Sayfa 610/1043 İlkİlk ... 110510560600608609610611612620660710 ... SonSon
Arama sonucu : 8343 madde; 4,873 - 4,880 arası.

Konu: haftalık hisse paylaşım

1.  Alıntı Originally Posted by fortuna Yazıyı Oku
    çelik hocam iyi akşamlar. Glyho hakkında değerli görüşlerinizi paylaşırsanız çok makbule geçecektir. Teşekkür ederim.
    gecen hafta tuzak yaptı bu hafta patlattı zaten ederinin altında işlem görüyordu çift rakamları fazlasıyla hak eden bir hisse

2. Emeğinize sağlık. Yardımcı olduğunuz her insan, yolunuzdan bir taş alınmasına sebep oluyor.

3.  Alıntı Originally Posted by burzumvarg Yazıyı Oku
    hocam sizin burada tavsiye verdiginiz sadece ozgyo ve afyon var ufak miktarlar, bugün ostimi yakalayayim dedim sabah yetisemedim, tavana alis yazdim, sonra takip edemedim bir ara baktim sonra tavani bozmus 6 kademe zararla sattim sonra yine takip edemedim islerden, tam bir hıyar mis spegi taa 420 ye cekmis yeniden tavana yapistirmis ((((( bilsem alta alis yqzardim, hic huyunu suyunu bilmedigim kagit, yillarca ipek kozada alsat yaptim flaptan bile para kqzandim ostim kazik atti bana ( fazla olmasa da...
    panik yapmışsın gecen burada alımla alakalı yazılar yazmıştım hatta afyon sayfasında birinede gecikme al son 2 gün demişti,m acele etmek zarar ettirir ben mesela bu gün yayla aldım 4.10 başladım 4.02 kadar lot dizdim ostimde tavana az yazacaktın ortalara kadar yayacaktın kısmet sen kendine kazık atmışın

4.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    gecen hafta tuzak yaptı bu hafta patlattı zaten ederinin altında işlem görüyordu çift rakamları fazlasıyla hak eden bir hisse
    Işleriniz rast gitsin hocam.Teşekkür ederim.

5. Hocam ALGYO için bir yorum rica ediyorum. Temel rasyolleriyle güzel gözüken bir hisse

6. Oyakc dinlendi güçlendi artık çift rakamları kendine yer edip uzun çift rakam dönemine girmeli malum artık dev çimento

7. Çelik hocam yggyo yorumunuz varmıdır teşekkürler

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

8. Olsun hocam hayirlisi firsatlar bitmez insallah teşekkür ederim.
     Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    panik yapmışsın gecen burada alımla alakalı yazılar yazmıştım hatta afyon sayfasında birinede gecikme al son 2 gün demişti,m acele etmek zarar ettirir ben mesela bu gün yayla aldım 4.10 başladım 4.02 kadar lot dizdim ostimde tavana az yazacaktın ortalara kadar yayacaktın kısmet sen kendine kazık atmışın

Sayfa 610/1043 İlkİlk ... 110510560600608609610611612620660710 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •