Sayfa 613/700 İlkİlk ... 113513563603611612613614615623663 ... SonSon
Arama sonucu : 5598 madde; 4,897 - 4,904 arası.

Konu: HEKTS - Hektaş Ticaret

1. Ben demiştim bu iş tutmaz deyu

Nasıl bildim ama

Haa

Haa

Haa

Alıntı Originally Posted by Oralet_Osman Yazıyı Oku
    @pozitif,

82 yazı yazmışsın tamamı ben demiştim ana temalı.

https://www.hisse.net/topluluk/searc...117&pp=&page=4

4. Sayfaya git, buraya ilk meşazın Halkbank 3.5 Hektaş 7.5 bekliyorum.

Halkbankta fena çuvallamışsın.
    Hektaş da 7.5 görmedi henüz. Eheueneu
    evet ben demiştim hala da diyorum
    40 lardan beri uyarıyorum girmeyin 10 kat gitmiş çok pahalı diye iyi ki de uyarmışım
    bence zahmet edip araştıracağına bu kadar teknik temel ile hisseyi parlatanları sorgula 2-3 kelam et
    operasyon yemiş kağıdı hala el birliğiyle savunuyorsunuz
    hiç mi açıp örneklerini bakmıyorsunuz
    halkta çuvallamadım yanlış bilgi karlı sattım sadece 2,5 yılımı yedi
    ayrıca 40 larda kağıt parlatılırken 7,5 bekleyin dedim yeni değil
    gelirse nokta hedef diyerek özür dileyecekmisin?

3. Operasyon yemiş kağıdı hala el birliğiyle savunuyorsunuz da ne demek yav? Hani kim savunmuş, nerde savunmuş?
    Özellikle ben nerde savunmuşum?

Hektaş tektaş
    Dübeş attık yek geldi

Alıntı Originally Posted by aks16 Yazıyı Oku
    Dudu abi bir kez daha bir iyilik yap
    Bedelliye katılmamak için süreç belli olduğunda
    En son ne gün satmamız gerekir onu yazıver.
    birkez daha mı? iyilik mi?
    ya kardeşim kap yazılarını takip et en kötüsü aç müşteri yatırımcı ilişkilerden sorumlu kişiye sor
    bırakın birilerine biat etmeyi artık
    gerçi sizde azıcık mantık olsaydı o eleman forumda tek kelime dahi yazacak yüzü olmazdı
    neyse ütülmeye kullanılmaya devam edin

5. normalde tahtacı bedelli parasını çıkarabilmek için yukarı sürüp milletin eline vermeyi deneyebilirdi fakat o kadar kötü ki onu bile yapacak durumda değiller, her noktadan satmaya çalışıyorlar.

şimdi citi ve işbank ödeyeceği bedelliyi çıkarmak için kim bilir aylarca ne süründürecek.
    hala bakıyorum sosyal medyada, eksisozlukte bu lanet şirkete yatırım yapmaya çalışanlar var, yazık başlarına ne geleceğini bilmiyorlar henüz.

Temel ve Teknik veriler ışığında her daim yaptığınız paylaşımlar için Teşekkür ederim.
     Alıntı Originally Posted by pozitif Yazıyı Oku
    birkez daha mı? iyilik mi?
    ya kardeşim kap yazılarını takip et en kötüsü aç müşteri yatırımcı ilişkilerden sorumlu kişiye sor
    bırakın birilerine biat etmeyi artık
    gerçi sizde azıcık mantık olsaydı o eleman forumda tek kelime dahi yazacak yüzü olmazdı
    neyse ütülmeye kullanılmaya devam edin
    Sadece hissiyat; Kesinlikle etkileme veya yatırım tavsiyesi değildir.

7. normal 1tl çok zor gözüküyordu fakat bedelli sonrası 1tl olması gayet mümkün. ( bedelli sonrası rakam şu an 4tl zaten)

8. Bu dudu sizi kandırdı olayı cidden sıktı artık. 2021-2023 arası kağıttaydım, hergün forumu okurdum, dudu'nun milleti gaza getirdiğini görmedim, bilakis kağıdın çok hızlı yükseldiğini gelecek yılların hakkından yediğini söyleyip durdu, biz de kendisine kızdık bırak yükselsin sana ne diye.

Forum burda, yazılanlar burda. Dudu'nun garip gurebayı gaza getirip en tepelerden hisse aldırıp zarar ettirdiğini yazdığı herhangi bir yazıyı buraya koymanızı istiyorum. Belki de benim gözümden kaçmıştır gazlamıştır milleti.

Bulup da koyamazsanız bu da sizlerin kuyruk acınızı gösterir çünkü dudu bu kağıttan çok kazandı. Kardan zarar etti ama muazzam bir yüzdesel getiri yaptı, bu da bazılarına dert olmuş anlaşılan.

Ben geldiğimde çok kişi kağıdı bıraktı çok yükseldi diye, halbuki ben bile çok kazandım düşünün yüzde getiri olarak.

Dudu getiride herkesin kazancına kodu.

Sayfa 613/700 İlkİlk ... 113513563603611612613614615623663 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •