troller nerede? çıkın 2 laf edin eğlendirin bizi...
Printable View
troller nerede? çıkın 2 laf edin eğlendirin bizi...
Hulka 4.35 hedef veren kurum hangisiydi? hulkun 4.35 i yoncanin 5.bucugu demek yada 5.65
Way ı.g utanmasa 98 yakacaklar len
Beni niye listeye katıyonuz ya , kaç kere yazdım burda borsamızda devasa bir balon var , çok sağlam düzeltme şart , bu hükümetle 120 binleri haketmiyoruz diye 500 kere yazdım burda...
Way ı.g palası vay domaltıp domaltıp onarıyor adi pala
La birileri çağırsın şunları resmen tecavüz var ekonomi yönetimi napiyo acaba..
Hafta sonu birşey mi olacak ki yetiştirmey çalışıyorlar?
Abka , Bozkurt , thebigshort da yazıyodu burda 100 kaplan gücünde borsamız var diye...
Bummer vardı bummer o nerde... Daha cok yükselmekten başka caresi yok borsanın diyodu
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün beni batırdı. Eger kapanista yukselmezse borsaya veda ederim
Şu vadeliye basacak bi babayiğit yok mu ya.
benim gördüğüm tablo:... 400 bing küsür yeni yerli yatırımcının malina gözü dikmiş. onları almadan bırakmıcak.
kayınbaba+damat ortada yok açıklama yok ses yok
krizle gelen krizle gider yakındır halk uyanmaya başladı
Eğer yerli tarafında bilmediğimiz bir haber akışı yoksa buralardan kademeli mal alımına başlanabilir.
RSI diplerde. XU100-50-30 oversell. Bütün teknik göstergeler buralardan dönmesi gerek diyor.
Vadeliyi hedge olarak kullanıp spotta mal almak bu fiyatlardan benim aklıma daha çok yatıyor açıkçası.
USDTRY buraları daha önce de gördü o zaman ki alım hikayesi dolar karşısında kağıtlar çok ucuz kaldı olmuştu. Şimdi de pek ala aynı durum geçerli.. pala görmek isteyince görür.
985 bura son kale kırılırsa 920 ye kadar alım onermem.ytd
paragöz
Beni tartışma ortamına ne çekiyorsun
Benmi yazdım şu hisseyi alan parayı şunu etti bunu etti die
Laflar bana değil sana yazılıyor
Binlerce küçük yatırımcı artık , hisseyle evlenmek suretiyle çokuzuncu oldu
Aslan kaplan vatan millet diye diye
hoş geldin 90 lar . bence borsayı 1 hafta kapatmaları iyi olur.yada şirketler belli bir fiata kadar garanti versin.
400.000 yatırımcı faizlerin düşmesi ile alınan kredilerle telegramlar üzerinden kurulan grupların oluşturduğu oyun düzeneğine sokulmuş yeni oyuncular , her grup kendi içinde değişik tahtalarda özellikle sığ ve patron bilgisi ile , komisyonun bol olduğu kumaranedeki KASA düzeneği ile kurulmuş bir sistem.Şimdi o sistemi resetliyorlar.
Mala giriyorum artık ttkom trakya cam alındı.
Az yazın yahu topic bitecek :oleyo: