Afyonu 450den alabildim bekliyorum hocam yalniz endex falan takmiyor bu kagit hiç. Ozgyo dan da umitliyim 214den almistim onu da.
Printable View
Çelik hocam iyi geceler. Sana zahmet olmazsa Netaş yorumlarmısın. Allah’a emanet ol kardeşim.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Çelik hocam iyi geceler karsan ihalesi iptal edilmiş hisseye olumsuz yansırmı acaba
Celik hocam garanti yatırım bugün çok güzel kapadı. 2.86 ya kadar direnç yok . Fiyatta çok ucuz . Şirket yapısı çok güçlü [emoji106][emoji106][emoji106][emoji106]
SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkür ederim.
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
iyi geceler cümleten
Xu100 destek:1.166 yukselen trend desteği.1.162 yirmi günlük hareketli ortalama ve 1.156 0.78 fibo desteği.
Yukarda 1.187 düşen trend direnci 1.190 uzeri yeni bir yukseliş trendi başlar diye düşünüyorum
hayırlı ve bereketli bir gün geçirmenizi diliyorum.ytd.
Ostımde ilk hedefim 4,86 di ve 4,82 den vedalaştık.biraz izleyelim rsı 83,30 fazla risk alamadım.burdan kazandığım karla yayla aldım.bu arada rheag kafayı kaldırmış 2,85 üzeri daha güzelleşir.ytd.
Bir miktar Polho alindi duzeltme firsati gordum
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
çelik hocam selam.sizi görmüşken ostimi sorayım kararsız gibi ne tam tavan yapıyor nede tam aşağıya salıyor.fikrinizi merak ediyorum.İZLİYORUM AMA ÇÖZEMİYORUM.
21 eylülde 2,55 TL den aldığım ZOREN nihayet 3 TL yi geçti.
Cusan da tavan olmuş...
Merhaba çelik üstad, size teşekkür etmek için üye oldum.borsada okadar yeniyimki denizde kum misali bilgilerim.
Sayenizde ostim de 2 tavan yaptım,zoren demiştiniz geçen hafta, 1 tavan yaptım.yayla da iyi yorumlarınız var ama fırsatı kaçırdım galiba.
Cevap verebilirseniz sevinirim, ostim de gidişat nasıl, yarın aşağı dönerse çıkmayı düşünüyorum
Herkese bol kazançlar diliyorum
RMX1921 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Borsada yeni bir yatırımcı için 2-3 tavan yakalamak kolay değil..
Sonuçta insanlar faizde bir yol tutuyor da parasını yüzde 10-15 kazanıyor işte..
Bir ayda borsada yüzde 20 kazanç yeni birisi için çok iyi..
Hisse sattıktan sonra başka hisse almak için bence çok acele etmeyin..
İyi analiz edin, alım noktasını iyi belirleyin derim...
Bol kazançlar...
Burada çok bahsi geçen hisselerden olan polho sağlam bi düzeltme yaptı..
Alış için uygun bir fiyat belirlenebilir şimdiden..
Yeni alacak olanlar için belki Çelik Hocam giriş için uygun olan fiyat aralığını söyleyebilir...
Tavsiye için teşekkürler. Aslında 1 ay değil 3 gün oldu :) şans işte . Birde esen almıştım o var. RMX1921 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kardeşim ağzından bal damlıyor inşallah diyecegim ama petkm için çift haneler mucize gibi ben hiç görmedim çünkü bedelsiz var bölecek fiyat düşecek o yüzden elimden çıkarmayı planlıyorum.Bu konuda çelik hocamın da fikrini merak ediyorum eğer elinde petkm var ise hedef ne olur ??
sanko ve ozkgyo için yorum alabilitmiyiz sayın çelik çomak
Bu söylediklerim benim kendi düşüncelerim kardeşim hani seni yanlış yönlendirmek istemiyorum ben çok uzun bir süredir petkm yatirimcisiyim Allah razı olsun parasını yedik inşallah on beş değil üç haneli sayıları görür çünkü Petkm büyük ve değerli bir şirket ,adı sani olmayan birçok kağıt aldı başını gitti Petkim'in yeri buralar değil .
Katılıyorum Petkim in yeri buralar değil bence de..
Ancak yükselişin sürmesi için ciddi hacim gerekli , o kadar para girişi olabilir mi bilemiyorum..
Bakalım cumartesi rezerv açıklanacak , umarım hisse için yeni bir başlangıç olur bu haber..
Olmazsa da kafanıza takmayın 2021 daha iyi bir yıl olur Petkim için her durumda..
slm iyi akşamlar
iyi aksamlar ...
SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çelik hocam ideas için yorum rica ederim.
SM-M315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.