Odea biraz karararsız galiba soruyoruz. Ürün kalktı diyorlar. Bankanın bildiğim kadarıyla doğru düzgün bir araştırma departmanı da olmayınca sanırım enflasyondan gol yemek istemediler.
Bu sefer spread nedir belli mi?
Printable View
TL illüzyondur..
https://i.ibb.co/CQX2sZb/20131227-144305.jpg
Isbank bana dokanamiyor cunku emekli maasim oraya yatiyor ama cok istiyor beni ufalamak...
Garanti ile de cok nahos bir tecrubem oldu 15 sene evvel onu da biraktim o zamandan beri de kapisindan girmem iceri..
YKB ile seviyeli bir iliskim var sadece kredi kartini kullanirim.
Syg,
%24 oran varken neden garanti de %23.50 de bagladiniz?
Borsada olanlara Allah sabır versin. İntihar edenler olursa şaşırmam yıva yıkar.
MI MAX cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
dxy ye dikkat 100 un ustune gidiyor teknık hedef 110.
HSBC
10.000 TL üzerine %24dü
Garanti'yi bedavaya fonlamak anlamsız
Uzun vade bağlayanların cesaretine hayranım. Ben 24 saat bile bağlayamıyorum. Ytd.
TEB internet sitesinde hesap açan herkese %24 gecelik diye yazmasına rağmen , çoğu insan hesap açtırıyor ve en az 1-2 hafta sonra 24 almaya başlıyormuş. Nedeni de genel müdürlük tanımlıyor 24 oranı diyorlarmış. Böyle saçmalık olur mu ? Bir şey ya vardır, ya yoktur. Tecrübe eden var mı ?
Fıl mk 25.43% günlük
24.53% 26 günlük
Tcmb fonlama verisi: 21.5.2019
1 haftalık repo: 17 milyar TL : %24
Üst bant fonlama: 65.9 milyar TL : %25.5
Sterilizasyon: Piyasa 4.3 milyar TL tcmb'ye geri kustu.
Net likidite açığı: 78 milyar TL AOFM: %25.19
kararı hakem heyetine girip dosya numaranızdan öğrenebilirsiniz. kararı aldıktan sonra kesinleşmesi için bekleyin .
Karşı taraf kararın tebliğ tarihinden itibaren 15 gün içinde Tüketici Mahkemesine itiraz etmesi gerekir aksi taktirde karar kesinleşir.
kesinleşme şerhiyle birlikte istediiğiniz yer icra dairesinden takibe koyabilirsiniz.
Bu aralar bankacılık sektörünü kurtarmak için batık kredilerin bir bankada toplanacağı, tüm sorunun o bankaya yıkılacağı çokça dillendiriliyor... Garantiyi filan ben de sevmem ama en azından büyük banka... Durumlar kötü artık devlet bankalarına bile güvenemiyorum...
Dovlet bangalarindan birisini secip ona yikacaklar diyollar...
Syg,
Türkiye de şuan bankacılık sağlam
Kamu bankalarını bende tercih etmem
aslında en iyisi töbank ile çalışmak... pamukbank kulağa hoş gelse de , böyle narin ince çağrışımlar yaptırıyor pamukdan dolayı ... güçlü bir imaj vermiyor pamukbank ismi... töbank derken töööö diyorsun..... töööö derken dikkatli olmak lazım karşında biri varsa tükürük falan gidebilir.... güçlü çıkıyor kelime... tööööö.. hangi bankayla çalışıyorsun ? tööö