28 de de 28 bin satış
Printable View
28 de de 28 bin satış
Çok güçlü kapattı.
1 saate varmaz rakam gelir
SM-N900 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eğer bilanço 12 ve üzeri gelirse silver yeniden doğar.
Hisse son çeyrekte kar yazmasada gitmeli artık. Zaten hisse 9 aylık rekor kar geldiği yerinde altında işlem görüyor. Yani 9 aylığı bile fiyatlamadı 12 aylıkta (son çeyrekte) zarar harici ne gelirse gelsin gitmesi lazım gelir.
Bugün olmadı yarın umarım 13 ve üzeri bilanço göreceğiz. 10,9 milyon 9 aylık bilanço idi. bunun üstüne 2 milyon kar garanti yazacaktır yazmalıdır. Bu maliyetler bence bilanço geldiğinde çok düşük olacaktır. Heyecanla beklemeye devam :)
Ayrıca 9 aylığın üstüne 60 milyon ciro var. 60 milyonda 2 milyoncuk diyoruz çok mu diyoruz ?? %3,5 diyoruz. Hoş benim beklentim yüksek tabi daha öncede yazdım. Muhafazakar olmaya çalışıyorum sadece :)
Kar 13 dahi gelse dahi fk 6,50 lere düşecek PDDD dip yapacak bu fiyata göre. O zaman tutsunlar bakalım kızımızı. Piyasa beleşi sever. Hadi bakalım :)
http://www.hisse.net/topluluk/showth...=1#post1790070
yıllık hisse yarışmamızda bu ayın derece yapanları belli oldu
yarışmaya katılanlarlar buyursunlar sıralamalarına baksınlar ve dereceye girenelri tebrik etmek isteyen buyursun.
Bugun az bir giris yaptik.. Elimdeki kagidi cok sevdim, bir turlu vedalasamadik gitti... O yuzden yarina kaldi alimin geri kalan kismi... Bakalim ne kadariyla vedalasabilecegiz?.. Bakalim olasi (neresi kotuyse) kotu bilanco ne kadar fiyatlanmis, "daha nereye kadar fiyatlanacak?" Bati Cephesi'nde omrumuz olursa gorecegiz... Selamlar, bol kazanclar... Yatirim tavsiyesi degildir...
Ek 15823
Bunlar sayfamızda yapılan kar tahminleri, beklentiyi yüksek tutmayın hakkımızda hayırlısı olsun,
Kemosabe ustad, bekliyoruz kar tahminini.
beyaz eşya sektörü silvr için güzel haber
https://mail.google.com/mail/u/0/?ui...cal0&safe=1&zw
11.5 bekliyorum Sayin Izci... Ben kotu bilanconun buyuk oranda fiyatlandigini(15'ler havada ucusunca kotu gorunuyor, aslinda kotu bir sey de yok), ikili hatta 3'lu dip yaptigimizi ve ilk bilanco duygusalliginin ardinda da hazirana kadar (tabii endeks izin verirse) 2.7-3 bandina donecegini aslinda donmesi gerektigini dusunuyorum. Bu yil temettu beklentisi de olacak, borsanin 3-5 ucuz kagidindan... Ama asil belirleyici 2018/1 olacak ve ben onun iyi gelecegi kanaatindeyim... O yuzden de ufak ufak "ekle"diyorum kendi kendime...Saygilar, bol kazanclar...
Kar yarin 19:00'dan sonra gelecektir... Bu kez risk az getiri yuksek susuncesindeyim. Hayirlisi artik... Her bilancodan once Silvira gomulmek ( bu kez az oldu ama) aliskanligimiz oldu zaten...
Yatirim tavsiyesi degildir...
Ben bu bilanço lafından sıkıldım. Bu kadar dandik kağıt uçuyor. Bu şimdi bilanço yüzünden mi düşüyor. Yemezler. Hepsi yalan beyim yalan ytd
LG-H870 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yalan tabi zaten hep yalanin içinde yasattilar milleti . Başka kağıt olsa kaç kere 7 8 tl ye gittiydi. Ytd
Onların matematiği ile şimdilik 3 tl üzeri hak etmeyen bir şirket silvr. Kâr gelecek muhakkak tahminimizce rekor olacak inşallah. Malını satmaya çalışan Mec amca sirketin içinden biri henüz yarısını verdi malinin. Demekki buralardan hepsini versin istiyorlar başka niye bu kadar baskı olsun ki. Her olumsuzluk aşırı fiyatlanıyor görüyoruz. Gelecek bilanço bizim hesabimiza göre 5 tl de etse baskının bitmeyecegini ve 2018 1. Döneme kadar hatta 2. Dönemin başına kadar süreceğini düşünüyorum. Hiiiç yanıltmadılar alım gelse bile max 2 3 gün etki edecek . Gidecek tahta böyle hareket etmez. Kaldı ki Mec bu arada mal satsa bile ağırlıklı olarak ky alacak. Onlardan da bu herifler almadan gene gitmez. Benim mantık bu. Ytd
Tesekkurler Ustad, degerli yorumlariniz icin. Ben bu kez farkli bir hikaye pesindeyim. Mec'in lotlari Demokles'in kilici gibi sallansa da tahtanin tepesinde, eger bilancolar iyi gelirse tutamazlar, durduramazlar artik... Ucuz kagidin mumla arandigi bu donemde daha ne kadar balcikla sivayabilirler ki gunesi?... Ne oldu Bilici'de? Hangimiz farkindaydik Bilici'nin? Ya burada 9 aylik sonrasinda? Nereye kadar basabilirsin bir kagidin tepesine... Su noktada ise sonuna kadar hemfikiriz:Kagidin guven vermeyen gecmisi cok daha uzun bir sure boyunca ucuz fiyatlanmasina neden olacak. F/k'si uzun bir sure daha geriden takip edecek genel ortalamayi... Saygilar...
Yatirim tavsiyesi degildir...
Sana da çok teşekkürler üstad. Doğru ucuz kağıt mumla aranıyor. Süreç uzun ve yorucu olacak hem fikiriz. Babayiğit lazım ama bu bizim kan emicileri duvara duvara çarpacak babayiğit. Ytd
Yıllardır baskının alası var burada bana göre...Bıkmadan usanmadan patron desteği ile 12 yıldır engin baskı...Patron Forbes Dergisinde bile(diğer ekonomi dergilerinde de benzer demeçleri olmuştur) şu kadar büyüdük bu kadar büyüdük diye hava atarken hisselerin buralarda sürünmesi manidar....Yatırım Tavsiyesi Değildir...
Hayırlı ve bereketli bir gün olması dileğiyle herkese iyi kazançlar.
Seans içinde bilanço vermeye kalkmazlar umarım
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O kerizliği yanlışı art niyeti artık her ne ise tekrarlayacaklarını sanmıyorum..
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bence verebilir
11,5 u geçmez ki 11,5 da iyidir
Kronik bir rahatsızlığı var yanlış hatırlamıyorsam sadece 2014 de nüks etmedi. Şöyleki 2014 hariç neredeyse her yıl 3. Dönemin altında geldi yani 11,5 iyimser bir tahmin. Ama şuda varki benim tahminlerim hiç tutmaz :))
SİLVER-CAN SORU/CEVAP KÖŞESİ
SORU:
-Abi, bilanço hakkında bir şey söylemeyecek misiniz.
CEVAP:
-Hastayı (bilançoyu) görmem lazım.
SORU:
-Daha evvel bol bol gördünüz, hasta aynı hasta abi.
CEVAP:
-Daha evvel hasta ameliyata uygundu, biz de masaya yatırıp, anestezi sonrası gerekli ameliyatı yapmış ve ayağa kaldırmıştık, en azından bugüne kadar az buçuk solunum cihazıyla yaşamaya devam etti. 3 ay sonra kontrolü vardı, şimdi bakacağız tabi.
SORU:
-Şimdi tekrar hastayı (bilançoyu) ameliyat edecek misiniz?
CEVAP:
-Son durumuna bağlı, eğer masadan kalkamayacak durumda önüme gelirse neşter vurmam, açmadan geri gönderirim. Baktım düzelmiş, kıpır, kıpır, canlı, canlı, o zaman ekstradan öperim, gereğini de yaparım.
SORU:
-Öperim derken, aman abi, bizim hastaya bir şey yapmayasın.
CEVAP:
-Olur mu koçum öyle şey, sevinirim demek istedim.
Başka bir konuyu daha söyleyim ben çok ümitvarım. Dün TSKB nin beyaz eşya sektörüne yönelik hazırladığı rapor Türkiyenin bu sektördeki konumu herşey güzel, genel maliyetler yüksek tamam ancak büyüme beklentimizde çok yüksek. Bu akşam değil belki ama hafta sonu bilançoya detaylı bakar herkes yol haritasını belirler. Heyecanla aceleci hareket etmemek en iyisidir.
“”Fikirlerim beni bağlar alacağınız hisseyi okuyup, araştırıp alın. Ben asla alın veya satın demiyorum.””
Endeks olarak çok ters bir zamana geldi blanço.destek gelmezse kim vurduya gidip harala gürele olacak gibi.
oysa sayım ve indikatörler çok uygun.
http://www.imgim.com/3c1764d0-92a7-4...ecff7e6341.png
111 ler kimin robotu?
Ytd
Hisse artı 2 ama alışlar çok cılız. Tek teselli hissenin ağa babası iş en iyi alıcı.😉