ulusal 30'da bir tek takip etmeye değer şişe kaldı. onun da hali itten beter, keyfi paşada yok. yatıyor dürzü.
kimse de şişe konuşmuyor. çok ilginç.
Printable View
ulusal 30'da bir tek takip etmeye değer şişe kaldı. onun da hali itten beter, keyfi paşada yok. yatıyor dürzü.
kimse de şişe konuşmuyor. çok ilginç.
Olay açık değil mi algoritmalar yüzünden borsada realite kalmadı olay fiyat al sata döndü..konuya bakanlık el attı vergi dedi o bahane bence..ki birde borsa oyun yeri değil dedi..amaç kaliteli kalıcı yatırımcı çekmek ve şu an gelinen sistemle ve fiyatlarla bu mümkün değil coin den beter oldu koca borsa..fiyatlar normalleşene kadar düşüş devam eder diye düşünüyorum
mesela bakın bana...
vkfyo alman batarsınız dedim.. ben aldım battım.
yıldız olmak böyle bişey.. :oleyo:
:drunk::drunk:
bu teknik direktörü hayatmın felsefesi yabdım..
En Kötü Teknik Direktör Belgeseli - 377. Bölüm (Güldür Güldür Show)
https://www.youtube.com/watch?v=-bzWeRdjtUg
:drunk::drunk:
Adam anlamıyor..Mesele şu: sadece olumsuz eleştiri yapmıyoruz..Başta sen-taner-sacro vs..bunlar defalarca çuvalladığından ve insanları yanlış yönlendirdiğinden hak ettiklerini veriyoruz.Bu lavuklara YANILDINIZ MI ACABA bile diyemeyen takipçileri var.
Sana, daha net konuşabilir misin diyen arkadaşa HAKARET ETTİN..
Ama,İLTİFAT MARİFETE TABİDİR.
Bu piyasada hasetlik etmeden işi iyi bilenleri de taktir etmek bir borçtur.İSMAİL olayı budur.İSMAİLİ dikkate alırım ama asıl olan yılların birikimi olan sistemimdir.
3. nesil metastock sistemim var.Eskiler bilir.O esastır..sen anlamazsın.VİOBDA 17 yıl ayakta kalmak..senin 1 ay ömrün olur..uygula şu saçmalıkları da görelim.
Alamancı amcalar eskiden seans salonunda senin tekniğini çizerlerdi.
SANA BİR TAVSİYE: ''Konusunda ehil olan, güvenilir kişileri dinle ama TEK BAŞINA KARAR VER.''
Formasyonlar saçmalıktır..Tuzaktır.Ben onu viobda kullansam 3 günde biterim.Hissede ise işe yaramaz.
HSİSSEDE TRADE ETMİYORUM.3.20 üzeri tek hisse almam diyorum..tüm hisseleri 315 civarı sattım diyorum..
Bana günlük hisse formasyonu yap diyorsun..İNANMADIĞIM BİR OLAYDA ,İDDİA SAHİBİ OL DİYORSUN...TRADE EDEN BATAR DİYORUM..
Viobda kaç kere buraya yazdım..yapıştırdım..
Bankalarda en az%50 iskonto gerekli ki kurtarmaya bilir durumu..holding bilancolarindaki banka kâr lari ortada..pardon zararlari
pankekden yarın vinnn
Amiga 500 kar/al sinyali üretti
4 TL daha düşsün zuper bir pirasaa al verecek
U30 da islem görüyor
ayvilnothir
Biz kazanıyoruz her türlü ben spotçuyum 3.44 den beri graf koyduğumdan beri 3.20-3.10 formasyon hedefi dedik bitti tahtalarımı seçer onu beklerim aklına gelecek her formasyonu piyasanın durumuna göre paraya çeviririm benim senin gibi vıop derdim yok , ismail miş ahmet miş beni bağlamaz senide ben bağlamayım işine bak ama yine iddia ediyorum hodri meydan millet şahit olsun sabah gel analiz yap bakalım kısa vade yapabilecekmisin milletten istiyorsun ya sabah ilk analizini yap mesala
7.400 den alan ve 3.15 dolardan satan adama...sadece yılda 1-2 kere hisse alana...Üstelik TRADE-FORMASYON İŞİ ,saçmalıktır,asla tavsiye etmem diyene....
Gel günlük hisse yorumu yap diyorsun.VARLIĞINI İNKAR ETTİĞİM-YANLIŞ OLDUĞUNU SAVUNDUĞUM ARENADA FİKİR BEYAN ET,DİYORSUN..
Zenginlik uygun endeskte 10 hisse alıp beklemektir..diyen ve tüm davranışları da bu yönde olan ve bu yönde fikir beyan edene...İNKAR ETTİĞİ FORMASYON üzerinden konuş diyorsun...
YANİ ''ABKA KENDİNİ İNKAR ET,diyorsun.
Ama viob ise ona varım..Çünkü viobda trade ediyorum..Buyur VİOBDA poz. alalım ve buraya yazalım...
O zaman sen de diyeceksin ki..BEN VİOB YAPMIYORUM...
Ciddi bir muhakeme sorunun var.
