Artan

12,76 10 18:10
33,02 9.99 18:10
23,12 9.99 18:10
141,00 9.98 18:10
46,08 9.98 18:10
Artan Hisseler

Azalan

17,19 -10 18:10
36,18 -10 18:10
272,25 -10 18:10
12,16 -9.99 18:10
74,00 -9.98 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

14.805.446.028,00 18:10
14.223.544.334,65 18:10
14.085.110.567,02 18:10
9.446.543.575,46 18:10
9.349.972.073,95 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8033 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop L

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    karakemal de sonuca göre saf değiştirip muhalif olur mu?

yoksa reis demeye devam eder mi?

bu nagehan alçı gibi anında saf değiştirecek çok kişi var...

bukelamun gibiler...

bulundugu kabın şeklini alıyorlar hemen...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    karakemal de sonuca göre saf değiştirip muhalif olur mu?

yoksa reis demeye devam eder mi?

bu nagehan alçı gibi anında saf değiştirecek çok kişi var...

bukelamun gibiler...

bulundugu kabın şeklini alıyorlar hemen...
    Bizim Türk milleti bukalemunlara taş çıkartır. Zaten ondan uyum sağlayamadık elendik. Dün ne dediğini hatırlayıp hala onu savunuyorsan bu ülkede muteber değilsin. Sürekli dün dündür diceksin bugün tam terse döneceksin soran olursa da ben çizgimi değiştirmedim şartlar değişti diceksin ter te miz

Biz ve bizim gibilere ülkemizde yer yok Türkiye aflar, 2. şanslar, oynaklıklar yanar dönerler öyle demedimler ülkesi. Ne olacak kim seçilse ona yanaşır geçer giderler kimseye bişey olmaz bi tek doğru bildiğini söyleyeni harcarlar bizde.

Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Bizim Türk milleti bukalemunlara taş çıkartır. Zaten ondan uyum sağlayamadık elendik. Dün ne dediğini hatırlayıp hala onu savunuyorsan bu ülkede muteber değilsin. Sürekli dün dündür diceksin bugün tam terse döneceksin soran olursa da ben çizgimi değiştirmedim şartlar değişti diceksin ter te miz

Biz ve bizim gibilere ülkemizde yer yok Türkiye aflar, 2. şanslar, oynaklıklar yanar dönerler öyle demedimler ülkesi. Ne olacak kim seçilse ona yanaşır geçer giderler kimseye bişey olmaz bi tek doğru bildiğini söyleyeni harcarlar bizde.
    Yalan , söyleyen tarafından çabuk unutulur.Hafıza bile kabul etmez yalanı."Ben şimdi bu adama ne demiştim der durursun"
    Doğrular akla kazınır.

Bu arada bende yalan söyleme uzmanıyımdır.(Bu da yalan )
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

4. gedik-bofa-ıs yatırım-meksa günü bu 4 kurum belirler 15.00 dan sonra.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

5.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku

Katılıyorum.

Tarih boyunca bu kadar el değiştirmiş bazen de ciddi dayak yemiş bir başka coğrafya daha var mıdır?! Hitit akad asur kimmerler iskender yunan roma bizans hunlar türkler araplar moğollar.. aklıma gelmeyen başkaları..

Yüzyıllar boyunca surviver modunda yaşayınca bazı karakteristik özellikler öne çıkıyor tabi. Arazi olma, ortama ayak uydurma, bukalemunluk falan da bunlar arasında işte..

Alıntı Originally Posted by BaşKara Yazıyı Oku
    Katılıyorum.

Tarih boyunca bu kadar el değiştirmiş bazen de ciddi dayak yemiş bir başka coğrafya daha var mıdır?! Hitit akad asur kimmerler iskender yunan roma bizans hunlar türkler araplar moğollar.. aklıma gelmeyen başkaları..

Yüzyıllar boyunca surviver modunda yaşayınca bazı karakteristik özellikler öne çıkıyor tabi. Arazi olma, ortama ayak uydurma, bukalemunluk falan da bunlar arasında işte..
    zülfünün elia ile yolculuk diye bir kitabı var.

yönetmen elia kazan ile beraber elianın babasının memleketi kayseriye gidiyorlar. o kitapta bu mevzuyu çok güzel anlatıyor.
    audentes Fortuna iuvat

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •