Sayfa 609/1002 İlkİlk ... 109509559599607608609610611619659709 ... SonSon
Arama sonucu : 8012 madde; 4,865 - 4,872 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIII

1. genel kanı piyasanın önümüzdeki toplantıda 100 baz puan indirimi fiyatlamakta olduğu ve bunun 10,30 lara kadar bir tepe yaptırabileceği. 200 baz puan gerçekleşirse 10,60-10,85 zirvesi görülebileceği şeklinde.. benim izlediklerimde.

2.  Alıntı Originally Posted by erman07 Yazıyı Oku
    hiç bir gösterge umrunda degil şahsımın işterse enflasyon a.a gitsin
    yeni yıla 15in altında faizle girilmesini istiyor
    bununla beraber kredi muslukları acılıp inşaat sektörü hızlandırılıp o meşhur herkesin kıskandıgı büyüme ve piyasa hareketliligi
    kazandırılıp secim calışmalarında büyüdük hikayesi anlatılacak

3. Biraz önce bir youtube yorumcusu izledim, diyor ki, borç alamadığımız için mecburen devaluasyon yoluna girdik ki elimizde para eden ne ürün varsa satabilelim, kasaya az da olsa para girsin.

Çaresizliğin adı finansal strateji olmuş yani.

Fakirleşiyoruz çünkü başka seçeneğimiz yok. ytd

4.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Biraz önce bir youtube yorumcusu izledim, diyor ki, borç alamadığımız için mecburen devaluasyon yoluna girdik ki elimizde para eden ne ürün varsa satabilelim, kasaya az da olsa para girsin.

MB başkanı diyor ki; “içeride yabancı kalmadı, onun için dış finansal şoklara karşı dayanıklıyız”. Bunun anlamı dışarıdan gelmiyorlar, bizde içerideki TL tasarrufları sömürme peşindeyiz….

5.  Alıntı Originally Posted by erman07 Yazıyı Oku
    bununla beraber kredi muslukları acılıp inşaat sektörü hızlandırılıp o meşhur herkesin kıskandıgı büyüme ve piyasa hareketliligi
    kazandırılıp secim calışmalarında büyüdük hikayesi anlatılacak
    Benim korkum dış güçleri devreye sokmaları… Bir yerde kopuş olacaksa, AKP hemen bir mağduriyet yaratır

6.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Biraz önce bir youtube yorumcusu izledim, diyor ki, borç alamadığımız için mecburen devaluasyon yoluna girdik ki elimizde para eden ne ürün varsa satabilelim, kasaya az da olsa para girsin.

borç bulmada şuan kesinlikle bir sıkıntı yok yüksek faizle hepsi ellerini ovuşturuyor
    dolara dolar baskılamayla sonuç alınmayacagını idrak ettiler hatta bunu son mermiyi atarken
    damat itiraf etti dolar la ilgilenmiyoruz derken
    dövizi serbest bırakmatan başka careleri kalmadı yüksek döviz cari acgıda ister istemez düşürecek

Sokak kürtajlarında gördüğüm kadarı ilen, muhalefetin oyu % kaçsa 40-50 alayı PKK'lı terörist, valla benim evde Keleş varmı diye baktım yokmuş, yengenize de sordum "Hanım, bizim Keleş nerede?" diye sordum, bana sıyırdı galiba bu herif der gibi baktı.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

8.  Alıntı Originally Posted by erman07 Yazıyı Oku
    borç bulmada şuan kesinlikle bir sıkıntı yok yüksek faizle hepsi ellerini ovuşturuyor
    dolara dolar baskılamayla sonuç alınmayacagını idrak ettiler hatta bunu son mermiyi atarken
    damat itiraf etti dolar la ilgilenmiyoruz derken
    dövizi serbest bırakmatan başka careleri kalmadı yüksek döviz cari acgıda ister istemez düşürecek
    Zaten asgari ucret Cindeki asgari ucretin altindaydi simdi somali zimbabwe kongo gibi ulkelere yakinsayacak

Sent from my LM-G710 using Tapatalk

Sayfa 609/1002 İlkİlk ... 109509559599607608609610611619659709 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •