Yarin icin oyun bozanlik yapmazsa trend calismasina devam etmesi gerekir palanin.kapanisi 50-60 kademelerinde yapması bana yeter.YTD
Printable View
Yarin icin oyun bozanlik yapmazsa trend calismasina devam etmesi gerekir palanin.kapanisi 50-60 kademelerinde yapması bana yeter.YTD
Sn.gercekhisseci pasta bir gün önceki galiba
Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://resmim.net/f/sx0yYr.png
GÜNLÜK PASTA.
yok bir kaç güne herşey düzelir diye düşünüyorum..zaten bende grafiği gördüm...20 lik eması zaten 11,70 seviyelerindedir ...buradan destek alarak çıkacağını tahmin ediyorum...bolingerin altına kadar inmez...çünkü iyi bir bilanço açıkladı...açıklamadan önce bolingerin altını görmek isteyen bir hisseydi...
kısacası beklentim bir kaç günden sonra tepki sürecine girmesidir...artık hayırlısı diyelim...kafeinin gelen son haberi de çok güzeldir...yanlız son bir haftada yüzde 20 çıktı bu haberi mal basmak için kullanma ihtimaline karşı biraz temkinli olmakta fayda var...buna göre bir strateji oluşturulabilinir....tabi herkesin kendine göre bir stratejisi olacaktır hatta olmalıdır..
ben hepimize başarılar diliyorum....
8,51 hedef tuturulup, satış yapılmıştır
Tabii ki bu rakam gerçek hedefimin1/4 oranındadır.
Şimdi anladınız mı gedik neden dün ziyaret notlarını yayınlayarak şirketi yüceltti.