MÜDDEİ iddiasını ispatlamakla mükelleftir.Eğer formasyonların işe yaradığını ifade ediyorsan bunu ispatlarsın..Tüm sorulara açıkca cevap vererek.Kalıcılık ne demek...Tersi olunca ne yapılır.Kaç saat bekleyince poz. alalım. vs...
Olumsuzluk ispatlanmaz..İDDİA ispatlanır.(felsefe kitabı 2. maddesi)
Ali Acer de ayrı bir vakıa.
Bu arkadaş bugüne kadar hiç zarar etmemiş!!
Sürekli karda olduğunda yazılar döşeniyor..
Tipik forex reklamcıları gibi..
Piyasa kapandıktan sonra yorumunu yapar. Yerse..
SM-A336E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ayın 21 de vedalaştık helalleştik tahtalarımızla grafladık beklentimizi yukarda ayın 27 sinde soruldu aşağı yönlü düşüncemi yazmışım dün ne gördü 3.16 , piyasayı ben yapmıyorum ben oyunu okumaya çalışıyorum bu yüzden bu kadar kimse kasmasın işine baksın nasıl kazanıyorsa onu yapsın ama piyasa zayıf çeşke çıkıp bana salllayanlarda 1-2 analiz yapsaydı .
Bu arada ben portföyümü 30 nisanda boşaltmışım,
1 aydan fazladır tüprs sız dolaşıyodum 157 lot tüp alıcağım var bugün 7 lotu 164 den aldım.
https://www.hisse.net/topluluk/showt...73#post6793173
Bak hemen döndün yine ben sana gelirsin piyasanın analizini yap diyorum sen yine yapamayacağın için daldan dala konmaya başlamışın .Ben spotçuyum diyorum vıop yapalım diyorsun vıop benim inanışımda kumar net sen farklı görebilirsin .Mesala formasyon olayını bile çarpıtarak yazıyorsun çünkü senden istediğim analiz olayında zayıfsın grafta zayıfsın bu yüzden yorumlamayı bile kıvırıyorsun , formasyondan anlayan adam bana formasyon iddiası yapmaz formasyon çalıştığı sürece formasyondur öğren bunları , formasyona oynayan kişi stoplos cebinde oturur masaya konuyu çarptırma sabah piyasa analizini yap milleti eleştiriyorsan gelicen sende burada yorumlayacan ozaman bakarız senin boyuna posuna:)
sana defalarca sordum ve sordular...FORMASYONDA KALICILIK NE DEMEK?..Kırılması ne demek...
Mesela boyun çizgisi var..Onu kırdı..kaç saat bekleyeceğiz?
4 saat mi..günlük mü?..Tersi olursa ne yapacağız..kaç sat bekleyeceğiz.
Daha geçen gün burayı kırarsa dedin..Ben de ona göre hareket ettim..ve kocaman zarar oluştu...Buraya da yazdım.
Bunları sen yeni öğreniyorsun..Ben bu forumda nice arkadaşlarla tartıştık..Verdikleri kura göre SİSTEM TESTİNİ YAPTIK...ASLA KAZANDIRAMAZ.
cidden matematikle aran nasıldı..Çünkü aynı şeyleri soruyorsun..
1- diyorum ki. ben hissede orta vadeciyim..TRADEYE TAMAMEN KARŞIYIM.ORTA VADELİ YORUMUMU TÜM FORUM BİLİYOR.
-Diyorsun ki günlük yorum yap:)
2-Diyorum ki FORMASYONLA ORTA vadede kazanamazsın.Çünkü kuralları net belli değil..KAÇ SAAT LİK KAPANIŞ OLMALI..KAÇ GÜN BEKLEYECEĞİZ...bunu baştan açıkca söyle..
Tüm ihtimallere göre AMA KURAL AYNI OLSUN 5-6 işleme bak..çöptür......
3- diyorum ki..ben sadece viobla trade ediyorum..40 kontrat demek 4.4 milyon poz. demek.BU TRADE İHTİYACIMI KARŞILIYOR..Sen gel formasyon söyle diyorsun...
Yo cidden anlama problemi var.ALKOLU AZALT NORONLARI ÖLDÜRÜR..YAŞTA İLERLEYİNCE HAFIZAYI DA ETKİLER..SÜREKLİ AYNI SORUYU SORARSIN..
Şimdilik sana bu günlük bu kadar yeter..
Gümüş ons dünden beri dik dik çıkıyor.....üç önce 29,50 gelir diye tahmin etmiştik....sert düştükten sonra sert çıkıyor.....acaba yarın ki abd verisini mi fiyatlıyor....malum bunlar her yerde önceden kulakları var....şu dakikalar da 32.26 en fazla benim tahminim 32.60 doları görürü akşam seansın da....bana göre buralardan önümüzdeki dakikalarda 32 doların altına gelir diye tahmin ediyorum....
hafta başından beri hergün 1 çizgi aşağısını görmüş
yarın haftanın son günü
yarın sizce hangi "ok" çalışacak ?
