Bence yapti bile 4S EMA50'ye inmis
Ya feyk atip dokecek
Ya formasyonu calistirip kufrettirecek
Printable View
Aldığıma short yap o zaman, paraya para deme. Ama kafa o kadar çalışmıyor...
Sizin işiniz gücünüz dalga, alay, küçük görme, insanlık dışı davranışlar, 15 yaşındaki çocuğun yapmayacağı şeyler, insanların kayıplarından mutlu olmak vs vs....
Adam olsanız, biraz ahlak sahibi olsanız aileden bir şeyler almış olsanız zaten adam gibi şeyler yazarsınız.
Sen kendine bak önce >> Ford için 50 dolar diye diye haykıran, parasının kalan kısmını hala yerinde sayan dolarda tutan senin gibi biri için konuşmaya değmez de...
Sen 2 ay önce de buraya gelip aynı şeyleri yazdığında benim Efes maliyetim 205 idi. Şu an efes 267... (yaptığım operasyonları da saymıyorum)
Bugün son anda bir atak yapıp gün yükseğinde 270 tl’de kapattık, bence gayet iyi.
Ak yatırım 2. Çeyrek net kar beklentisi 5.4 garantinin ise 5.1 milyar tl civarında. Bu tahminlemede şirketin elde etmiş olabileceği efk dışı gelirler( faiz vs ) yok diye düşünüyorum.
Daha iyi kar gelebilir diye düşünüyorum.
Aefes de malum kişinin olumsuz etkisi
Yine devre kesti tabana gidiyor
Sizi iyiniyetle uyarmıştım
Endeks +1
Aefes - 1.4
Şaşırdık mı:)
Endeks -1.89
Aefes + 3.47
🙂
Fedor un vurduğu yerde gül biter. Fedor almışsa vardır bir bildiği. Yine yanıltmadı. Reyiz işi biliyor.
10 gün sonra bilanço gelecek. 6 milyar çeyreklik kar bekliyorum. 3. çeyrek bilançoya kadar şuan en güvenli limanlardan biri bence Efes. Düzeltmesinide yaptı, bir sıkıntı göremiyorum budan sonra. 3. çeyrek ile 500 tl dermi bakacağız
net borcta %30 azalma... Gerisi detay, 3C beklemeye devam :cool:
44TL HBK ile 204 TL fiyat...
*AEFES,* 2Ç24 döneminde piyasa beklentisi olan 5,44 milyar TL’nin altında geçtiğimiz yılın aynı çeyreğine kıyasla %33,7 düşüşle 3,95 milyar TL net kâr elde etti. Şirket böylelikle 2024’ün ilk yarısını 7,36 milyar TL net kâr ile tamamladı (2023/06: 9,24 milyar TL).
O satmadan yükselmez :)
11 bin uzeri bist yatırım fonu aldim dedi
Sonuç ortada :kahkah:
Endeks +1.5
Efes - 3
Neden
Çünkü fedor aldı
Bitti efes artik
Haydi fedor tüm ülke zararda herkes isyanda senin yüzünden
Sat şu endeks fonlarini sat efeslerini kurtulsun borsa :)
Ne oldu yahu karanlık odada 7 tl ye yakın düştü :plc:
Hiçbir yerde herhangi bir haber yok karanlık odada neler olduğu hakkında bilgisi olan varsa paylaşabilir mi teşekkürler
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Karanlık odada kim kimi elledi
Kapanışta biraz çimdik attım ama faydası olmadı. Daha aşağıya da vermediler, öyle bir niyetleri olsa verirlerdi. Fon ay sonu ayarlaması olabilir. Satış devem eder mi bilemiyorum, satış devam etmezse toparlaması kuvvetle muhtemel. Şirketle ilgili olumsuz bir haber yok. Bu kadar çok adet hisse satışı için bir satıcı açıklaması olmalı.
