genel kanı piyasanın önümüzdeki toplantıda 100 baz puan indirimi fiyatlamakta olduğu ve bunun 10,30 lara kadar bir tepe yaptırabileceği. 200 baz puan gerçekleşirse 10,60-10,85 zirvesi görülebileceği şeklinde.. benim izlediklerimde.
genel kanı piyasanın önümüzdeki toplantıda 100 baz puan indirimi fiyatlamakta olduğu ve bunun 10,30 lara kadar bir tepe yaptırabileceği. 200 baz puan gerçekleşirse 10,60-10,85 zirvesi görülebileceği şeklinde.. benim izlediklerimde.
Biraz önce bir youtube yorumcusu izledim, diyor ki, borç alamadığımız için mecburen devaluasyon yoluna girdik ki elimizde para eden ne ürün varsa satabilelim, kasaya az da olsa para girsin.
Çaresizliğin adı finansal strateji olmuş yani.
Fakirleşiyoruz çünkü başka seçeneğimiz yok. ytd
borç bulmada şuan kesinlikle bir sıkıntı yok yüksek faizle hepsi ellerini ovuşturuyor
dolara dolar baskılamayla sonuç alınmayacagını idrak ettiler hatta bunu son mermiyi atarken
damat itiraf etti dolar la ilgilenmiyoruz derken
dövizi serbest bırakmatan başka careleri kalmadı yüksek döviz cari acgıda ister istemez düşürecek
Sokak kürtajlarında gördüğüm kadarı ilen, muhalefetin oyu % kaçsa 40-50 alayı PKK'lı terörist, valla benim evde Keleş varmı diye baktım yokmuş, yengenize de sordum "Hanım, bizim Keleş nerede?" diye sordum, bana sıyırdı galiba bu herif der gibi baktı.![]()
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Yer İmleri