El turco son 20 gündür pala sondajı bitirdi atağa çıkıyoruz saldırıyoruz yıkıyoruz bu son darbeydi diyon ama sayamadım kaç yeşil kaç kırmızı kapattı. Bu pala şemsiyeyi sapladı hergün daha derine çevirip sokuyor sapını gibi geliyor.
Printable View
neden kızayım sen daha benim nerede top sektirdiğimin farkında değilsin bunu burada anlatsamda senin için faydası olmaz ortavade yorum dediğiniz sınıfta kalırsınız , ben şimdi desemki 1 sene içinde pıst 100 14000 olacak bilmişmi olacam hayır ama bir şekilde oraya gidecek maçası yiyen gelir kısa vade görüş belirtir , bak ben ayın 23 de 2 formasyon üzerinden yön aşağı demişim pahalı olduğumuzu yazmışım bu bilançolarla bitti.Ha burada bilip bilmemek umrumda değil önemli olan bunu paraya çevirmek.
Tamam sen başarılı bir tradecisin bunu inkar etmedim, hatta 250 den kcholleri verirken nereye sindoma abi daha karpuz kesicez dediydim bunuda inkar etmedim.
Ama sen öyle birşey yazıyorsun ki görende kcholü 250 den aldığımı sanır.. Halbukisi hatırlarsan 175 den aldıydık tüp ile onu ve sonra 250 taleye varan yarışı kazanır dediydik.
Sen kazandın, inkar mı ettim :he:
Geçmiş geçmiştir, geçmişte kalır.
Önümüze bakalım
Nolcuuk bu endekisin hali :drunk:
Sayın Sindoma mümkünse bir erdemir yorumu alabilirmiyiz?
toaso 310 lirada iken 350 lira olacak al diyen aracı kurum elemanına ne söylemem gerekir... :)
Allahtan ciğerlerini biliyoruz...
Hisse 220 lirayı görmüş...elektrikli araç alan biri olarak benzinli araç üreten bir hatta yatırım yapmak saçma geldi...
birde çin hybrid araçlarına izin verilmişken...
bizi son tofas sahibi yapacaklardı olmadı...
Pala Japon işgencesi yapıyor millete
Mollalar gibi
indirsemmi bindirsemmi
İsraile saldırsammı saldırmasammı
muhtemelen çarşambayı bekliyor saplamak için pala
belki yarın mollarla eşzamanlı saplar ortada zıplayacak kedide kalmasın diye
Bozkurtun kedide bugün zıplamağa kalktı vurdular tepesine :)
https://i.hizliresim.com/huyfnmu.png
dün paylaştığım pıst 100 deki formasyonla beraber takip edin eregl o formasyon çalışırsa pıst 100 de buda kanal dibi 1.37-1.38 bölgesini beklerim ama hem endekste hem tahtalarda aynı zamanda 2 li dipte mevcut kırılımın yönüne göre bakmak gerek belirsizlikten dolayı 1-2 gün içinde piyasa yön konusunda karar verir diye düşünüyorum.
bol kazançlar
Saat 4 buçuk gibi gelir Pala. Ağa takılanları hasat etmeye.
lem bu kaat 1200 gayme eder deyip, 700 den 1200 e almışlar
https://i.hizliresim.com/cjztd3r.jpg
sonrada pivotu 1050 gayme iken, neden destek atmamışlar ? :plc:
880 de ne işi var dürzü ?
aldın 1200 e tutsana 1050 de... :drunk: yimedimi
NOT: yimedimi tabirinin değişik anlatım şekilleri ile :kahkah: açıklamasını AYASOFYA dayudan bekliyoruz
Gönderi
Yeni gönderileri gör
Sohbet
Mehmet Simsek
@memetsimsek
Aylık cari dengenin fazla verdiği haziranda yıllık açık 24,8 milyar dolar gerçekleşti. İkinci çeyrekte yıllık cari açığın milli gelire oranının yaklaşık yüzde 2,2’ye, üçüncü çeyrekte ise yüzde 2’nin altına gerilemesini bekliyoruz.
Programımızın dengelenme ve dezenflasyondaki olumlu sonuçlarının yanı sıra işgücü piyasasındaki kısa vadeli olumsuz etkilerini görüyoruz.
İşsizlik oranı haziranda yüzde 9,2’ye yükseldi ancak bu yıl OVP’den daha düşük ve tek haneli işsizlik oranı öngörüyoruz.
Kalıcı refah artışı sağlamak için programımızı kararlılıkla uyguluyoruz. İşgücü piyasasının niceliği kadar niteliği de önemlidir. Bu kapsamda verimlilik artışı, beşeri sermayenin güçlendirilmesi ve dijital dönüşüme odaklanan yapısal reformlara ağırlık veriyoruz.
arkada bu konuya değindim yukarsı bu verilerden rahatsız olduğu dedikodusu mevcuttu 2 gündür , şimşek geçici diyor dünkü veriyi yaz bitimi ile mevsimlik işçiler olmayacak şirketlerde konkordota ilan edenlerin sayısı artıyor kış zor geçicek yurdum insanı için
11 e kadar çiz babam çiz. bunun bize gelişi 10. kurtarmaz.
@Bozkurt patron işaretleme yaptın mı bugün ?
Endeks ne zaman gelecek 9000 lere bu hafta gelir mi ki perşembe günü İran saldıracak ya hani :one:
dün kapı gibi sağlam duran THY bugün koyverdi..
endekside etkiledi..
Gönderi
Yeni gönderileri gör
Sohbet
Derya
@Traderyaa
Düşünsene 10 milyon TL paran var... Faize yatırsaydın bu yıl 6 milyon TL kazanacaktın
Ama sokayım faize dedin
Batsın faiz lobisi dedin
Parayı milli sermaye borsaya yatırdın
Paran %50 eridi
Portföyün, 16 olabilirken 5 milyona düştü... zarar 11 milyon TL
#bist100
şimdi bu vatandaş pıst 100 yatırım yeri olarak düşündüğü için gözü kapalı girmiş , borsa oyun yeri değil diye şimşeğin konuşmasıda mevcut şimdi bu vatandaş borsanın oyun yeri olduğunu anladı ama acı tecrübe ile .