Olumlu olması halinde 4 ayı da bulsun önemli değil. Ancak bu duyumların içine mutlaka olumlu veya olumsuz çıkabileceği yönünde bir fikir de vardır diye düşünüyorum.
Printable View
Olumlu olması halinde 4 ayı da bulsun önemli değil. Ancak bu duyumların içine mutlaka olumlu veya olumsuz çıkabileceği yönünde bir fikir de vardır diye düşünüyorum.
EREGL günlük, BofA ve ekibi yukarı denemesi yapıyor, bakalım bu hareket almak için mi vermek için mi!
https://i.hizliresim.com/678hobw.PNG
Oyak Yatırım almaya devam ediyor mu? Altın haberinden sonra toplam alışı ne kadar oldu?
Sakın satma işte bizim işimiz bitene kadar diyorlar. Hisse 60 ı vurduğunda bu satan kurumlar kim olaki alıcıda ne şansa OYAK demiş tim. Öyle ya altın bulmuş şirket. Hangi KY satar ki. Ama gel gör 5 kurum 60 milyon lot sattı. Demek çok aptallarmış hemde patron!! hisse alırken.Hemde bütün satış 2 gün içinde oluverdi bitti. Değil mi kardeşim.
Bir madenci ile jeolog ile falan konuş bu işin aslını. 1 tonda kaç gr altın mı çıkarmaya değer mi değmez mi astarı yüzünden pahalıya mı gelir yoksa çooooook olağan bir haberi köpürtüp köpürtüp endeks müh. ve eregl manipülasyonu diye piyasaya mı sürdüler.
eregl bundan 2 sene sonra arkadaşın dediği gibi 4-5 dolar olacak ise eğer inan bana altın sayesinde olmayacak.Sana o kadarını diyim.
Bulunan doğalgaz ne oldu mesela 2020 de idi taaaa. en geç 1 sene içinde evlere verilecek idi. En son haber çıktı bedava verilen karadeniz gazının para karşılığı seçim malzemesi diye alındığı.
Ülke insanı olarak döndürüle döndürüle kandırıldığımız yetmedi mi ya ?