https://www.kisavade.com/
Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.
Guzel olmus karikaturler.
Kendine bir topik acsan bayagi faydalanabilir insanlar aslinda. Niye acmadigini anlamadim keko.
geçmişte kekonun fiyat fibo aşkı ismi ile bir çok kendime ait topiğim oldu...o topiklerde 1000-1 500 sayfaları dolduruyorduk..tabi o vakit bir çok kişi hisse sorunca onlar ile ilgilenmek zorunda kalıyorduk..kendime ayıracak vaktim olmuyordu...bazen ben cevaplar yazarken almayı düşündüğüm hisse uçuyordu..anlayacağınız o vakitler amme hizmeti görüyordum...nasıl o topikleri bıraktım ve sadece kendime çalıştım o vakit çok kazanmaya başladım...
bir de üstüne üstlük başka arkadaşlar için bu kadar çaba harcadıktan sonra keko olduğum için zaman zaman milliyetçi saldırılara maruz kaldım...bende kendi kendime değmez dedim...o yüzden de kolay kolay tekrardan topik açmam...ama ileride belki de şu sosyal medyada bir hesap açabilirim...tweter ,fasbook ..v.b yaparsam öyle bir şey yaparım...orda istemediğim kişiyi de derhal atabiliyorum...en kolayı ve en işe yarayanı o...bazen sen insanlara mesafe koydukça insanların gözünde daha değerli olabiliyorsun...
ne yazık ki bazı insanlar güzelikten anlamıyor..
derinhisse de öyle yapmış zaten...bu tür topiklerde kafasının tasını attırınca gidip tweter da hesap açmış...meşhur da olmuş...
teknoloji ile aram pek iyi değildir..bu halimle de iyi kazanıyorum..dertsiz başıma iş açmayayım bence...![]()
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yazdigin mantikli Keko. Bunlari dusunmemistim bak. Konusunca bazi seyler daha net anlasiliyor. Mesela en basinda "madem cok biliyorsun, gidip topigini" ac diye suclamalarda bulunmustum.
Yer İmleri