Altılı masa bugün cb adayını açıklar mı
Printable View
Altılı masa bugün cb adayını açıklar mı
BofA nın aldığı ilk 50
https://i.hizliresim.com/ejjp9vw.PNG
TCMB Başkanı Kavcıoğlu: Dünyada herkes faiz artırımından kaçıyor..
hem böyle diyor hemde kkm tavanını kaldırıyor...
bu ne perhiz bu ne lahana turşusu...
Döviz artsın istekleri var.
>>>>>>>>>>
https://www.ekonomim.com/sehirler/ka...-haberi-680872
Döviz kurlarının sabit kalmasının ihracatçıyı zorladığını belirten GESİAD Başkanı Murat Kaya, “2023 yılı ortalama dolar kuru beklentimizin üretebilmek ve istihdamımızı sabit tutabilmek için 25 TL, karlılık için de 30 TL bandında olması gerekiyor” dedi.
TCMB Başkanı Kavcıoğlu: Dünyada herkes faiz artırımından kaçıyor..
Kavcıoğlu: (TCMB taraflı KKM'de üst faiz sınırı kaldırılıyor) Bankacılık sektöründen gelen bir talepti, biz de makul bulduk...
hem dünyan faizden kaçıyor de...
hemde bankaların faiz artırım talebini makul bulduk de... :)
bu iki açıklama akıl tutulması değil mi?
6,000 gelirse bir parti daha short acarım...
oraları gecerse o anki duruma göre stoplanırım...
Ttrak akıyor... Zinedrimed(ilk kez doğru yazmış olabilirim:)) yine haklı çıktı...
piyasadaki korkuyu yenecek bir mum lazım acilen. her kafayı kaldırmasında kafasına vuruyorlar
bankalar artık son bilanço
eskisi gibi kar süpheli,2 3 ay öncesine kadar bana 2.10 bile canlı vermiyordu şimdi 1.22 canlı keş al diyor,
demekki artık büzük daralıyor,kaymalar normal gazlar çıkıyor,bidon kafalı normal durmuyor,savaş çıkmadıgı sürece her daim
mal alırım satarım,
endeks takıldı kaldı aynı yerde nereye kıracak bakalım...buradan eksi 4 de olabilir artı 4 de.. tamamen keyfine kalmış..akıl mantık fln hak getire tam bir şans oyunu..
bofanın satışları 500 milyona yaklaşmış...
winter is coming...
bir dahaki dalışta kaparım shortları...
kenara çekiliirim..
Kışlık giyim ürünleri elde kalmış, dün gördüm Migros polar montlarda %50 yapmış.
Bende de kaldı abi
Kış olmadı
Giymedik
Yeni diye geri mi versek SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir kaç giyim firmasının Bangladeş'de üretim tesisleri var, dışarıya kaydı üretim deniyor.
Ucuz iş gücü dışında alternatif cazibe gerekiyor.
Lojistik o kadar yatırıma rağmen hala çok geride ve organize değil, hala yeni kargo firmaları açılıyor demek verimsizliği gören kendi kurgusunun başarılı olacağına inanıyor. Ege Cansen ürünlerde fiyatın %30 ulaştırmadır diyordu.
Demiryolu sistemi bence hala 50 yıl önceki mantıkta, orada kafana göre iyileştirme yapamıyorsun ama dünyadaki başarılı örneklere bakmaları lazım. Havacılık da yolcu ağırlıklı gidiyor, orada kargo lojisitiğinde daha ileri seviyeler gerekir. THYAO kargo işini ayıracaktı ama kamu mantığı genelde verimsiz oluyor.
MIT spekülatörleri uyardı diye hisseye girdik herif yine yapacağını yaptı.
Herifte hisse vardı bizde para, hisseler hergün yükselince canımız çekti ve hisse aldık. şimdi herifte para bizde hisse kaldı. Hisseler yükselmiyor ariston abi
Bankalara en ufak bir alım gelse, balyozla kafasına vuruyorlar. Bir anda 8-10 kademe.
