aklınızı başınıza alın.
Beyninizi başkalarına vermeyin.
1000 küsur odalı sarayda yaşayanlara bir tavuk ekmekle destek veriyorsun.
Vakit varken dön kararında.
Şeriat istiyorsan İran yakın bas git....
Hadi naş naş...
hadi rumennigge abim başkan yardımcılığı sözü almış olabilir ya siz hala kimi getireceğiz diye soran arkadaş ?
Rumeniga sistem değişiyor diyon da bana hala 18 maddeyi ve 18maddenin altındaki değişen gizli maddeleri açıklayamadın.
Cumhuriyet rejimini değiştirmek için yapılan bu referanduma HAYIR diyoruz....
sabahtan akşama rte şarkısını neden çalıyorlar ?
Sürdüremez mi oldunuz.. :oleyo: Değirmende su bitti değil mi..??
Boş konuşuyorsun rumenigge boş..
Altını dolduramayacağın laflar ediyorsun...
Altı boş kalıyor laflarının.. Biz dolduruyoruz..
Ama sen daha önce doldurulmuş olduğun için bizim dolduruşumuza gelmiyorsun.. :oleyo:
Doldurulmuşsun ama hala boşsun BOŞ...