Biz kazanýyoruz her türlü ben spotçuyum 3.44 den beri graf koyduðumdan beri 3.20-3.10 formasyon hedefi dedik bitti tahtalarýmý seçer onu beklerim aklýna gelecek her formasyonu piyasanýn durumuna göre paraya çeviririm benim senin gibi výop derdim yok , ismail miþ ahmet miþ beni baðlamaz senide ben baðlamayým iþine bak ama yine iddia ediyorum hodri meydan millet þahit olsun sabah gel analiz yap bakalým kýsa vade yapabilecekmisin milletten istiyorsun ya sabah ilk analizini yap mesala
7.400 den alan ve 3.15 dolardan satan adama...sadece yýlda 1-2 kere hisse alana...Üstelik TRADE-FORMASYON ÝÞÝ ,saçmalýktýr,asla tavsiye etmem diyene....
Gel günlük hisse yorumu yap diyorsun.VARLIÐINI ÝNKAR ETTÝÐÝM-YANLIÞ OLDUÐUNU SAVUNDUÐUM ARENADA FÝKÝR BEYAN ET,DÝYORSUN..
Zenginlik uygun endeskte 10 hisse alýp beklemektir..diyen ve tüm davranýþlarý da bu yönde olan ve bu yönde fikir beyan edene...ÝNKAR ETTÝÐÝ FORMASYON üzerinden konuþ diyorsun...
YANÝ ''ABKA KENDÝNÝ ÝNKAR ET,diyorsun.
Ama viob ise ona varým..Çünkü viobda trade ediyorum..Buyur VÝOBDA poz. alalým ve buraya yazalým...
O zaman sen de diyeceksin ki..BEN VÝOB YAPMIYORUM...
Ciddi bir muhakeme sorunun var.
MÜDDEÝ iddiasýný ispatlamakla mükelleftir.Eðer formasyonlarýn iþe yaradýðýný ifade ediyorsan bunu ispatlarsýn..Tüm sorulara açýkca cevap vererek.Kalýcýlýk ne demek...Tersi olunca ne yapýlýr.Kaç saat bekleyince poz. alalým. vs...
Olumsuzluk ispatlanmaz..ÝDDÝA ispatlanýr.(felsefe kitabý 2. maddesi)
Ali Acer de ayrý bir vakýa.
Bu arkadaþ bugüne kadar hiç zarar etmemiþ!!
Sürekli karda olduðunda yazýlar döþeniyor..
Tipik forex reklamcýlarý gibi..
Piyasa kapandýktan sonra yorumunu yapar. Yerse..
SM-A336E cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
ayýn 21 de vedalaþtýk helalleþtik tahtalarýmýzla grafladýk beklentimizi yukarda ayýn 27 sinde soruldu aþaðý yönlü düþüncemi yazmýþým dün ne gördü 3.16 , piyasayý ben yapmýyorum ben oyunu okumaya çalýþýyorum bu yüzden bu kadar kimse kasmasýn iþine baksýn nasýl kazanýyorsa onu yapsýn ama piyasa zayýf çeþke çýkýp bana salllayanlarda 1-2 analiz yapsaydý .
Yer Ýmleri