İnanılmaz bir baskı..
ForeksHaber
@ForeksTurkey
·
2s
Kavcıoğlu: (TCMB taraflı KKM'de üst faiz sınırı kaldırılıyor) Bankacılık sektöründen gelen bir talepti, biz de makul bulduk.
şimdi oturdum Ağva ya geldim pıst 7 li.
faiz artırımı yapmış bankalarda istemiş neden bankalar dayak yiyor kaç gündür :)
çünkü piyasada kredili işlem çok fazla
Bulut dostum sen beni tanımıyorsun....
Ama de ki gel çay içelim arabaya atlar yarın gelirim !
Hemde uçakla değil arabaylan gelirim 1000 km yi :)
Ben borsayı bilenle sohbet etmeyi çok severim.
Senden iyi borsacı bulacak halim yok.
İyisin .Takipdeyim dostum.
Not:Bu vesileyle herkesin Regaip kandilini kutlarım.
Not:Ağvaya Hacıköye sungurluya kadıköye çelebiköye yağcılara benden selam söyle.
keyfini çıkar dostum.İyi haftasonları iyi tatiller diliyorum.
Son 8-9 aydır badem spor piyasayı kredili işlemle döndürüyor .
geçen aydan itibaren şişen balonla beraber vade sonları oynak günler yaşamaya başladık .
Aynı oyun bu ayda mevcut , büyük ihtimal şubat sonuda bu hareketler görme ihtimalimiz var diye düşünüyorum.
Bavul turizmi artıyordur, biz gönderirsek ihracat oluyor, sen gel yanında götür deniyordur.
Özellikle yükte hafif pahada ağır kuyumculuk sekötürü ihracatına bakmak lazım.
TL ile ihracat da artıyordur.
Düşemeyen borsa yükselir mi, yükselemeyen borsa düşer mi ? 15.30 'dan sonra ekranlarda
Herifinde eli kitlendi. Alacak kağıt bulamıyor artık. Kızaklarla tuprasla bir yere kadar .Görece Ucuz kalmış bir Ereğli var onuda azıcık alsa arcelor mittal kafasına çakacak. güzel bir akşam pazarı olmalı. Bankalar devre kesmeli.
Yasal özlaynak Tüm Mevduat bankalarında geçen hafta artmış, Özel Yerli Mevduat bankaları oransal olarak daha fazla artırmış.
https://i.hizliresim.com/n5sg4ge.jpg
https://i.hizliresim.com/jz4bs7a.jpg
Elektrik tavan fiyatı düşmüş. Ark ocaklı demir çelikçiler şikayet ediyordu.
Dr. Nuri Sevgen den mesaj
Herkes nerede olduğumu soruyor açıklayayım:
Bir kaza geçirdim. Sonrasında da zor bir ameliyat.
Şimdi hekimlerimin yardımıyla iyileşme sürecindeyim.
Sadece konuşma güçlüğüm var o da çenemdeki hasarın büyüklüğünden.
Onun dışında bir sıkıntım yok şükür 🙏
Dualarınızı eksik etmeyin
Kuyum işi garip bir iş abi.Libya savaşının en cafcaflı döneminde bizim arkadaşlar libyalı ortak buldular.Libyaya yüzük sattılar.
Dedim bu iş nasıl oluyor? savaş var vs... dedi "hanımlar savaş filan dinlemiyor alıyorlarmış" ben bu dünyayı anlayamadan göçüp gidecem.
Tuprs ve havacılık yoruldu. Endeksi sürükleyebilecek bankalar haricinde fiyatı makul hisse pek kalmadı. Onların da gelecek çeyrekleri tereddür yaratıyor. (Bence bir yolunu bulup yine kar edecekler)
O yüzden ya bankaları alacak, ya da bankalara iyice basıp oyunu yeniden kuracak.
Nereye kırılacaksak bankalarla olacak..