Göçmen haberleri bitti uyuşturucuya başladık.
Printable View
Göçmen haberleri bitti uyuşturucuya başladık.
Şakkadanak Batırel şikayetçiymiş...
http://www.zaytung.com/fotohaberdetay.asp?newsid=415373
Sn. kantırsef, siz bile algıya teslim olmuşsunuz. Bu ülkeyi yöneten iktidar yeni mi ? İç işleri bakanı değişince aniden emniyet teşkilatına vahiy mi geliyor ki her gün şahane işler oluyor. Bu uyuşturucu çeteleri salak mı bir den bire ortada geziniyor ve - yakala bizi, yakala bizi - diyor.
Bu pisliği çok iyi bilen ve canı yanan halk, seçim öncesi baştan aşağı yıkanıyor. Temiz toplum, temiz siyaset. Güvenin bize sarılalım size....... Yapmayın , mümkünse buralara bunları yazarak alet olmayın diye görüşümü arz ederim .
Cekete oy verdik ama cekin ekibi ve %1 oyu olmayan ama kuyruğu dik tutan adı muhalefet olan ama AKP sonrası için kurulmuş yedek partiler de seçime sahip çıkmadı...Hele derin yapılarla bağlarını sağlamlaştıran , Sen beni kurtardın ben seni istemiyorum diyerek seçmene MHP AKP ye oy vermeye devam edin mesajı verenler ; Gençlerin oyunu anında nakde dönen SOğancılar falan görünce ;
Bu ülkeyi Malum şahsın yönetmesi daha iyidir diye düşünüyorum...
Arada bizim bu sefil Emeklilere kim bu kadar düşük zam yapıp adamları iyice fakirleştiren kim diyerek kendi ile kavga ediyor..a.q
Neyse çok eğlenceli bir ülke a.q :oleyo: