olta sana değildi. her lafa atlama. sazanlık yapma.
Printable View
Ayçiçek yağı ve kiralar bunları götürecek, sokaktaki vatandaş ağzını açtımı bu iki kalemi söylüyor, ekmek bile 2. planda.
Yenilenen istanbul seçimlerinin sandıklarından birini ben saydım
Büyük ihtimalle yine sayacam. Yıllardır sayıyoruz bir türlü kurtulamadık :)
Bizansta oturmuyorum ama, Tarabyada değil haaa... Fatihte ehhh... denilecek dayirenin kirası 3 bin gaymedir diye, tahmin ediyorum.
MB den 200 daha bekliyorum bu hafta...
Ben bir cigara içip bir duble daha doldurayım, zira bu memleket rakı ve cigaraylan kuruldu, cigara ve rakı içmeyenler tarafından batırılıyor.:oleyo:
Çok dikkatli saydığımız için seçiliyoruz
Eskiden sandık görevi çıktığında istekli olan başka arkadaşa kolayca devrederdik.
Son iki seçim işi zorlaştırdılar.
Devretmen için hakimin yanına devredeceğin kişiyle gidiyosun iyi yazılmış bir dilekçe ile bahanen de kuvvetli olmalı.
Demek ki başkalarına güvenmiyorlar diyip kendimi avutuyorum :) Yoksa hiç çekilmez
reis 10 yetmez dedi s 400 den girip f 35 cıktı üstünede merkez tüyü dikerse
ay sonu 10,50 uzak olmaz
tipini şey ettiklerim olmayın ca topik dinamiklerine dönüyor
geldikleri anda sulanıyor insanın yazıp cizesi gelmiyor
dünya geneli gıda ve enerji enflasyonu kış la beraber artış devam edecek gözüküyor
fed de bir yerde gerceklerden kacamayacak
100 Baz puan inerse 10.20 gayme olur 200 baz puanlan 10.50 olur, aşamasını artık geçtiğimizi düşünüyorum.
genel kanı piyasanın önümüzdeki toplantıda 100 baz puan indirimi fiyatlamakta olduğu ve bunun 10,30 lara kadar bir tepe yaptırabileceği. 200 baz puan gerçekleşirse 10,60-10,85 zirvesi görülebileceği şeklinde.. benim izlediklerimde.
Biraz önce bir youtube yorumcusu izledim, diyor ki, borç alamadığımız için mecburen devaluasyon yoluna girdik ki elimizde para eden ne ürün varsa satabilelim, kasaya az da olsa para girsin.
Çaresizliğin adı finansal strateji olmuş yani.
Fakirleşiyoruz çünkü başka seçeneğimiz yok. ytd
borç bulmada şuan kesinlikle bir sıkıntı yok yüksek faizle hepsi ellerini ovuşturuyor
dolara dolar baskılamayla sonuç alınmayacagını idrak ettiler hatta bunu son mermiyi atarken
damat itiraf etti dolar la ilgilenmiyoruz derken
dövizi serbest bırakmatan başka careleri kalmadı yüksek döviz cari acgıda ister istemez düşürecek
Sokak kürtajlarında gördüğüm kadarı ilen, muhalefetin oyu % kaçsa 40-50 alayı PKK'lı terörist, valla benim evde Keleş varmı diye baktım yokmuş, yengenize de sordum "Hanım, bizim Keleş nerede?" diye sordum, bana sıyırdı galiba bu herif der gibi baktı.:kahkah:
https://i.hizliresim.com/d2twe99.jpg
Fıkra ne yapacağımızı anlatıyor.:he:
coin borsasında 10.12tl dolar.
tek idrak etmeleri gereken tek adam varken ülkeye asla gercek yabancı yatırımcı kalıcı olarak gelmeyecegi
bunun dünyada bir çok örnegi var
parlementer sistem bagımsız yargı tek kurtuluşumuz
diger yapılacak hersey anca pansuman olur
Cari açığı düşürmek .!!
İhracatın göbekten bagımlı ham madde ve yarı mamül ürünlerin ithalına çelme takar.!!
İhracatta felçe uğrar.!!
Kıt olan ürünler karaborsaya düşer.!!
Vergi gelirleri dahada azalır.!!
Bütçe açıkları dag gibi büyür.!!
Hali hazırda üretim yapan kuruluşların .!!
Üretim kapasitesi düşer.!!
Az kapasite demek maliyetleri yükseltir.!!
İşsizlik dahada yükselir.!!
Stagflasyon hızı halkı yer bitirir.!!
Kendime masallar.!!:oleyo:
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.!!
gecenlerde genç bir kurye isyan ediyordu bu 60 yaş ve üstü gelecegimizi yaktınız diye
hala utanmadan yag kuyrugu diyor be aşşagılık sen yag kuyruguna girdinde neden girdin bide sebebini söylesene imkansızlıklar ve bütün dünya yı karsına alıp
kazanılmış kıbrıs zaferini niye söylemiyorsun
O tabi byk iddia ama pek cok yerde birinci ve ikinci olmak uzere onun ismi namina zaferleri olup olmadigi hakkinda muphem duyumlar dolanir durur?
https://www.google.com.tr/search?q=i...&client=safari