Sayfa 610/990 İlkİlk ... 110510560600608609610611612620660710 ... SonSon
Arama sonucu : 7920 madde; 4,873 - 4,880 arası.

Konu: Viop XLVII

1. Yasal özlaynak Tüm Mevduat bankalarında geçen hafta artmış, Özel Yerli Mevduat bankaları oransal olarak daha fazla artırmış.

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Amin .Sizinde kandiliniz mübarek olsun.
    işlerim dolayısıyla ne kadar kalacağım belli değil Ailemi buradaki yazlığa getirdim ,
    bakmışın yarın istanbuldayım nasip olursa ölmezsek yazın buralarda olursan görüşürüz yazın biraz daha uzun kalıyorum.
    selamlar
    Herşey nasip kısmet dostum.Sizinle görüşmeyi cenabıhakdan niyaz ederim.işleriniz herdaim rastgitsin.Sağlıcakla kalınız.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

3.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Yasal özlaynak Tüm Mevduat bankalarında geçen hafta artmış, Özel Yerli Mevduat bankaları oransal olarak daha fazla artırmış.

Karlar her ayozkaynaga eklenir.

4. Elektrik tavan fiyatı düşmüş. Ark ocaklı demir çelikçiler şikayet ediyordu.

5. Dr. Nuri Sevgen den mesaj

Herkes nerede olduğumu soruyor açıklayayım:
    Bir kaza geçirdim. Sonrasında da zor bir ameliyat.
    Şimdi hekimlerimin yardımıyla iyileşme sürecindeyim.
    Sadece konuşma güçlüğüm var o da çenemdeki hasarın büyüklüğünden.
    Onun dışında bir sıkıntım yok şükür 🙏
    Dualarınızı eksik etmeyin

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Bavul turizmi artıyordur, biz gönderirsek ihracat oluyor, sen gel yanında götür deniyordur.

Özellikle yükte hafif pahada ağır kuyumculuk sekötürü ihracatına bakmak lazım.

TL ile ihracat da artıyordur.
    Kuyum işi garip bir iş abi.Libya savaşının en cafcaflı döneminde bizim arkadaşlar libyalı ortak buldular.Libyaya yüzük sattılar.
    Dedim bu iş nasıl oluyor? savaş var vs... dedi "hanımlar savaş filan dinlemiyor alıyorlarmış" ben bu dünyayı anlayamadan göçüp gidecem.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

7. Tuprs ve havacılık yoruldu. Endeksi sürükleyebilecek bankalar haricinde fiyatı makul hisse pek kalmadı. Onların da gelecek çeyrekleri tereddür yaratıyor. (Bence bir yolunu bulup yine kar edecekler)

O yüzden ya bankaları alacak, ya da bankalara iyice basıp oyunu yeniden kuracak.

Nereye kırılacaksak bankalarla olacak..
    Yatırım tavsiyesi değildir.

8.  Alıntı Originally Posted by BaşKara Yazıyı Oku
    Karlar her ayozkaynaga eklenir.
    Bu tablo ile açıklanan karlar genelde uyumlu oluyor. Karşılıklar vs sonradan kafaların göre belirleniyor diye biliyorum.

Bu yıl en üst tavandan karşılık ayırıp vergilerden kaçınmaya ve karı ileriye ötelemeye çalışacaklarmış.

Sayfa 610/990 İlkİlk ... 110510560600608609610611612620660710 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •