Sayfa 607/1006 İlkİlk ... 107507557597605606607608609617657707 ... SonSon
Arama sonucu : 8042 madde; 4,849 - 4,856 arası.

Konu: Viop - XXII

1.  Alıntı Originally Posted by Verge Yazıyı Oku
    Diğer pozlar stabil...

Sadece EKGYO' da poz büyüttüm...

Herşeyi anlarım da 1.89 - 184 arası gap nedir ???

Gerçekten düşecek olsa o seviyeye hızlı bir pull - back yapıp tekrar vermeliydi...

Birilerini pozdan indirene kadar oyun devam edecek belki ama ben o pozdan inenlerden olmayacam...
     Alıntı Originally Posted by Verge Yazıyı Oku
    Dün gece bugün için Bim-Tcell-Ekgyo alıp Eregli satılmasını beklediğimi yazmıştım...

VİOP pay vadeli açılışı itibariyle tam tersinin gerçekleştiğini görüyorum...

Şimdi bu terslik, benim tezimi çürütür nitelikte mi ??? yoksa kanıtlar nitelikte mi ???

Bence kanıtlar nitelikte, ancak kapanış rakamını görmeden bunu asla net bir şekilde bilemeyiz...

O yüzden Bim - Tcell - Ekgyo long, Eregl şort pozisyon açıyorum...

Sadece riski biraz azaltmak adına bir miktar endeks şort ile hedge' liyeceğim( kasko gibi düşünün)...

Yaklaşık 8k zararla bütün pozları stopladım...

Hedge' li gitmesem zarar yaklaşık 20k olacaktı...

Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim, ama düşen bıçağın tutulmayacağını bir kez daha anladık...

2.  Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Way ı.g utanmasa 98 yakacaklar len
    Niye utansın ki

Borcunu ödemek utanılacak bişi mi

Aşırı pozitif ayrisma borcu vardı 100 un

3.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    eğer bi müdahale olmazsa pazartesi salı yonca 6 nın altına inecek bence şok bi hareket olur
    Bak başkan daha yarım saat önce ne var ne yok 6,39'dan Garan alacaksın diyordun şimdi diyorsun 6 altından alınır..
    Bu borsa psikolojisidir yarım saatte değişir. Bak hemen değişti fikirlerin

4. La birileri çağırsın şunları resmen tecavüz var ekonomi yönetimi napiyo acaba..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    evet yazdın ben gördüm...diğer arkadaşlar belki gözden kaçırmıştır...son zamanlarda sürekli balon var balon var dediğini hatırlıyorum...

Alıntı Originally Posted by Paragöz35 Yazıyı Oku
    Beni niye listeye katıyonuz ya , kaç kere yazdım burda borsamızda devasa bir balon var , çok sağlam düzeltme şart , bu hükümetle 120 binleri haketmiyoruz diye 500 kere yazdım burda...

6. Hafta sonu birşey mi olacak ki yetiştirmey çalışıyorlar?

Abka , Bozkurt , thebigshort da yazıyodu burda 100 kaplan gücünde borsamız var diye...

8.  Alıntı Originally Posted by traderfx Yazıyı Oku
    La birileri çağırsın şunları resmen tecavüz var ekonomi yönetimi napiyo acaba..
    2008den bu yana 8 gündür bu kadar sert düşen bir borsa görmedim.

Sayfa 607/1006 İlkİlk ... 107507557597605606607608609617657707 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •