Originally Posted by
keko
iki yıl önce devayı da almıştım..deva o vakit yeni kanser ilaçları piyasaya giriyordu...geçmiş topik sayfalarında yorumlarım var..o sıralarda ilaç sektörü ile ilgil eczacıbaşı ilaçı da incelemiştim...o vakitler henüz yeni yeni bilançoları iyileşmeye başlıyordu...daha o vakitte bile düşen endekse iyi direniyordu..o sıralarda endeks sert düşmeye başlamış idi bende az bir zarar ile o hisseden çıkmıştım... .o gün bu gündür o hisseyi takibimden çıkarmıştım...şu anda ne alemdedir bilmiyorum...
tabi teknoloji şirketleri ile sanayi şirketlerinin hareket tarzı aynı değildir....teknoloji şirketleri büyümeye daha yatkın oldukları için hareketleri de agresif oluyor...hızı seven biri olduğum için de hantal hisselerde çabuk sıkılıyorum...
dediğim gibi karel beklediğim bilançoları yollarsa ?? daha gidecek çok yolu olacak...karelde asıl beklenti son çeyrektedir...çünkü son çeyrek karelin ciro ve kar deposudur....üçüncü çeyrek çok iyi gelirse dördüncü çeyreğin beklentisi çok agresif alınır..o vakit de önümüzdeki 3 ay boyunca adrenalini yüksek seansları görebiliriz..