Yine - 3 ekside
Neden
Sebep belli :)
Ugursuz efesi batirdi
Yine düşüyor : )
Güzel mal pazarlandı işleri bitti çekti gittiler. ISMEN EREGL EUPWR (160 larda topluyordu güya) GESAN (bunu da 70 lerde topladığını iddia ediyordu) en son olarak da AEFES nasibini aldı. Bak haziran temmuz da parlatanlardan tek bir kişi kalmamış topikde.
Hisse net twitter investing. Koordineli olarak çalışıyorlar. Hepsinin oralarda da hesabı var. Sabah 7 gece 12 mesai yapıyorlar bir hissede . Grup halindeler. Ters düşünen dikkat edin diyeni aşağılama dalga hakaret. yönetime şikayet üstüne şikayet. Her hisse başlığı tahtası gibi sahipli. Pozisyonları neyse tam tersi yöne köpürtmece. MEGAP başlığı ayrıca harika bir örnek bu konuda.
Hani ağzımızı bozmayalım diyoruz da ... çocuğu olunur da bu kadar mı olur, bunlar biririni mi bulur bilmiyorum?
Ne dersin Mathias, D&3 Size cevap vermiyoruz diye, seviyenize inmiyoruz diye kendinizi bir BOK sanıyorsunuz ama size sizin anladığınız dilden konuşmak lazım... Nasıl olsa yönetimin de bir şey yaptığı yok...
O iftiralarınızı alın bir tarafınıza sokun....
Efes'i 205'den aldım, düşmeye başlayınca 280-285 arası sattım, evet gittim fon aldım endeks fonu. ORada zarardayım. Ama totalde EFES sayesinde hala kardayım.
Bunlar sizi *****zın nikahı gibi niye ilgilendiriyor acaba? *** kuruları sizi!
Şuraya gelip yazmıyorsak da sizin gibi itlerden dolayı...Asıl sizin yapacak işiniz yok, millete hakaret edip, salak salak konuşmaktan başka....
Hayır kimse sizi ciddiye alıp muhatap bile olmamışken, it iti bulunca işte havlıyor...
*****za babanıza yazık sizin gibi pislikler yetiştirdiği için... Onlara üzülüyorum.
Söylediğiniz saçma sapan şeylerin bir gramlık değeri olmadığını siz de bililiyorsunuz. Gelmiş laf olsun diye milletin derdi ile dalga geçiyorsunuz. Bu kadar aşağılık mahluklarsınız işte...
Benim borsayı indirecek kaldıracak gücüm olsa önce sizin indirirdim aşağı iki pislikten temizlenirdi piyasa...
Ama sizin suçunuz yok, çocuklukta başınıza ne geldi ise onlara bağlıyorum. Ya fazla dayak kafada bir şeyleri eksitmiş ya tam yaşayamamışssınız bazı şeyleri, insanların mutsuzluğu sizi mutlu ediyor...
Bugün kimsenin tadı tuzu yok. :drunk: Herkes sinirli gergin
Fedor olan oldu kardeş
Gel sen çık şu bistten
Bak ülke iflasa gidiyor bist battı
Yiyecek ekmeğin nasibin yokmuş
Çık bistten ülke nefes alsın
Kkm mkm fln yok mu %50 faiz var bak 10 numara
Para piyasası fonu var kardeş
Gec ona
Sende bir terslik var olmuyor bu iş :)
Bist fonu aldım dediğin yer en tepe kardeş yerle bir oldu borsa
Yılbaşına kdr kurtarırsın faiz de paranı
Dinle beni :)
Sen Bi hissederken o yükselmez hep düşer
Kural böyleymiş inatlasmamak lazım:)
Nasıl insansın ki yüzüne tükürsek Yarabbi şükür diyorsun :) Demek ki bunları söyleyen sadece ben değilim...
Neyse herkese iyi akşamlar bu kötülere bakmayın siz... Verdiğim rahatsızlık için, çizgimi bozduğum için diğer arkadaşlardan özür dilerim. Ama İnönünün dediği gibi "Bir ülkede namuslular namussuzlar kadar cesur olmadıkça o ülkede kurtuluş yoktur"