Sayfa 609/774 İlkİlk ... 109509559599607608609610611619659709 ... SonSon
Arama sonucu : 6189 madde; 4,865 - 4,872 arası.

Konu: Referandumda Neden EVET

1. kardeşim bu parti şeçimi diğil anyasan değişiyor sistem değişiyor tek adam rejimine evet veya hayır diyeceksin yargı hazine yürütme yasama herşey başkana verilecek rumeniggeyi başkan yardımcısı yaptım dedi iş tamam her sözü kanun olan bir sistem dışardan oriyeni bakan yaptım dedi tamam bunlara mı evet diyeceksin savaşa girdik dedi tamam buna mı evet diyeceksin meclisi fesh ettim dedi tamam buna mı evet diyeceksin bankalardaki mevduatlarınıza el koydu tamam bunamı evet diyeceksin ülkeyi eyaletlere bölüyorum dedi tamam buna mı evet diyeceksin uyanın ALLAH aşkına ..

2. HAYIR
    Cumhuriyet kazanacak.
    Başka Türkiye yok.
    Aklınızı başınıza alın.
    Beyninizi başkalarına vermeyin.
    1000 küsur odalı sarayda yaşayanlara bir tavuk ekmekle destek veriyorsun.
    Vakit varken dön kararında.
    Şeriat istiyorsan İran yakın bas git....
    Hadi naş naş...

Yazdıklarımdan ve yorum yaptıklarımdan trakyalı ve hissenet sorumlu tutulamaz.YAZILARIM VE YORUMLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
    Burada paylaştıklarımdan dolayı trakyalı ve hissenet sorumlu tutulamaz.

3. hadi rumennigge abim başkan yardımcılığı sözü almış olabilir ya siz hala kimi getireceğiz diye soran arkadaş ?

Alıntı Originally Posted by rumenigge Yazıyı Oku
    şahıs için değil sistem için yapılıyor
    izlediniz levent kırcanın parodisini
    unutmayın o günleri
    anayasa kitapçığının havalarda döndüğü günleri
    milyar dolarların uçtuğu günleri
    memur maaşını ödeyemeyeceğimizden endişe ediyorum diye ağlayan bakanı unutmayın
    kötü günlerdi
    o günler belki size şaka gibi geliyor ama değildi
    maalesef yaşadık

5. Rumeniga sistem değişiyor diyon da bana hala 18 maddeyi ve 18maddenin altındaki değişen gizli maddeleri açıklayamadın.
    Cumhuriyet rejimini değiştirmek için yapılan bu referanduma HAYIR diyoruz....

Yazdıklarımdan ve yorum yaptıklarımdan trakyalı ve hissenet sorumlu tutulamaz.YAZILARIM VE YORUMLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
    Burada paylaştıklarımdan dolayı trakyalı ve hissenet sorumlu tutulamaz.

6. sabahtan akşama rte şarkısını neden çalıyorlar ?
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

7.  Alıntı Originally Posted by rumenigge Yazıyı Oku
    o günler belki size şaka gibi geliyor ama değildi
    maalesef yaşadık
    Saçma sapan trol yazılar hadi o günler kötüydü bir kötüyü daha kötü bir sistemle mi düzelteceğiz ...

Alıntı Originally Posted by trakyalı Yazıyı Oku
    Rumeniga sistem değişiyor diyon da bana hala 18 maddeyi ve 18maddenin altındaki değişen gizli maddeleri açıklayamadın.
    Cumhuriyet rejimini değiştirmek için yapılan bu referanduma HAYIR diyoruz....

yok artık cumhuriyet rejimini asla değiştirmiyor
    bu sadece istikrar için getirilmiş bir öneri

Sayfa 609/774 İlkİlk ... 109509559599607608609610611619659709 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •