hiç çarşıya bankaya gerek yok
blomberg euroyu 21.90 dan verirken
investing 21.40 dan veriyor
investingden al blomberge sat köşesin
investşingden alıp çarşıda okutırsan
paraya para demezsin
Printable View
Bizim Türk milleti bukalemunlara taş çıkartır. Zaten ondan uyum sağlayamadık elendik. Dün ne dediğini hatırlayıp hala onu savunuyorsan bu ülkede muteber değilsin. Sürekli dün dündür diceksin bugün tam terse döneceksin soran olursa da ben çizgimi değiştirmedim şartlar değişti diceksin ter te miz
Biz ve bizim gibilere ülkemizde yer yok Türkiye aflar, 2. şanslar, oynaklıklar yanar dönerler öyle demedimler ülkesi. Ne olacak kim seçilse ona yanaşır geçer giderler kimseye bişey olmaz bi tek doğru bildiğini söyleyeni harcarlar bizde.
reis ve ekibi sosyal medyada müthiş geriyor
pazar gecesi kan gövdeyi götürecek mesajı veren çok kişi var engel olanda yok
top tabanca tüfek
ölde ölelim muhabbeti gırla
oysa seçim sonuçlarını kabullenmemek ayaklanmaya teşviktir darbeye teşviktir
blomberg euroyu 21.97 yaptı
investingde halen ucuz 21.41
Sabah belirttiğim gibi açılışta çoğunu verdim, biraz daha azalıp 20% satmayacağım kısımla kaldım.
Herkese bol şanslar, biran önce önümüzü görmek dileğiyle.
Kazasız belasız bir seçim olur İnşallah.
İktidara kim gelse kkmcilere yaramaz bence, mb kuru da ortada. Kkmcilerin çözülüp belli bir kısmının borsaya geleceğini düşünüyorum. Birçoğunun dolardan da dili yandı.
Gedik yatırımın koç ta nefesi ne kadar yetecek bakmak lazım.
Tükenirse sıkıntı olur.
gedik-bofa-ıs yatırım-meksa günü bu 4 kurum belirler 15.00 dan sonra.:)
Döviz varlıkları iyice boşalttım. Pazar gecesi sığ piyasalarda olur da darbe yememek için. Kendi kişisel tercihim asla Yatırım tavsiyesi değil.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Erdoğan : "Gerektiğinde, 15 Temmuz gecesi olduğu gibi hayatımız pahasına istiklâl ve istikbalimize sahip çıkarız."
Katılıyorum.
Tarih boyunca bu kadar el değiştirmiş bazen de ciddi dayak yemiş bir başka coğrafya daha var mıdır?! Hitit akad asur kimmerler iskender yunan roma bizans hunlar türkler araplar moğollar.. aklıma gelmeyen başkaları..
Yüzyıllar boyunca surviver modunda yaşayınca bazı karakteristik özellikler öne çıkıyor tabi. Arazi olma, ortama ayak uydurma, bukalemunluk falan da bunlar arasında işte..
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu: "Türkiye'deki Suriyelilerin güvenli ve onurlu bir şekilde ülkeye dönmesini sağlayacağız"
İktidara yeni geldiklerindd ilk icraatlerini açıkladılar . Hayırlı olsun..
Normalde bu kadar geren mesaj ile endeksi tabana basarlardı... İnsanın kendi short pozu olsa bu kadar gerer.. :)
Birileri hala tutuyorlar...
Ben herşeyi beklerim.20 senelik bir iktidar.Her yeri ele geçirmişler.Youtube daki videolarda adam anlatıyor sistemin nasıl işlediği.Böyle yağlı böreği bırakıp buyur kardeşim sen geç iktidara mı diyecekler tıpış tıpış.? Başkanın öyle yetkileri var ki.Tulum çıkarır tulum.Bir gecede.
İstanbulu bile kolay terkedemediler ki yok ne olduysa birseyler oldu. Şöyle oldu böyle oldu. Ekrem dik durmasa onu da katakulliye getirebilirlerdi.
gergin konuları bırakıp mayışlara zam konusuna geri dönelim.
Bugün büyük gün... Pozisyon söylemek riskini almak istemem... Dünkü şortlarım duruyor ama şu olur bu olur diye kimseyi yönlendirmem...
En büyük sorun şu:Devletin dizaynında terörü açıkca destekleyen,kınamayan bir parti (HDP) KİLİT DURUMUNDA...
Yarın KAYYUM yapılmazsa DİYARBAKIR BELEDİYE BAŞKANINI(OSMAN B.) emrinde çalışan PKK lı işçi yargılar..O çapulcu pkk lı dağda SÖZDE HAKİMMİŞ..ve PKK kanunlarına göre T.C. BELEDİYE BAŞ yargılıyacak...
Bu filimden alıntı değil..yaşanmıştır...
Bu konuda eminim...Dağ kadrosunun tüm yakınları-kendileri işci -kamu per.olarak belediyede istihdam edileceklerdir...BÜYÜKŞEHİR BEL. BAŞKANINI PKK kanunlarına göre PKK Lı terörist yargılıyorsa...İşci olarak almaktan kolay ne var..
Doğuda yaşamış birisi olarak konuşuyorum...ve TUNCELİ başta olmak üzere bazı doğu illerinde asla YKS-LGS sınavı yapılmamalı..en azından gözetmenler vs. hepsi batıdan gitmeli....
Orada gördüklerimi bir anlatsam....
Ah REİS,2015 e kadar kraldın...hatta 2018 e kadar...O süreci iyi yönetseydin ,AKP NİN KURULUŞ MİSYONUNA BAĞLI KALSAYDIN:önünde kimse duramazdı...
Ne yapalım...KOYUN OLMAYINCA KEÇİ,EVLİYA ÇELEBİ,oldu...KERHEN BİRİNİ DESTEKLEMEK ZORUNDA KALDIK-KALDILAR..
SON DAKİKA
Kızılay Başkanı Kerem Kınık görevinden istifa etti.
adamlar klavyedeki tüm tuşlara basıyorlar...
Tama da sayın abka . Bunun sorumlusu muhalefet değil ki. 22 senelik iktidar ve hala böyle olaylar oluyorsa ve yine olacaksa kim sorumludur? Beyaz tozu bıraksınlar da işlerini yapsınlar. Kaos böyle pislik işlerin dönmesi için mükemmeldir. O bölgede bu olaylar biterse asıl mesele uyusturcu işi de kontrol altına alınır. Bunun çözümü kayyum mudur?
Ekleme yapayım bu yeni universitelerde batıdaki de dahil okula gitmeden diploma olayı çok var. Doğuya özgü degil
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Borsa sanki 2021 deki gibi bir dolar rallisine hazırlık içinde.
Kerem son çadırı da sattı heralde..Stok kalmadıysa neden dursun adam...?
Spot 4860 üstüne atarsa uzun bar boyu gelebilir... 61.8 fibosu...
36 maaşdan 35 e düşmüştür kerem. Kızılay iştiraklerinden de istifa etmeli pis herif