Sayfa 612/999 İlkİlk ... 112512562602610611612613614622662712 ... SonSon
Arama sonucu : 7991 madde; 4,889 - 4,896 arası.

Konu: Viop LVII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Abka dayucuğumun sıkıntısını ben açıklayayım, 23 günü kaldı, 9 gün bayram tatilini çıkartırsak 2 haftalık bi zamanı kaldı
    yanlışın olabilir mi..tam olarak ne zaman 40 gün demiştim?

neyse %3 düşsek o iş tamamdır. 9999 bile görse olay kabul mü?

2.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Adam anlamıyor..Mesele şu: sadece olumsuz eleştiri yapmıyoruz..Başta sen-taner-sacro vs..bunlar defalarca çuvalladığından ve insanları yanlış yönlendirdiğinden hak ettiklerini veriyoruz.Bu lavuklara YANILDINIZ MI ACABA bile diyemeyen takipçileri var.

Sana, daha net konuşabilir misin diyen arkadaşa HAKARET ETTİN..

Ama,İLTİFAT MARİFETE TABİDİR.

Bu piyasada hasetlik etmeden işi iyi bilenleri de taktir etmek bir borçtur.İSMAİL olayı budur.İSMAİLİ dikkate alırım ama asıl olan yılların birikimi olan sistemimdir.

3. nesil metastock sistemim var.Eskiler bilir.O esastır..sen anlamazsın.VİOBDA 17 yıl ayakta kalmak..senin 1 ay ömrün olur..uygula şu saçmalıkları da görelim.

Alamancı amcalar eskiden seans salonunda senin tekniğini çizerlerdi.

SANA BİR TAVSİYE: ''Konusunda ehil olan, güvenilir kişileri dinle ama TEK BAŞINA KARAR VER.''

Formasyonlar saçmalıktır..Tuzaktır.Ben onu viobda kullansam 3 günde biterim.Hissede ise işe yaramaz.

HSİSSEDE TRADE ETMİYORUM.3.20 üzeri tek hisse almam diyorum..tüm hisseleri 315 civarı sattım diyorum..
    Bana günlük hisse formasyonu yap diyorsun..İNANMADIĞIM BİR OLAYDA ,İDDİA SAHİBİ OL DİYORSUN...TRADE EDEN BATAR DİYORUM..

Viobda kaç kere buraya yazdım..yapıştırdım..
    Biz kazanıyoruz her türlü ben spotçuyum 3.44 den beri graf koyduğumdan beri 3.20-3.10 formasyon hedefi dedik bitti tahtalarımı seçer onu beklerim aklına gelecek her formasyonu piyasanın durumuna göre paraya çeviririm benim senin gibi vıop derdim yok , ismail miş ahmet miş beni bağlamaz senide ben bağlamayım işine bak ama yine iddia ediyorum hodri meydan millet şahit olsun sabah gel analiz yap bakalım kısa vade yapabilecekmisin milletten istiyorsun ya sabah ilk analizini yap mesala
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

3.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Sen bakma bu kavgalara
    Yarın suyuniçine girince ikiside pambik gibi olur
    bende mal yok bozkurt yeni formasyon bekle acele etme diyor
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Biz kazanıyoruz her türlü ben spotçuyum 3.44 den beri graf koyduğumdan beri 3.20-3.10 formasyon hedefi dedik bitti tahtalarımı seçer onu beklerim aklına gelecek her formasyonu piyasanın durumuna göre paraya çeviririm benim senin gibi vıop derdim yok , ismail miş ahmet miş beni bağlamaz senide ben bağlamayım işine bak ama yine iddia ediyorum hodri meydan millet şahit olsun sabah gel analiz yap bakalım kısa vade yapabilecekmisin milletten istiyorsun ya sabah ilk analizini yap mesala
    7.400 den alan ve 3.15 dolardan satan adama...sadece yılda 1-2 kere hisse alana...Üstelik TRADE-FORMASYON İŞİ ,saçmalıktır,asla tavsiye etmem diyene....

Gel günlük hisse yorumu yap diyorsun.VARLIĞINI İNKAR ETTİĞİM-YANLIŞ OLDUĞUNU SAVUNDUĞUM ARENADA FİKİR BEYAN ET,DİYORSUN..

Zenginlik uygun endeskte 10 hisse alıp beklemektir..diyen ve tüm davranışları da bu yönde olan ve bu yönde fikir beyan edene...İNKAR ETTİĞİ FORMASYON üzerinden konuş diyorsun...

YANİ ''ABKA KENDİNİ İNKAR ET,diyorsun.

Ama viob ise ona varım..Çünkü viobda trade ediyorum..Buyur VİOBDA poz. alalım ve buraya yazalım...

O zaman sen de diyeceksin ki..BEN VİOB YAPMIYORUM...
    Ciddi bir muhakeme sorunun var.

MÜDDEİ iddiasını ispatlamakla mükelleftir.Eğer formasyonların işe yaradığını ifade ediyorsan bunu ispatlarsın..Tüm sorulara açıkca cevap vererek.Kalıcılık ne demek...Tersi olunca ne yapılır.Kaç saat bekleyince poz. alalım. vs...

Olumsuzluk ispatlanmaz..İDDİA ispatlanır.(felsefe kitabı 2. maddesi)

Ali Acer de ayrı bir vakıa.
    Bu arkadaş bugüne kadar hiç zarar etmemiş!!
    Sürekli karda olduğunda yazılar döşeniyor..

Tipik forex reklamcıları gibi..
    Piyasa kapandıktan sonra yorumunu yapar. Yerse..

SM-A336E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    geçen hafta belirttiğim 240 dk graflardaki bantlara geldik 3.28 kanal alt bant kırılırsa kanal katlaması 3.21-3.16 aşağıda takip edilecek bantlar
    ayın 21 de vedalaştık helalleştik tahtalarımızla grafladık beklentimizi yukarda ayın 27 sinde soruldu aşağı yönlü düşüncemi yazmışım dün ne gördü 3.16 , piyasayı ben yapmıyorum ben oyunu okumaya çalışıyorum bu yüzden bu kadar kimse kasmasın işine baksın nasıl kazanıyorsa onu yapsın ama piyasa zayıf çeşke çıkıp bana salllayanlarda 1-2 analiz yapsaydı .
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

7.  Alıntı Originally Posted by Maacit Yazıyı Oku
    pankekden yarın vinnn
    Amiga 500 kar/al sinyali üretti
    4 TL daha düşsün zuper bir pirasaa al verecek
    U30 da islem görüyor
    ayvilnothir
    45 den alınır mı diyosun

Başımıza bitiş gelmesin

8.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    yanlışın olabilir mi..tam olarak ne zaman 40 gün demiştim?

neyse %3 düşsek o iş tamamdır. 9999 bile görse olay kabul mü?
    Evet bi hafta fazladan düşmüşüm
    en son 29 mayısta 36 gün kalmıştı, 2 mayıstan 6 da hazirandan düş, geriye 28 gün kalıyor.
    Tabiiki kabül
    Sonuçta analez budur
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 612/999 İlkİlk ... 112512562602610611612613614622662712 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •