Bakslım bugün mb nelerden bahsedecek gene kurun seviyesi bizim için önemli değil enflasyonda işler yolunda gidiyor sıkılaşmayı da yeterli buluyoruz derse seyreyle cümbüşü ki büyük ihtimal böyle olacak
Burgan dijital 32 güne %13'ten % 13.75'e gelmiş....
Düşmeyen dolar icat etmişler
YAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
250 altı günlük de %13 olmus. %11.25ti. 250 üstü aylik %13..
SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
piyasalar biden'ı da fiyatlıyor olabilir mi? yoksa seçilirse daha büyük boy şemsiye getirirler mi abd malı?
aylık oranlar ile gunluk arasında pek fark göremediğimden günlük gidiyorum hala aktif rasyo düzenlemesi ve faiz artışı bekliyorum ama dengeli bir ortamda değiliz.
YTD.
Viop teminat 13.21% gecelik
TL' yi Bu kadar ezdireceklerini sanmıyordum, inanılmaz başarısız ve basiretsiz bir hükümet tarafından yönetiliyoruz, Dolar 8,25 Faiz 13,5 gerçekten inanılmaz, birisi uyandırsın beni, Dağlara taşlara kadar kriz var, ülkeyi yönetmeyi bilmiyorlar ama kriz gizleme konusunda çok başarılılar.
uzun zamandır yazmamıştım.
bakalım 2020 kalan günlerinde bize ne gibi sürprizler hazırladı? umarım tek problemimiz doların yükselmesi olacaktır.
10 tl den aşşa faiz artırmazlar..
nkolay gece bakım yaptı bir iki güne bono faizini yükseltir herhalde. :d
faiz lobisi nasılsınız kaça vurdu en yüksek faiz
https://invst.ly/sm5ia
Yükselen kanal tepesi bugün itibari ile doların direnç noktası 8.68 tl.
sanırsam bu kanal tepesine kadar bekleyecekler gibi görünüyor...
Merkezin enflasyon tahmini %12,1...
o zaman bu faiz seviyeleri normal bu durumda dolara devam
Saat' te 1.5 kuruş artıyor be mübarek..
Burgan 13.75 Nkolay 15.50 yapar en fazla
Soru sorma hakkımız var ise kur hedefi yoksa neden 134 milyar dolar harcandı?
Goldman Sachs tarafından yapılan bir tahmine göre, Türk yetkililer son 18 ayda para birimini desteklemek için 134 milyar dolar harcadı. Bu çaba, ülkenin döviz rezervlerine ağır bir darbe vurdu.
Tcmb başkanı uysal: Enflasyona karşı politika faizi de dahil her adımı atabiliriz
1990 lardaki hiper devalüasyonla bugün son 3 yılda yaşanan dolar grafiğini çakıştırıp yorumlayacak bir teknik analizci kahraman var mı aranızda?
Önünüzü bir görelim neler oluyor....
Merkez banksını kaale alan mı var hala bu ülkede.Veya başka deyişle ülkenin merkez banksı var mı?Bir ülkede önce yönetenler yerli milli palavralarını bırakıp parasına değer verecek.Sonra halktan bekleyecekler.Öyle USD bozdurana bedve berber ile bu işler olmuyor.Bedava genelev açsalar kimse dövizini bozdurmaz.Hele bu kadar samimiyetsiz saray soytarıları gibi bir ekonomi yönetimi varken.L20 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu soru muhalefet tarafından defalarca soruldu.Hiçbir yetkili yalanlamadı.Demek ki sebebi inat inat inat.Faiz enflasyonun sebebiymiş.Be cahil kim tutuyor elini indir faizi sıfıra hersey düzelsin.Bu boku beceremiyorlar.Eğitim ve tarım politikalarımız ondan da beter.L20 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.