Sayfa 122/1001 İlkİlk ... 2272112120121122123124132172222622 ... SonSon
Arama sonucu : 8008 madde; 969 - 976 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXI

Göçmen haberleri bitti uyuşturucuya başladık.
    bir halt olacağı yok.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Şakkadanak Batırel şikayetçiymiş...

http://www.zaytung.com/fotohaberdetay.asp?newsid=415373
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

3. Sn. kantırsef, siz bile algıya teslim olmuşsunuz. Bu ülkeyi yöneten iktidar yeni mi ? İç işleri bakanı değişince aniden emniyet teşkilatına vahiy mi geliyor ki her gün şahane işler oluyor. Bu uyuşturucu çeteleri salak mı bir den bire ortada geziniyor ve - yakala bizi, yakala bizi - diyor.

Bu pisliği çok iyi bilen ve canı yanan halk, seçim öncesi baştan aşağı yıkanıyor. Temiz toplum, temiz siyaset. Güvenin bize sarılalım size....... Yapmayın , mümkünse buralara bunları yazarak alet olmayın diye görüşümü arz ederim .

4.  Alıntı Originally Posted by canlı Yazıyı Oku
    Ben bu iktidarları gerçekten '' kendi menfaatleri için yaptıkları algı ve işler '' nedeniyle kutluyorum. Muhalefet ellerine su bile dökemez. Twıtter ile kahramanlık yaparak vatan savunulamayacağını öğrendiğimiz de savunacak vatan da olmayacağından problem yoktur.
    Güzel bir özet...
    Ben hikaye anlatıyorum, benim hayal ürünümdür. Yatırım tavsiyesi değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by canlı Yazıyı Oku
    Sn. kantırsef, siz bile algıya teslim olmuşsunuz. Bu ülkeyi yöneten iktidar yeni mi ? İç işleri bakanı değişince aniden emniyet teşkilatına vahiy mi geliyor ki her gün şahane işler oluyor. Bu uyuşturucu çeteleri salak mı bir den bire ortada geziniyor ve - yakala bizi, yakala bizi - diyor.

Bu pisliği çok iyi bilen ve canı yanan halk, seçim öncesi baştan aşağı yıkanıyor. Temiz toplum, temiz siyaset. Güvenin bize sarılalım size....... Yapmayın , mümkünse buralara bunları yazarak alet olmayın diye görüşümü arz ederim .
    Yeni mi farkina vardin.

21 senedir bunlarin borazaniydin.

Adamda biraz utanma olur.

Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    AKP hali vakti yerinde olanların sefiller üzerinden zenginleşmeye devam ettiği bir partidir...

Geçen durumu iyi olan bir arkadaş bir ortamda siz sefiller sayesinde rüyamda göremeyeceğim kadar zengin oldum deyince adamlar çok bozulmuş... Ya bize böyle dedi falan

Bu sefillere asgari ücret kadar maaş teklifi yapan adama oy verdiler mi ; hayır ...Ya banane var Malusm şahıs bunları domatıp dikse adam cenneti garantiledim diye sevinç çığlıkları atar a.q

Asıl insanları ürkürten olan KKM ye el koyacağız , herkes oturduğu evin sahibi olacak gibi garip söylemleri seçim meydanlarında söyleyerek seçmeni resmen kovaladınız ...Yeşil sol hariç ( TR CB seçim haritasına bakınız) hiçbir ittifak parti size net olarak çalışmadığı gibi seçimi kaybetmeniz için ellerinden geleni yaptılar...SP için aynı şey doğru değil....
    Cekete oy verdik ama cekin ekibi ve %1 oyu olmayan ama kuyruğu dik tutan adı muhalefet olan ama AKP sonrası için kurulmuş yedek partiler de seçime sahip çıkmadı...Hele derin yapılarla bağlarını sağlamlaştıran , Sen beni kurtardın ben seni istemiyorum diyerek seçmene MHP AKP ye oy vermeye devam edin mesajı verenler ; Gençlerin oyunu anında nakde dönen SOğancılar falan görünce ;
    Bu ülkeyi Malum şahsın yönetmesi daha iyidir diye düşünüyorum...

Arada bizim bu sefil Emeklilere kim bu kadar düşük zam yapıp adamları iyice fakirleştiren kim diyerek kendi ile kavga ediyor..a.q

Neyse çok eğlenceli bir ülke a.q

7.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Göçmen haberleri bitti uyuşturucuya başladık.
    Eğer gerçekten bu kadar uyuşturucu yakalanıyorsa benim aklıma öncenin ekibi çok yemiş yeni ekip kendine yeni alan açıyor anlarım. Uyuşturucudaki para hiç bir şeyde yok.

8.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    TL KKM den DDKM ye geçirirler, yırtarlar demiştim.

Geçen hafta bir iki kişiye teklif etmişler, biraz daha hibrit yanlız;

TL KKM si bitene diyorlar ki, bir kısmını TL mevduat yapalım, kalanını da %7-9 arası vade sonu primli/teşvikli DDKM yapalım.

Seçim sonrası bu hibrit teklifler başlamıştı zaten, bir kısmıyla fon alalım kalanını primli DDKM yapalım filan.

Bütün TL KKM ler DDKM ye dönüşür kısaca...

Tabi daha önce de söylemiştim, sonradan dolar+KKM/DDKM ci olan mevduatçıların bir kısmı bundan çıkıp, 19-20 TL den alanlar/girenler misal, 27 e satıp olursa üstüne %45-50 TL mevduata geçip, ortalamaya oynayabilirler. 3-4 ayda dolar/DDKM den %40, üstüne bileşik %45-50 15 aylık bakılırsa>%100 e gelir.

Bence mantıksız ama, yine de bir kısım buna tav olabilir. Bugünden itibaren 1 yıl sonra doların <40 kalacağına oynamak yani.

Asıl DDKM ye daha yüksek dönüşüm hedefi gelirse noluru düşünmek lazım sanki.

Bi yerde, dolar faiz enflasyonun optimizasyonu gerçekleşecek elbette ama bence çok uzağız o noktadan. Aga para para diye dolanıyor, daha bi icraatini göremedik öncekiler kurutmuş veya küstürmüş sanırım her yeri.

ABD den uzaktan bi kaval sesi gelirse, borsaya maval olarak akseder, hop gelsin 5 nci dalganın son 'sipikilasyonları'...

Hedefsizsiniz, çünkü hedef sizsiniz (Neydi böyle bi janjanlı söylem vardı, çıkartamadım.)
    TL kkmler serbest .ddkm yapamıyor hiç bir banka..ya olanları yeniliyor.yada 30 Haziran itibari ile bankada bulunan dolara yapıyor..

Sayfa 122/1001 İlkİlk ... 2272112120121122123124132172222622 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •