Originally Posted by
ABKA
Adam anlamıyor..Mesele şu: sadece olumsuz eleştiri yapmıyoruz..Başta sen-taner-sacro vs..bunlar defalarca çuvalladığından ve insanları yanlış yönlendirdiğinden hak ettiklerini veriyoruz.Bu lavuklara YANILDINIZ MI ACABA bile diyemeyen takipçileri var.
Sana, daha net konuşabilir misin diyen arkadaşa HAKARET ETTİN..
Ama,İLTİFAT MARİFETE TABİDİR.
Bu piyasada hasetlik etmeden işi iyi bilenleri de taktir etmek bir borçtur.İSMAİL olayı budur.İSMAİLİ dikkate alırım ama asıl olan yılların birikimi olan sistemimdir.
3. nesil metastock sistemim var.Eskiler bilir.O esastır..sen anlamazsın.VİOBDA 17 yıl ayakta kalmak..senin 1 ay ömrün olur..uygula şu saçmalıkları da görelim.
Alamancı amcalar eskiden seans salonunda senin tekniğini çizerlerdi.
SANA BİR TAVSİYE: ''Konusunda ehil olan, güvenilir kişileri dinle ama TEK BAŞINA KARAR VER.''
Formasyonlar saçmalıktır..Tuzaktır.Ben onu viobda kullansam 3 günde biterim.Hissede ise işe yaramaz.
HSİSSEDE TRADE ETMİYORUM.3.20 üzeri tek hisse almam diyorum..tüm hisseleri 315 civarı sattım diyorum..
Bana günlük hisse formasyonu yap diyorsun..İNANMADIĞIM BİR OLAYDA ,İDDİA SAHİBİ OL DİYORSUN...TRADE EDEN BATAR DİYORUM..
Viobda kaç kere buraya yazdım..yapıştırdım..
Biz kazanıyoruz her türlü ben spotçuyum 3.44 den beri graf koyduğumdan beri 3.20-3.10 formasyon hedefi dedik bitti tahtalarımı seçer onu beklerim aklına gelecek her formasyonu piyasanın durumuna göre paraya çeviririm benim senin gibi vıop derdim yok , ismail miş ahmet miş beni bağlamaz senide ben bağlamayım işine bak ama yine iddia ediyorum hodri meydan millet şahit olsun sabah gel analiz yap bakalım kısa vade yapabilecekmisin milletten istiyorsun ya sabah ilk analizini yap mesala
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Yer İmleri