Artan

78,65 10 13:55
42,24 10 13:55
32,56 10 17:32
110,20 9.98 17:31
204,00 9.97 17:32
Artan Hisseler

Azalan

335,25 -10 17:33
10,69 -9.94 17:33
146,70 -9.94 17:31
330,50 -7.81 17:33
14,30 -7.68 17:33
Azalan Hisseler

İşlem

8.470.078.683,36 17:33
7.569.219.173,25 17:33
6.718.659.895,20 17:33
5.898.758.617,72 17:33
5.825.371.443,50 17:33
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 1220 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Oralet Osman'dan Inciler

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Duhul
    Dec 2017
    İkamet
    Ankara - 35
    Gönderi
    8,509
     Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    iki yıl önce devayı da almıştım..deva o vakit yeni kanser ilaçları piyasaya giriyordu...geçmiş topik sayfalarında yorumlarım var..o sıralarda ilaç sektörü ile ilgil eczacıbaşı ilaçı da incelemiştim...o vakitler henüz yeni yeni bilançoları iyileşmeye başlıyordu...daha o vakitte bile düşen endekse iyi direniyordu..o sıralarda endeks sert düşmeye başlamış idi bende az bir zarar ile o hisseden çıkmıştım... .o gün bu gündür o hisseyi takibimden çıkarmıştım...şu anda ne alemdedir bilmiyorum...

tabi teknoloji şirketleri ile sanayi şirketlerinin hareket tarzı aynı değildir....teknoloji şirketleri büyümeye daha yatkın oldukları için hareketleri de agresif oluyor...hızı seven biri olduğum için de hantal hisselerde çabuk sıkılıyorum...

dediğim gibi karel beklediğim bilançoları yollarsa ?? daha gidecek çok yolu olacak...karelde asıl beklenti son çeyrektedir...çünkü son çeyrek karelin ciro ve kar deposudur....üçüncü çeyrek çok iyi gelirse dördüncü çeyreğin beklentisi çok agresif alınır..o vakit de önümüzdeki 3 ay boyunca adrenalini yüksek seansları görebiliriz..
    deva neredeyse 2019 başından beri %300 yaptı keko. kısmet değilmiş

kareldeki söylemlerine katılıyorum ama beni düşündüren karelde 7 lerde bir GAP var. kapatmaya gider mi bilmem.
    Burada yazdıklarımın hiçbiri yatırım tavsiyesi değildir, kendi düşüncelerimdir.

Alıntı Originally Posted by NSHYDN Yazıyı Oku

kareldeki söylemlerine katılıyorum ama beni düşündüren karelde 7 lerde bir GAP var. kapatmaya gider mi bilmem.
    o gap yüzünden zaten hisseden çıkmıştım..ama görüyorsunuz ki savaş bile çıktı karel o gapı kapatmadı...bu güzel bilançoları da yollamaya devam ederse kapatması da mümkün değil...zaten kapatmayınca ben de iki ay sonra tekrardan daha yukarıdan almak zorunda kaldım..

deva ise üç kat çıkmış ise üzülürüm..çünkü zamanında topiklerinde çok emek vermiştim...yazarken yine heyecanlı heyecanlı şeyler yazıyordum...aslında bilançoları olgunlaştığında girmek gerekiyordu...çok erken girmişim demek...ama o hissede ışık görmüştüm...

artık nasip diyelim..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Duhul
    Dec 2017
    İkamet
    Ankara - 35
    Gönderi
    8,509
     Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku

deva ise üç kat çıkmış ise üzülürüm..çünkü zamanında topiklerinde çok emek vermiştim..

artık nasip diyelim..
    üzülme bugün deva olur yarın başka kağıt. borsada kazanma sansı hep var. mevzuu 2020 nin kareli ve devasını tahmin edebilmek.
    Burada yazdıklarımın hiçbiri yatırım tavsiyesi değildir, kendi düşüncelerimdir.

üzülme bugün deva olur yarın başka kağıt. borsada kazanma sansı hep var. mevzuu 2020 nin kareli ve devasını tahmin edebilmek.
    aynen öyle..zaten hep geleceğe bakmak lazım..şükürler olsun ki kazanıyoruz..tabi daha büyük kazançlardan da oluyoruz bazen..mesela bağfasta 3-5 ay önce 20 bin lotum vardı..aynı şekilde de karelde 19 bin lotum vardı...şimdi ise kareldeki lot adetim sadece 13,394 adet...

borsada fırsatlar bitmez...yeni hisseleri sürekli araştırmak lazım...tabi önce elindekinden maxsimum fayda sağladıktan sonra..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

O kagit bir bu kadar daha gidebilir. Zirvesine cok yakin. Bu seviyelerden ky almaz artik. Boylece surdukce surerler yukari.

Karelde bende trade ediyorum zaman zaman. Cok degisik ve volatil bir kagit. Bazen cok iyi kazandiriyor bazense sinirini bozuyor.

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •