Sayfa 610/981 İlkİlk ... 110510560600608609610611612620660710 ... SonSon
Arama sonucu : 7844 madde; 4,873 - 4,880 arası.

Konu: Viop LVIII

1.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    İran spor çıkmış akşam 02.00 diye msj atıyor dötünün dibinde biz top sahasına atıcak diye bekliyoruz çıkar türbüne atarsa bu kafa ile kim alım yapsın pıst 100 de piyasa bu belirsizlikten dolayı ABD kaynakları çarşamba veya perşembe diyor saldırı konusunda hatta Ankara ABD büyük elçisi dün bu konuda yorumlaması vardı.
    yanlış hatırlamıyorsam İran,15 ağustos gibi itrail - hamas anlaşmasını bekliyor gerçekleşirse içeriye vururum anlaşmazsanız dedim bakın korkup nasıl anlaştılar der. bence
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

2.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bi tüyoda ben vereyim, asla endekis şort açmayın, hisse şort daha mantıklı çünkü
    Senin hisse yükselmeyebilür ama endekis mecbur yükselir
    bir tüyoda ben vereyim geç kaldın bu yüzden her hissede şort açılmaz sadece vur kaç bunu sana 3.44 dolar bazlı gördüğümüzden beri söylüyorum ogun kchol başta olmak üzere bütün portföye sattığımda sen bana daha karpuz kesicez demiştin hatırlıyorsun bende sana çok çoşku var dediydim.Bak aynı seneryo eregl altın bulduk dedi millet başladı 80-90-100 graflar çizmeye nerde eregl 49 larda badem spor oyununu iyi okuyan güzel kazanır kim nederse desin.3 tır garajda bekliyor mal almak için ama belirisizlik bekletiyor bizi yoksa hangi tahtaya salça olacağımıza kadar hazırız endeks döndüğü zamanda ben haber vericem benden sonrada Nuri yorum yapacak
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

3. İş bittikten sonra ben bildim muhabbeti burda hiç bitmiyor zaten
    Hamdım Piştim Yandım

4. Aynı muhabbet endekis 4binde de vardı. Yahu siz anlamıyorsunuz herif endekis mühendisi
    Senin hisse endekis 8bin seviyesinde işlem görüyorsa suç benim mi
    Endekis lönk devam ediyorum. Sindoma abi sen ne diyorsun şortmusun, dönünce ben dediydim deme ama
    Hamdım Piştim Yandım

5.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Benim kedi zıplamaya başladı dayucuğum
    Senin kediye bı barnak atayım mı reisim hünkârım

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Aynı muhabbet endekis 4binde de vardı. Yahu siz anlamıyorsunuz herif endekis mühendisi
    Senin hisse endekis 8bin seviyesinde işlem görüyorsa suç benim mi
    Endekis lönk devam ediyorum. Sindoma abi sen ne diyorsun şortmusun, dönünce ben dediydim deme ama
    sende okuma özürlü çıktın boş ver sizler büyük oyuncularsınız
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

7. Mallanirken bunu da göz önünde bulundurun.

https://x.com/elonmusk/status/182307...oHr9-bLbA&s=19

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    İş bittikten sonra ben bildim muhabbeti burda hiç bitmiyor zaten
    Üç hafta önce 10 .000 kırar mı demiştin tahmin aldın forumdan...ben kırar demiştim... tahmin tuttu.bundan sonra vur kaç olacak... şu İran belirsizliği bitmeden almak tehlikeli
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

Sayfa 610/981 İlkİlk ... 110510560600608609610611612620660710 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •