Sayfa 614/643 İlkİlk ... 114514564604612613614615616624 ... SonSon
Arama sonucu : 5137 madde; 4,905 - 4,912 arası.

Konu: AEFES - Anadolu Efes Biracılık Ve Malt Sanayii A.Ş.

Kapanışta biraz çimdik attım ama faydası olmadı. Daha aşağıya da vermediler, öyle bir niyetleri olsa verirlerdi. Fon ay sonu ayarlaması olabilir. Satış devem eder mi bilemiyorum, satış devam etmezse toparlaması kuvvetle muhtemel. Şirketle ilgili olumsuz bir haber yok. Bu kadar çok adet hisse satışı için bir satıcı açıklaması olmalı.
    Son düzenleme : agg; 30-08-2024 saat: 21:43.

2. Yine - 3 ekside
    Neden
    Sebep belli
    Ugursuz efesi batirdi

3.  Alıntı Originally Posted by agg Yazıyı Oku
    Kapanışta biraz çimdik attım ama faydası olmadı. Daha aşağıya da vermediler, öyle bir niyetleri olsa verirlerdi. Fon ay sonu ayarlaması olabilir. Satış devem eder mi bilemiyorum, satış devam etmezse toparlaması kuvvetle muhtemel. Şirketle ilgili olumsuz bir haber yok. Bu kadar çok adet hisse satışı için bir satıcı açıklaması olmalı.
    Nasıl olumsuz bir haber yok
    Fedor denen ugursuz aldı
    50 kere yazdım
    Kaçın diye
    Bundan daha büyük olumsuzluk olur mu
    Gittiği yeri batırır
    Satmazsa zararina efes in işi çok zor
    Bu ugursuzu burda gördüğüm an kaçın dedim
    Herkes sahit

4. Yine düşüyor : )

5.  Alıntı Originally Posted by fedoramca Yazıyı Oku
    2 ayda %35 artıdayım ben bu hissede. Seni embesil
    Eregliyi batırdın
    Efes i batırdın
    Yetmedi endeks fonu aldın endeksi batırdın

6.  Alıntı Originally Posted by D83 Yazıyı Oku
    Eregliyi batırdın
    Efes i batırdın
    Yetmedi endeks fonu aldın endeksi batırdın
    Güzel mal pazarlandı işleri bitti çekti gittiler. ISMEN EREGL EUPWR (160 larda topluyordu güya) GESAN (bunu da 70 lerde topladığını iddia ediyordu) en son olarak da AEFES nasibini aldı. Bak haziran temmuz da parlatanlardan tek bir kişi kalmamış topikde.
    Hisse net twitter investing. Koordineli olarak çalışıyorlar. Hepsinin oralarda da hesabı var. Sabah 7 gece 12 mesai yapıyorlar bir hissede . Grup halindeler. Ters düşünen dikkat edin diyeni aşağılama dalga hakaret. yönetime şikayet üstüne şikayet. Her hisse başlığı tahtası gibi sahipli. Pozisyonları neyse tam tersi yöne köpürtmece. MEGAP başlığı ayrıca harika bir örnek bu konuda.
    Son düzenleme : Mathias; 07-09-2024 saat: 12:39.

7.  Alıntı Originally Posted by Mathias Yazıyı Oku
    Güzel mal pazarlandı işleri bitti çekti gittiler. ISMEN EREGL EUPWR (160 larda topluyordu güya) GESAN (bunu da 70 lerde topladığını iddia ediyordu) en son olarak da AEFES nasibini aldı. Bak haziran temmuz da parlatanlardan tek bir kişi kalmamış topikde.
    Hisse net twitter investing. Koordineli olarak çalışıyorlar. Hepsinin oralarda da hesabı var. Sabah 7 gece 12 mesai yapıyorlar bir hissede . Grup halindeler. Ters düşünen dikkat edin diyeni aşağılama dalga hakaret. yönetime şikayet üstüne şikayet. Her hisse başlığı tahtası gibi sahipli. Pozisyonları neyse tam tersi yöne köpürtmece. MEGAP başlığı ayrıca harika bir örnek bu konuda.
    Kesinlikle bu fedor o ekipten muhtemelen
    Bu kadar tesadüf normal değil
    Şimdi biz bunu yakalamasaydik
    Bu topic de hala efes şu kadar kar elde edecek satislari söyle gelecek diye hergun yazıyor olacaktı.

8. Hani ağzımızı bozmayalım diyoruz da ... çocuğu olunur da bu kadar mı olur, bunlar biririni mi bulur bilmiyorum?
    Ne dersin Mathias, D&3 Size cevap vermiyoruz diye, seviyenize inmiyoruz diye kendinizi bir BOK sanıyorsunuz ama size sizin anladığınız dilden konuşmak lazım... Nasıl olsa yönetimin de bir şey yaptığı yok...

O iftiralarınızı alın bir tarafınıza sokun....

Efes'i 205'den aldım, düşmeye başlayınca 280-285 arası sattım, evet gittim fon aldım endeks fonu. ORada zarardayım. Ama totalde EFES sayesinde hala kardayım.

Bunlar sizi *****zın nikahı gibi niye ilgilendiriyor acaba? *** kuruları sizi!

Sayfa 614/643 İlkİlk ... 114514564604612613614615616624 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •