Bugun gelen habere acikcasi ben hic sevinmedim ortaklar.yeni kurulmus bir sirket olsan yaninda smatriks olmasa anlarım 5 aydır bir is haberi ancak gönderiyorsun 400 kişi ne is yapar kafamda deli sorular😁YTD
sn gerçekhisse daha önce iş ilişkisi haberi göndermediler ancak son faaliyet raporuna baktığınızda birçok önemli iş almışlar orda yazıyor.Sanırım acemilik yaşadılar bildirmediler.....Ayrıca smartiks daha yeni geçti konsolideye dahil oldu.Böyle ufak şeylere takılmayın.Yazılım sektöründe kafein ve sektör ortalaması kadar büyüse daha ne isteriz.Durum ciddi ve fırsat çok var....Selamlar..
THY Teknik ile 01.01.2018-18.11.2019 tarihleri arasında yürürlükte kalacak olan ek
protokol imzalanmış olup, mevcut iş hacmi artmıştır.
ï‚· IBM Global ile 13.02.2018’de 2020’e kadar geçerli Yüklenici İlişkisi Sözleşmesi
imzalanmıştır.
ï‚· 19.03.2018 tarihinde TÜBİTAK ile “3 Boyutlu Veri Görselleştirme Bileşenlerine
Sahip, Sosyal Medya Entegrasyonu ve Veri Madenciliği ile Anlık Veri İşleyebilen
Açık Kaynak Kodlu İş Zekâsı Yazılımının Geliştirilmesi†başlıklı proje sözleşmesi
imzalanmıştır.
ï‚· 26.03.2018 tarihinde TÜBİTAK Uluslararası Sanayi Ar-Ge Projeleri Destekleme
Programı kapsamında Şirketimizce başvurusu bulunan “Farklı Mecralar Üzerinden
Anonim Profilleme Yolu ile Bulut Tabanlı Kişiselleştirilmiş İçerik Sunulması†başlıklı
projemiz onaylanarak proje destek karar yazısı alınmıştır.
ï‚· 26.03.2018 itibariyle Türk Hava Yolları A.O ile 3 yıllık Sigorta Yönetim Sistemi
temini sözleşmesi imzalanmıştır.
ï‚· 14.04.2018 tarihinde Vodafone Turkey KVKK (Kişisel Verilerin Korunması Kanunu)
ihalesi sonuçlanmış olup sözleşme süreci devam etmekte olup işle ilgili ilk Sipariş
Formu (PO) 04.07.2018 tarihinde iletilmiştir
24.05.2018’de Şirketimizin %51 oranında bağlı ortaklığı olan Intranet Yazılım A.Ş.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nın (ÇSGB) 27.02.2018 tarihli 2018-1 sayılı
dış genelge kapsamında İş Sağlığı ve Güvenliği Bilgi Yönetim Sistemi'ne (İBYS)
sistem entegratörü olarak tescil edilmiştir.
ETS Ersoy Turistik Servisleri A.Ş (ETS Tur) ile 21.05.2018 tarihinde 6 aylık yazılım
geliştirme hizmet sözleşmesi imzalanmıştır.
31.05.2018 tarihinde Turkcell ile “Turkcell Akademi Geleceği Yazanlar platformuâ€
için bir yıl süreli analiz, geliştirme ve test hizmet sözleşmesi imzalanmıştır.
Yunanistan’da bulunan Performance Technologies S.A. üzerinden Alpha Bank’a ait
Micro Focus SDM Arşiv uygulaması için yazılım hizmeti verilecek olup 03.07.2018
tarihinde Sipariş Formu (PO) iletilmiştir. Bu hizmet Micro Focus ürünlerine global
anlamda servis sağlayıcılığı açısından önemli bir “know how†birikiminin
göstergesidir.
ï‚· Temmuz ayında Tezmaksan A.Ş. ile Parkurda Platform projesine başlanmıştır. Bu
proje Kafein’in KOBI segmentindeki büyük müşterilere açılması konusunda attığı
önemli bir adımdır.
Bu anlaşmalar mesela....
Bakalim hissemiz yarin yeni bir sinav verecek.ilk iş haberinde tepkisi ne olacak hoş bugün 25 üzerini ben tahminimde buna baglasamda bakalım yarın tepkisi ne olacak.hizli bir çıkış ve günü eksi kapaması yani ele vermesi halinde sınıfta kalır.ilerisi icin benden kirmizi kart gorur😁umarim trendde sınırlı bir etkiyle yoluna devam eder.YTD
Yabancılar kokuyu almaya basladilar😁docede artış iyi.YTD
Yer İmleri