Çelik hocam yggyo yorumunuz varmıdır teşekkürler Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Originally Posted by yushr çelik hocam yggyo yorumunuz varmıdır teşekkürler tapatalk kullanarak iphone aracılığıyla gönderildi güzel sabreden kazanıcak ekranımdan kldırdım ama portföyümde var 14 geçtikten sonra izleme ekranımı hakedecek ytd
Originally Posted by celik comak güzel sabreden kazanıcak ekranımdan kldırdım ama portföyümde var 14 geçtikten sonra izleme ekranımı hakedecek ytd Hcmbi fiyat varmı kafanızda tşkrlr Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Originally Posted by YushR Hcmbi fiyat varmı kafanızda tşkrlr Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi elbette var ama şimdi söylemeyi düşünmüyorum sayfalarda bir ara soru mahiyetinde cevap yazmıştım
Originally Posted by celik comak elbette var ama şimdi söylemeyi düşünmüyorum sayfalarda bir ara soru mahiyetinde cevap yazmıştım Haklısınız hocam bu ortamda tşklr yorumunuz için Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Forum Rules
Yer İmleri