Sayfa 620/948 İlkİlk ... 120520570610618619620621622630670720 ... SonSon
Arama sonucu : 7582 madde; 4,953 - 4,960 arası.

Konu: SILVR - Silverline Endüstri

1.  Alıntı Originally Posted by axaray Yazıyı Oku
    Kronik bir rahatsızlığı var yanlış hatırlamıyorsam sadece 2014 de nüks etmedi. Şöyleki 2014 hariç neredeyse her yıl 3. Dönemin altında geldi yani 11,5 iyimser bir tahmin. Ama şuda varki benim tahminlerim hiç tutmaz )

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Teşekkürler cevap için.

Az kaldı bilançoya. İnşallah hepimizi mutlu edecek bir sonuç çıkacaktır.
    Forum eski kullanıcı adım:"ufukss"

2. Başka bir konuyu daha söyleyim ben çok ümitvarım. Dün TSKB nin beyaz eşya sektörüne yönelik hazırladığı rapor Türkiyenin bu sektördeki konumu herşey güzel, genel maliyetler yüksek tamam ancak büyüme beklentimizde çok yüksek. Bu akşam değil belki ama hafta sonu bilançoya detaylı bakar herkes yol haritasını belirler. Heyecanla aceleci hareket etmemek en iyisidir.

“”Fikirlerim beni bağlar alacağınız hisseyi okuyup, araştırıp alın. Ben asla alın veya satın demiyorum.””
    ''Fikirlerim beni bağlar alacağınız hisseyi okuyup, araştırıp alın. Ben asla alın veya satın demiyorum''

3.  Alıntı Originally Posted by axaray Yazıyı Oku
    Başka bir konuyu daha söyleyim ben çok ümitvarım. Dün TSKB nin beyaz eşya sektörüne yönelik hazırladığı rapor Türkiyenin bu sektördeki konumu herşey güzel, genel maliyetler yüksek tamam ancak büyüme beklentimizde çok yüksek. Bu akşam değil belki ama hafta sonu bilançoya detaylı bakar herkes yol haritasını belirler. Heyecanla aceleci hareket etmemek en iyisidir.

“”Fikirlerim beni bağlar alacağınız hisseyi okuyup, araştırıp alın. Ben asla alın veya satın demiyorum.””
    Evet rapor muazzam. Dün akşam bende twitte paylaştım. Yatırımcılar muhakkak okumalı.

4. Endeks olarak çok ters bir zamana geldi blanço.destek gelmezse kim vurduya gidip harala gürele olacak gibi.
    oysa sayım ve indikatörler çok uygun.

5.  Alıntı Originally Posted by zalim123 Yazıyı Oku
    Endeks olarak çok ters bir zamana geldi blanço.destek gelmezse kim vurduya gidip harala gürele olacak gibi.
    oysa sayım ve indikatörler çok uygun.
    Endeksle bizim kağıdımızın hiç bir işi yok. Endeks harika iken %20 düşen bizdik. Bunlar hep bahane..

6.  Alıntı Originally Posted by KUZEYs Yazıyı Oku
    Endeksle bizim kağıdımızın hiç bir işi yok. Endeks harika iken %20 düşen bizdik. Bunlar hep bahane..
    Umarım dostum.Ama bakıyorumda işlemlere,son işlem 2.30 alış 2.31 satış 2.32.Böyle salakça rakamlar insana güven vermiyor.2.24-2.28 arası maaliyetler muhtemelen 2.40 ta patlayacak.Bir hisseyi bozan hap yap para kapçı en küçük KY.galiba.

7. Hisse artı 2 ama alışlar çok cılız. Tek teselli hissenin ağa babası iş en iyi alıcı.😉

Sayfa 620/948 İlkİlk ... 120520570610618619620621622630670720 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •