3 seyin dibi bulunmaz derler buyuklerimiz.
SISE
SAKUF
BORSA
Printable View
Kapanmaz hiç bir işe yaramaz sadede zaman kazandırır hiç bir işi çözmez en az 9 milyar olucak şekilde yapmaları gerekirdi hem geç kaldılar hem tl kredide ısrar şirketi yarı zombi hale getirdi bu para düzeltmez eylülde bedelli oldu para yattı 6 aylık faiz 2 milyardan fazla kaldı 3 80 milyon usd ne yapacan neyi kapatacak borcu kapatsan stok kalmamış yatırım gerekli vs
Usd kredi yatırımları bitir tek mevzu hikaye bu
https://youtu.be/5KZgYh7xFm4?feature=shared
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hayırlı olsun :notr:
Yatırım tavsiyesi değildir.
Saygılar
Eski bir hard-core ve gecmis 3 bedelliye, sondaki haric, taze mangis koyan bir hektasi olarak fikirlerimi paylasmama izin veriniz.
Bu defa bu bedelli haberinin cosku ile karsilanmadigini gozlemliyorum.
Eski bedellilerde hektasilerde yatirilan para yatirima gidiyor, bir kac seneye bize kat kat geri doner yaklasimi vardi.
Su andaki bedellinin ise borc kapamaya gideceginin, yapilan yanlislarin, artik kasitli kasitsiz o konuya girmek istemiyorum, duzeltilme amaci ile yapilidiginin herkes farkinda.
Kaybedilen guven ortaminda katilim istenildigi gibi olmayabilir.
Guven zor kazaniliyor ama kolay kaybediliyor.
Hayirlisi olsun herkes icin.
8.5 milyar lot yaklaşık, %40'ı halka açık,
Piyasada 3.5 milyar lot dolaşacak. Şu anda 1 milyar lot var.
Bu kadar lotun olduğu bir tahta nasıl olur, nasıl gider bilemiyorum.
http://share.matriksdata.com/shareMa...07021002300077
Her sey cok hizli gelisiyor..
0.32 dolara cok az kaldi.
An itibari ile 0.36 dolar da goruldu...
2021 icindeki bu genis yatay da tutmazsa soyleyecek bir sey bulamiyorum acikcasi...
@pozitif,
82 yazı yazmışsın tamamı ben demiştim ana temalı.
https://www.hisse.net/topluluk/searc...117&pp=&page=4
4. Sayfaya git, buraya ilk meşazın Halkbank 3.5 Hektaş 7.5 bekliyorum.
Halkbankta fena çuvallamışsın. :evil:
Hektaş da 7.5 görmedi henüz. Eheueneu
Dudu abi bir kez daha bir iyilik yap
Bedelliye katılmamak için süreç belli olduğunda
En son ne gün satmamız gerekir onu yazıver.
Ben demiştim bu iş tutmaz deyu
Nasıl bildim ama
Haa
Haa
Haa
evet ben demiştim hala da diyorum:kahkah:
40 lardan beri uyarıyorum girmeyin 10 kat gitmiş çok pahalı diye iyi ki de uyarmışım
bence zahmet edip araştıracağına bu kadar teknik temel ile hisseyi parlatanları sorgula 2-3 kelam et:thumbdown:
operasyon yemiş kağıdı hala el birliğiyle savunuyorsunuz
hiç mi açıp örneklerini bakmıyorsunuz :28:
halkta çuvallamadım yanlış bilgi karlı sattım sadece 2,5 yılımı yedi:shh:
ayrıca 40 larda kağıt parlatılırken 7,5 bekleyin dedim yeni değil
gelirse nokta hedef diyerek özür dileyecekmisin?:kmk:
Operasyon yemiş kağıdı hala el birliğiyle savunuyorsunuz da ne demek yav? Hani kim savunmuş, nerde savunmuş? :)
Özellikle ben nerde savunmuşum?
Hektaş tektaş
Dübeş attık yek geldi
birkez daha mı? iyilik mi?:kahkah:
ya kardeşim kap yazılarını takip et en kötüsü aç müşteri yatırımcı ilişkilerden sorumlu kişiye sor
bırakın birilerine biat etmeyi artık
gerçi sizde azıcık mantık olsaydı o eleman forumda tek kelime dahi yazacak yüzü olmazdı
neyse ütülmeye kullanılmaya devam edin:yes::kahkah:
normalde tahtacı bedelli parasını çıkarabilmek için yukarı sürüp milletin eline vermeyi deneyebilirdi fakat o kadar kötü ki onu bile yapacak durumda değiller, her noktadan satmaya çalışıyorlar.
şimdi citi ve işbank ödeyeceği bedelliyi çıkarmak için kim bilir aylarca ne süründürecek.
hala bakıyorum sosyal medyada, eksisozlukte bu lanet şirkete yatırım yapmaya çalışanlar var, yazık başlarına ne geleceğini bilmiyorlar henüz.
normal 1tl çok zor gözüküyordu fakat bedelli sonrası 1tl olması gayet mümkün. ( bedelli sonrası rakam şu an 4tl zaten)
Bu dudu sizi kandırdı olayı cidden sıktı artık. 2021-2023 arası kağıttaydım, hergün forumu okurdum, dudu'nun milleti gaza getirdiğini görmedim, bilakis kağıdın çok hızlı yükseldiğini gelecek yılların hakkından yediğini söyleyip durdu, biz de kendisine kızdık bırak yükselsin sana ne diye.
Forum burda, yazılanlar burda. Dudu'nun garip gurebayı gaza getirip en tepelerden hisse aldırıp zarar ettirdiğini yazdığı herhangi bir yazıyı buraya koymanızı istiyorum. Belki de benim gözümden kaçmıştır gazlamıştır milleti.
Bulup da koyamazsanız bu da sizlerin kuyruk acınızı gösterir çünkü dudu bu kağıttan çok kazandı. Kardan zarar etti ama muazzam bir yüzdesel getiri yaptı, bu da bazılarına dert olmuş anlaşılan.
Ben geldiğimde çok kişi kağıdı bıraktı çok yükseldi diye, halbuki ben bile çok kazandım düşünün yüzde getiri olarak.
Dudu getiride herkesin kazancına kodu.
Bu Oyak Hektaşı yine yukarı sürer mi acaba diye millette bir kuşku oluştu, tam kumar kağıdına döndü. Nasılsa alan yok satan yok isteseler 8 gün tavan da götürebilirler. Ender gelişen Osasuna atakları gibi bir hareket çektirebilirler hisseye.
olmaz ya spk bu bedelliyi reddederse üst üste 10 taban yapıp fişi çekerler.
bu adamlar 40-45 tl den de bedelli yapabilirdi..11.70 lere inmiş kağıtta bedelli demek 1/4 fiyattan bedelli demek..
bence bu bedelli kağıdı 35 -40 lara taşımaya yeter..Bakan Şimşek gri listeden çıkardı.halka arz ile yükselen borsaya yeni kan lazımdı..tam da bu aşamada HEKTAS bedelli yapıyor !!!
Son bedellide rüçhan hakkı kullanım süresi başlamışken millet rüçhanları satıp(R) normal senetleri (E) almıştı, sonra E leri satıp R leri alıp bi dünya para kazanmıştı, ben olayı tam olarak çakozlayamadığım için al sat yapamamıştım.
E sat R al,
R sat E al.
Fiyatlar anlık değişiyordu, bi bakıyosun R nin fiyatı %3.5 artıdayken E %0,26 artıda falan filan.
1.5 yıldır anasına sövülen
Battı Batacak Batıyor denilen
Son 6 aydır günlük ortalama 6 kişi başlığı okurken
Ölü eşşek hemde bedelli açıklayınca sayfada 75 kişi var
Hektaş farkı
Pardon Hektaş Kazığı :evil:
Cnbc-e ve Bloomberg tv yi gözleyin, Levo reyiz çıkıp bu sefer uçuyoruz kemerleri bağlayın dedi mi satın kurtulun.
Cok guzel bir gundu..
Dun gibi hatirliyorum.
Bir gun oncesinden beni seven bir arkadas basit bir excel programi yazmisti ddl link ile, otomatik o anki fiyati Matriksden cekip excele giriyordu ve hangisini satip hangisini almanin karli oldugunu hesapliyordu.
O gun oglene kadar, millet uyanip da aradaki arbitraj farkini kapatana kadar, muazzam islem yaptirmistim dealerlarima kendim fazla yapamayacagim icin iki dealer birden gorevlendirmistim..
Hasedlenenler biraz daha hasedlensinler diye yaziyorum bunu da :)
Ne guzel günlerdi be. Trafikte 4 defa durup islem yapip gittigimiz gunler.
Halka arzlara geçen sene talep patladığı zaman yaptık yapıyoruz deyip ferbisi arz etmediler şimdi isteseler de alıcı bulamazlar
Bu bedelli ile de işleri yoluna koyamazlarsa ellerinde başka kurşun kalmıyor sanıyorum
Sürpriz kupon olarak düşünülebilir
Dermişim şaka şaka :kahkah:
Yönetim düzelmedikçe hiçbir sey düzelmez para kazanılır ama yönetim her seydir.
Yönetimin iyi olup olmadıgı da yatırımcıya bilgi akışını ne kadar sagladıgı ile alakalıdır.
Oyak ve iş grubu bozulducson 5 yıldır.
Düzelirlerse yatırımcı da akın akın gelir.
İnsan da durduk yere düzelmez.