kırmızı - 2 alt çizgi
sarı - 1 alt çizgi
yeşil - üst çizgiye gider
https://i.hizliresim.com/7bkhnci.jpg
https://i.hizliresim.com/7bkhnci.jpg
https://i.hizliresim.com/gzd61ok.png
formasyondan yürüyorsun ya apka
bozkurt şahit ykbnk satışının olduğu gün bütün tahtalarımı sattım diye bozkurt karpuz kesecektik dedi onda mal çoşkuda satılır dedim ogun hemen grafı ters çevirdim yks de ilk 100 giremedim ama iyi okurum grafları:)
aşağı kanal hareketlerini grafladım benim oyunum vıopa uymaz nerede uyar pozisyon açmada oda oyuncunun el becerisi ve oyunu ile alakalıdır kısa vade vıop ta çalışmaz bunları burada kaç kere yazdım .kendimce kendi katalizörlerimide koydum aşağı beklentimin nedenini paylaştık cam göbeği ortalamadan bir uyarı yaptık goy goy yaptın o ortalamayı niçin uyarıda bulunduğumu anlayan testerede kalmak istemiyorsa bekliyor.Formasyon kanal katlamasıyla 3.10-3.11 bitecek .
bu bölge altı ile ilgilide düşüncemi paylaştımAyın 21 de ben düşüş beklediğimi beklediğim bantlara kadar yazdım benim için olay bitmiştir.Kenarda o bantlara gelmesini beklerim
Endeks 10.240 üzerinde tutunursa ,ilerleyen günlerde sert tepki beklerim...
Ama tutunamazsa ,şemsiye formasyonu beklerim...
CİDDİYİM ..NET YORUMUMDUR...
Ama sorun şu TUTUNURSA ne demek..Kaç saatlik kapanış..veya anlık delmek mi?
veya günlük kapanış mı veya haftalık mı?
Bunu yazmadığım sürece MUTLAKA -KESİNLİKLE BEN HAKLI ÇIKACAĞIM..ASLA YANILMAM...SİZE DE bunu göstereceğim..kayıt altına alalım...:bravo::):)
endeks 10.279
Ben kaçar...
Yine kıvırmışın yukarda yazdıklarınla benim yazdıklarım aynı diyen bir tane adam çıkmaz yarın piayasanın analizini yap diyorum başlamıın yine vıop ,yok kaç saat bekleyecez , yok o oldu bu ne olacak :)
boş ver sen ismaili takip sana analiz için hodri meydan dedik bir sürü gereksiz muhabbetlere başladın tamam anladık yetersizsin çok basit bir işi bile yapamdın
Arkadaşlar net olun. Tutar tutmaz, düşer düşmez kimse bilemez ama NET olun
12 gün önce sordum 10bin tutar mı diye
Tek abka dayu net cevap verdi.
40 gün içinde orası tuzla buz olur dedi
Tohatlı dayu tutar dedi
Sindoma abi teknik formasyon çalışıyor o yüzden teknik ne derse bana uyar dedi
Konuştuğumuzda bıst100; 10,700 olsa gerekti..şahsen 11.500 den dönmesini bekliyordum.2 li tepe ve NU beklerdim.
Yani bayrama kadar yükseliş ve bayramdan sonra düşmesi...
Bu da yaklaşık haziran sonu 10.000 kırılır diye düşünüyordum.Agustos vadeyi kırmızı tonlardan beklerim..
Onun için 40 gün demiştim ama piyasa çok daha zayıfmış..
26 mayısa 40 gün eklersek 5 temmuz gibi oluyor..O zamana kadar sürem var..yoksa nick gider.:)
Burada sürekli yayımladığım 2017-18 dolar direnci stoploss olmak şartıyla SHORT devam edeceğim.Maliyetim fena değil..
Oranın üzerinde bir saatlik kapanışta tüm shortlar stoplanır...Yoksa beklerim...Ya vade sonu ya da dramatik düşüşlere kadar.
Malesef viob böyle...Mutlaka 2 taraflı düşünüp bir yere stoploss koymak lazım...1 kayıp olabilir ama kazanç 5 gibi...
Yaw kavga etmeyin bir durunda bu ülke nereye gidiyor
Her gördüğüm fiyata yok artık bunun üstü olmaz derken 2-3 hafta geçmeden yeni bir şok
20 Euro mu vericez bir hamburgere ben dünyada hiç bir yerde vermedim
https://i.hizliresim.com/a6g0mrc.jpeg
12 Euro felan hamburger İspanya'da emme sadece burger yanları extra.
Kola patates ile 20 Euro geçiyor emmi
Suan tr de bir çok şey ucuz. Öncelikle akaryakıt ve elektrik.
Arabalar ÖTV nedeniyle pahalı evler ucuz genelde.
Rusya ile negatif olunması halinde ki bu şartlarda sanmıyorum niye cinki akaryakıt gaz elektrik roket Avrupa fiyatlarına cikar direkt. Epistemolojik bir hadise.
Kolada koyarsak iş iyice saçma hal alıyor
https://i.hizliresim.com/het1qv3.jpeg
Yunanistanda linkte var 5 kişi tam donatılmış masa 75 Euro ödemişler
Bizde bku çıktı işin
https://x.com/zamajans/status/179323...gEsAO2GeIAObig